folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Esirler İngiliz Halkına Hediyem Olsun

Esirler İngiliz Halkına Hediyem Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    ehli sünnet de diger adı sünni dir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    abi bırak bu işleri adamlar müslümanlar ve müslümanız diyo kim diyebilio böle ingilizlere kim boyun kaldırıo dediğim gibi iranla gurur duyuyorum inşallah bizede nasip olur böle bi boyun kaldırış inşallah !! Müslümanlık dünyaya hükmeder !!! Eskiden olduğu gibi (OSMANLI) laflarımı karşı gelen varsa hertürlü tartışırım dreamtn@tuzlaatl.com...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek

ya neyi yanlıs buluon anlamıorumki, bu böyle yaa

Eshab-ı kiramın hepsini sevenlere Ehl-i sünnet denir. Bir kısmını sevmeyenlere Şii denir, bu yani! seviyosan hepsini seveceksin yoksa olmaz! ben müslümanım diosanda hepsini seveceksin!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    hit baytar katılıyorum abi sana
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    eyv sagol ,daha geniş bilgi istiyorsan yardımcı olabilirim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hepimiz iranlıyız yen.i bişey çıktı ya buda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    vallah ben deilim, olmamda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Ben Türküm ne iranlı nede ingilizim ama Bir müslüman ülkesi olan iranı tebrik ediyorum ve bir müslüman ülkesinin bu davranışından dolayı ondan gurur duyuyorum !! 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    walla adamlara helal olsun, ingilizleri esir alabildi, bizim basimiza cuval gecirdiler, biz ne yaptik...!

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

hitaybar kardeşim. şiiler kendilerine "biz şiiyiz o yüzden ayrıyız" eğer şiiler bunu söyleyip ayrılığa vesile oluyorlarsa sünnilerde sünni olmaları sebebiyle "biz sünniyiz ayrıyız" demiş olurlar ki buda doğru değil. yani birinin adının farklı olması onları ayrılık yapan insanlar sınıfına sokmaz. sen nasıl sünni inancını kabul etmişsen (ve buda anne babandan öyle gördüğün içindir) onlarda tıpkı senin gibi şii inancını kabul etmişler.  ayrıca şu fırka meselesine bi gelelim. 73 fırkanın olması ve bunlardan sadece birinin doğru yolda olma sözü senin kendi sözünü çürütür. çünkü ehli sünnet bile 4 ayrı mezhepten oluşur. şimdi söle bakalım hak yoldaki o fırka türkiyede çoğunlukta olan hanifilermi, yoksa özellikler dünya üzerinde kürt nüfusun kabul ettiği şafii lermi yoksa mısır v.s. bölgelerde yaşayan malikilermi yoksa dünyanın farklı bölgelerindeki hanbaliler midir? hepsi aynıdır deme. çünkü hepsinin ayrı fıkıh kuralları var. yani bana, "hak bi tanedir, oda ehlisünnet dir" deyip delilsiz bir cümle söyleme. bi hristiyanda kalkıp "tamam, hak bi tanedir o da benim" der o zaman. ashab meseleside çok ama çok geniş bir konudur. ama kısa olarak düzeltmemi istersen "ashabın hepsini sevenlere sünni bir kısmını sevenlere şii" denir tabiri yanlıştır. bu tabir senin şia yı araştırmadığını gösterir. Bi de “ashabın seviyosan hepsini seveceksin yoksa olmaz, ben müslümanım diyosan hepsini seveceksin” diyosunda kardeşim sen ashabı sevmeyenleri dinden aforoz etme yetkisi filan mı aldın? Allahın birliğine inanan, hz. Muhammed in (sav) son ve en yüce peygamber olduğunu, kuranın tamamını kabul eden, namaz kılan, oruç tutup zekat veren, hacca giden bir toplum hakkında konuştuğunu unutma ve onların vebalini boynuna alma derim. İnsanı ashabı sevmemek değil, Müslüman olan birine Müslüman değilsin demek dinden çıkarır.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
Toplam Hit: 4535 Toplam Mesaj: 41