folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eski Kız Arkadaşımın Facebook Adresini Ele Geçirmem (Manyaklık Seviyesinde Phishing İçerir)

Eski Kız Arkadaşımın Facebook Adresini Ele Geçirmem (Manyaklık Seviyesinde Phishing İçerir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

yanı kesınlıkle okumayı planladığım bır yazı değildi acıkcası de yorumlara göz ucuyla bakınca ınsan okumadan edemıyor harbı adam azımlı sıcanmıs duvarı delmıs normalde amelelık lame işleri gelır bu durumlar bana ama azmıne hayran kaldım :)

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    bro bunu yazdı

Adam Elliot Alderson'ın kayıp kardeşi.

Bu arada geçmişe yönelik durum güncellemesi nasıl yapılıyor? Bildiğin facebook açığıdır bu o zaman.

Yok bayadır var geçmişe yönelik durum güncellemesi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Şifre sıfırlama ile yeni şifre alınabiliyor eskimşifreyi öğrenmenin herhabgi bir yöntemi varmı ?

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

ben olsam ve o görüntülüerden sonra kızdan tiksinmiş olsam fotoğrafları 4chan de veye tahta.ch de public ederdim ama sonra pişman olurdum muhtemelen :D

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Niyeyse aklıma bunlar geldi.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Çılgınsın man!

http://www.youtube.com/watch?v=LBFmBcfQ1Fw

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seviyorum sizleri ya. :)

Hem konu güzel hemde yorumlar çok güzel.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Bu adam harika dostum.Beni geçmişsin saplantı konusunda .D

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

abi kızın ipsini çekip kendini o ipden gösterebilirdin lokasyon lonusunda o kadar takıntı yaptıysan. benim de başıma geldi bu durum ve inanın hiç hoş bi durum değil. phishing yapmadım, indirmek için bilgileri zaten vardı o sırada da uyuyordu içerde. o gün ellerim titremesine rağmen cinnet geçirmediysem daha da geçirmem dedim ama yani. şimdi bile titriyor ellerim amk 3 yıl geçmesine rağmen. 

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Niyeyse aklıma bunlar geldi.

Offf, Flash TV'nin unutulmaz yüzü sarı bıyık. Efsanedir kendileri :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 16073 Toplam Mesaj: 87
facebook hesap çalma hikaye