Eski Kız Arkadaşımın Facebook Adresini Ele Geçirmem (Manyaklık Seviyesinde Phishing İçerir)
-
yanı kesınlıkle okumayı planladığım bır yazı değildi acıkcası de yorumlara göz ucuyla bakınca ınsan okumadan edemıyor harbı adam azımlı sıcanmıs duvarı delmıs normalde amelelık lame işleri gelır bu durumlar bana ama azmıne hayran kaldım :)
-
bro bunu yazdı
Adam Elliot Alderson'ın kayıp kardeşi.
Bu arada geçmişe yönelik durum güncellemesi nasıl yapılıyor? Bildiğin facebook açığıdır bu o zaman.
Yok bayadır var geçmişe yönelik durum güncellemesi.
-
Şifre sıfırlama ile yeni şifre alınabiliyor eskimşifreyi öğrenmenin herhabgi bir yöntemi varmı ?
-
ben olsam ve o görüntülüerden sonra kızdan tiksinmiş olsam fotoğrafları 4chan de veye tahta.ch de public ederdim ama sonra pişman olurdum muhtemelen :D
-
Niyeyse aklıma bunlar geldi.

-
-
Seviyorum sizleri ya. :)
Hem konu güzel hemde yorumlar çok güzel.
-
Bu adam harika dostum.Beni geçmişsin saplantı konusunda .D
-
abi kızın ipsini çekip kendini o ipden gösterebilirdin lokasyon lonusunda o kadar takıntı yaptıysan. benim de başıma geldi bu durum ve inanın hiç hoş bi durum değil. phishing yapmadım, indirmek için bilgileri zaten vardı o sırada da uyuyordu içerde. o gün ellerim titremesine rağmen cinnet geçirmediysem daha da geçirmem dedim ama yani. şimdi bile titriyor ellerim amk 3 yıl geçmesine rağmen.
-
Caliber bunu yazdı
Niyeyse aklıma bunlar geldi.

Offf, Flash TV'nin unutulmaz yüzü sarı bıyık. Efsanedir kendileri :D