Eski Misket Ve Taso Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

herkeste ben gibi özlem varmış da söyleyen yokmuş yau : )

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mctatlises
    mctatlises's avatar
    Erkek

sahibinden.comda satiolar ama fiyat biraz tuzlu hocam 300 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-koleksiyon-objeler-10-yillik-dev-taso-arsivi-byeblade-digimon-kartlar-59437684/detay/?

farkli konularda var bunlarada göz atabilirsin... 

http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=taso

En Kral Tatlisesci...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben daha yeni yeni oyuncak almaya başladım... 2 tane uzaktan kumandalı arabam var, bir tane pikaculu oyuncağım var, iki tane kurmalı civcivim var... kafama geldikçe onlarla oynarım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Benim bi kalemkutu dolusu misketim hala duruyo  :D

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://bunusevdim.files.wordpress.com/2010/04/tasolar.jpg

asıl orjinal tasolar bu ilk çıkanlar küçükken oynuyordum yaşıma yakın olanlar bilirler :) ne oynardık be

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

maxxis39 bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim bi kalemkutu dolusu misketim hala duruyo  :D

hocam yarısına talibim :D yeminle başının etini yerim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

alper var mı hala duruyo mu bunlar. hatta bazılarının tam ortasında ufak bi çıkıntı oluyodu diye aklımda kalmış

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Lan sadistmisin sen olm nerden aklına geldi bizi aldın nerelere götürdün öyle:D

Kısa bi nutuk çekicem

çocuğum daha 10 yaşındayım taso daha ilk çıktı hemen popüler oldu herkesin elinde bi taso fıçı bira kapaklarını efes kapaklarını hemen attık

modern tasolarlar oynuyoruz ama ben paso yeniliyorum:D

Bu tasoların dağıtım bölgeside şansa bizim semtte düştü buradan dağıtıyorlar herkes duymuş bütün çocuklar iş binasının kapısında bekliyoruz

güzellik yapcaklar diye adamlara yardım falan ediyoruz çuvalla taşıyorlar arada sırada içinde bi kaç tane aşırıyoruz taşırken tasoları:d

Neyse abi baktim herkes adamlar kamyondan indirdiğinde içeri atarken çuvalı hurraaa koşuyoruz çuvallara adam geliyor geri çakıyoruz

adam gidiyor huraaa tekrar kowalıyor falan bizi:d

Çocukluğumda iri kıyım bi çocuktum benim yaşlarımda o kiloda olan pek nadir çocuk vardı dedim bu iş böyle olmicak her iki dk. bir adam geliyor çuvalı delip alana

kadar uraş dur bide onlarca çocuk var eline bi kaç tane gelir yada gelmez.

Adam herkesi kovdu kovaladı çuvalın başınada bi adam verdiler bekliyor beş on kişi kaldı kimse kalmadı yaklaşamıyorda ben kafaya koydum en az tasoyu ben

aldım en erkende ben geldim:D

Girdim kamyonun altına sürünerek arkaya doğru kaptım çekiyorum çuvalı adam görmüyor kaptığım gibi bi çuval tasoyu götürdüm

sonra götdüm parçaladım açtım çuvalı bi baktım içinden en kalitesiz birlikmi diyorduk ne diyorduk full onlardan çıktı bi çuval tasom vardı desem yalan olmaz:D

FuCk yOu System..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 hafta önce ne var ne yok topladım attım :|

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

diCk bunu yazdı:

Lan sadistmisin sen olm nerden aklına geldi bizi aldın nerelere götürdün öyle:D

Kısa bi nutuk çekicem

çocuğum daha 10 yaşındayım taso daha ilk çıktı hemen popüler oldu herkesin elinde bi taso fıçı bira kapaklarını efes kapaklarını hemen attık

modern tasolarlar oynuyoruz ama ben paso yeniliyorum:D

Bu tasoların dağıtım bölgeside şansa bizim semtte düştü buradan dağıtıyorlar herkes duymuş bütün çocuklar iş binasının kapısında bekliyoruz

güzellik yapcaklar diye adamlara yardım falan ediyoruz çuvalla taşıyorlar arada sırada içinde bi kaç tane aşırıyoruz taşırken tasoları:d

Neyse abi baktim herkes adamlar kamyondan indirdiğinde içeri atarken çuvalı hurraaa koşuyoruz çuvallara adam geliyor geri çakıyoruz

adam gidiyor huraaa tekrar kowalıyor falan bizi:d

Çocukluğumda iri kıyım bi çocuktum benim yaşlarımda o kiloda olan pek nadir çocuk vardı dedim bu iş böyle olmicak her iki dk. bir adam geliyor çuvalı delip alana

kadar uraş dur bide onlarca çocuk var eline bi kaç tane gelir yada gelmez.

Adam herkesi kovdu kovaladı çuvalın başınada bi adam verdiler bekliyor beş on kişi kaldı kimse kalmadı yaklaşamıyorda ben kafaya koydum en az tasoyu ben

aldım en erkende ben geldim:D

Girdim kamyonun altına sürünerek arkaya doğru kaptım çekiyorum çuvalı adam görmüyor kaptığım gibi bi çuval tasoyu götürdüm

sonra götdüm parçaladım açtım çuvalı bi baktım içinden en kalitesiz birlikmi diyorduk ne diyorduk full onlardan çıktı bi çuval tasom vardı desem yalan olmaz:D

:D:D:D 

@mehmetdiyebiri     ayarlarız hocam bişeyler :D 

..
Toplam Hit: 13305 Toplam Mesaj: 48