Eski Misket Ve Taso Arıyorum
-
herkeste ben gibi özlem varmış da söyleyen yokmuş yau : )
-
sahibinden.comda satiolar ama fiyat biraz tuzlu hocam 300 tl
farkli konularda var bunlarada göz atabilirsin...
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=taso
-
Ben daha yeni yeni oyuncak almaya başladım... 2 tane uzaktan kumandalı arabam var, bir tane pikaculu oyuncağım var, iki tane kurmalı civcivim var... kafama geldikçe onlarla oynarım...
-
Benim bi kalemkutu dolusu misketim hala duruyo :D
-

asıl orjinal tasolar bu ilk çıkanlar küçükken oynuyordum yaşıma yakın olanlar bilirler :) ne oynardık be
-
maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------
Benim bi kalemkutu dolusu misketim hala duruyo :D
-----------------------------hocam yarısına talibim :D yeminle başının etini yerim :D
-
alper var mı hala duruyo mu bunlar. hatta bazılarının tam ortasında ufak bi çıkıntı oluyodu diye aklımda kalmış
-
Lan sadistmisin sen olm nerden aklına geldi bizi aldın nerelere götürdün öyle:D
Kısa bi nutuk çekicem
çocuğum daha 10 yaşındayım taso daha ilk çıktı hemen popüler oldu herkesin elinde bi taso fıçı bira kapaklarını efes kapaklarını hemen attık
modern tasolarlar oynuyoruz ama ben paso yeniliyorum:D
Bu tasoların dağıtım bölgeside şansa bizim semtte düştü buradan dağıtıyorlar herkes duymuş bütün çocuklar iş binasının kapısında bekliyoruz
güzellik yapcaklar diye adamlara yardım falan ediyoruz çuvalla taşıyorlar arada sırada içinde bi kaç tane aşırıyoruz taşırken tasoları:d
Neyse abi baktim herkes adamlar kamyondan indirdiğinde içeri atarken çuvalı hurraaa koşuyoruz çuvallara adam geliyor geri çakıyoruz
adam gidiyor huraaa tekrar kowalıyor falan bizi:d
Çocukluğumda iri kıyım bi çocuktum benim yaşlarımda o kiloda olan pek nadir çocuk vardı dedim bu iş böyle olmicak her iki dk. bir adam geliyor çuvalı delip alana
kadar uraş dur bide onlarca çocuk var eline bi kaç tane gelir yada gelmez.
Adam herkesi kovdu kovaladı çuvalın başınada bi adam verdiler bekliyor beş on kişi kaldı kimse kalmadı yaklaşamıyorda ben kafaya koydum en az tasoyu ben
aldım en erkende ben geldim:D
Girdim kamyonun altına sürünerek arkaya doğru kaptım çekiyorum çuvalı adam görmüyor kaptığım gibi bi çuval tasoyu götürdüm
sonra götdüm parçaladım açtım çuvalı bi baktım içinden en kalitesiz birlikmi diyorduk ne diyorduk full onlardan çıktı bi çuval tasom vardı desem yalan olmaz:D
-
1 hafta önce ne var ne yok topladım attım :|
-
diCk bunu yazdı:
Lan sadistmisin sen olm nerden aklına geldi bizi aldın nerelere götürdün öyle:D
Kısa bi nutuk çekicem
çocuğum daha 10 yaşındayım taso daha ilk çıktı hemen popüler oldu herkesin elinde bi taso fıçı bira kapaklarını efes kapaklarını hemen attık
modern tasolarlar oynuyoruz ama ben paso yeniliyorum:D
Bu tasoların dağıtım bölgeside şansa bizim semtte düştü buradan dağıtıyorlar herkes duymuş bütün çocuklar iş binasının kapısında bekliyoruz
güzellik yapcaklar diye adamlara yardım falan ediyoruz çuvalla taşıyorlar arada sırada içinde bi kaç tane aşırıyoruz taşırken tasoları:d
Neyse abi baktim herkes adamlar kamyondan indirdiğinde içeri atarken çuvalı hurraaa koşuyoruz çuvallara adam geliyor geri çakıyoruz
adam gidiyor huraaa tekrar kowalıyor falan bizi:d
Çocukluğumda iri kıyım bi çocuktum benim yaşlarımda o kiloda olan pek nadir çocuk vardı dedim bu iş böyle olmicak her iki dk. bir adam geliyor çuvalı delip alana
kadar uraş dur bide onlarca çocuk var eline bi kaç tane gelir yada gelmez.
Adam herkesi kovdu kovaladı çuvalın başınada bi adam verdiler bekliyor beş on kişi kaldı kimse kalmadı yaklaşamıyorda ben kafaya koydum en az tasoyu ben
aldım en erkende ben geldim:D
Girdim kamyonun altına sürünerek arkaya doğru kaptım çekiyorum çuvalı adam görmüyor kaptığım gibi bi çuval tasoyu götürdüm
sonra götdüm parçaladım açtım çuvalı bi baktım içinden en kalitesiz birlikmi diyorduk ne diyorduk full onlardan çıktı bi çuval tasom vardı desem yalan olmaz:D
:D:D:D
@mehmetdiyebiri ayarlarız hocam bişeyler :D