Eski Misket Ve Taso Arıyorum
-
80ler ve 90larda büyüyenler daha iyi bileceklerdir misketlerin ve tasoların o zamanki eğlencelerimizden olduğunu. Ozamanlar yaklaşık 800-900 tane tasom vardı. Babam bi kızgınlıkla yaktı hepsini : ) misketlerde de şansım yaver gitmeyince hepsini kaybettim : ) Looney Tones ve Pokemon tasoları en popülerleriydi. Hatta Looney Tunes tasoları pokemona göre daha kalındı falan.
Lafı çok uzatmadan sadede geliyorum. Elinde taso ve/veya misket olan, bir kısmını veya tamamını vermek isteyen veya makul bir fiyata satmak isteyenler arkadaşlar var mıdır acaba ? Varsa öyle müridler çok mutlu edecekler beni : )
-
Pokemonlu tasoların bi özelliği yok hocam looney tunes kraldır.İzmir'den Ankara'ya taşınınca ne kadar zımbırtı varsa hepsi çöpü boyladı,olaydı bi şekil yapardık..
-
vay anasını çocukuğum aklıma geldi...onlara ne oldu inan bilmiyorum
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
Pokemonlu tasoların bi özelliği yok hocam looney tunes kraldır.İzmir'den Ankara'ya taşınınca ne kadar zımbırtı varsa hepsi çöpü boyladı,olaydı bi şekil yapardık..
-----------------------------aynen hocam. kolay kolay kırılmazdı aşınmazdı.
murdery bunu yazdı:
vay anasını çocukuğum aklıma geldi...onlara ne oldu inan bilmiyorum
-----------------------------ahh be mürid bi zorla hafızayı hatırla belki evin bi köşesinde duruyolardır : )
-
Hocam ne oynardık be :D o ıslak mendil kutuları vardı ya büyük onların kapağını delerdim içine atardım..o kutulardan 3 kutu dolusu vardı daha 2-3 sene önceye kadar ama smdi nerde hiç bi fikrim yok
-
tasoyu bilemicemde misketler halen var hocam.genelde okulların yakınlarındaki kırtasiyelerde satılıyor
bide bunu hatırlayan war mı:)
-
taso serisi vardı bende 1. 2. 3. seri tamamlamıstım bi ere kaldırdım ama nereye bilmiyorum bulabilirsem yollarım bi kac tane de looney toones olacaktı
-
bulan varsa banada gönderin bir kaç tane çocuklugumu özledim be:(
-
Poet bunu yazdı:
Hocam ne oynardık be :D o ıslak mendil kutuları vardı ya büyük onların kapağını delerdim içine atardım..o kutulardan 3 kutu dolusu vardı daha 2-3 sene önceye kadar ama smdi nerde hiç bi fikrim yok
-----------------------------hocam bi araştırıver evi, hatta altını üstüne getir : ))
jayde bunu yazdı:
tasoyu bilemicemde misketler halen var hocam.genelde okulların yakınlarındaki kırtasiyelerde satılıyor
-----------------------------hocam ben burda bulamadım ondan yardım istiyorum. bu arabayı hatırlattığın da iyi oldu bak, varsa buna da talibim : )
bamboocha bunu yazdı:
taso serisi vardı bende 1. 2. 3. seri tamamlamıstım bi ere kaldırdım ama nereye bilmiyorum bulabilirsem yollarım bi kac tane de looney toones olacaktı
-----------------------------hocam gözünü seveyim, umutlandım. sen de bi bakıver sağa sola : )
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------bunun plastigi cok mu dandik ti neydi, üstüne basınca içine çöküyordu galiba :)
-
syklops bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
-----------------------------bunun plastigi cok mu dandik ti neydi, üstüne basınca içine çöküyordu galiba :)
-----------------------------hehehe valla bu konu çok garip hissettirmeye basladı :) evet hocam basınca içine göçüyordu tekerleklerini çıkartırdım ben hep