Eski Misket Ve Taso Arıyorum
-
hiç unutmuyorum taso karşılığında çocuklara cips aldırdığımı :F sonra zaten gene köküyodum :D
-
misketi iyi oynardim ondan hep misketim olurdu hep. Hatta annem çocuklarıma vermek için bi torba saklamiş. Geçenlerde gördümdü bende.
-
bizim çocukluğumuzda bunlar vardı
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
hiç unutmuyorum taso karşılığında çocuklara cips aldırdığımı :F sonra zaten gene köküyodum :D
-----------------------------Allah'ım köküyodum, kökerdim kelimelerini bir daha hiç duymam sanıyodum. Ne kadar mutluyum ya :D kökerim olm beeenn :D
Mycity hocam sapanı hatırlattığın da iyi oldu. Günde 5-6 kuş verduğum zamanlar olurdu. Çocukluk işte : )
-
bende misketleri tavuk götü şeklinde tutarmışım... çocuklar öle derdi...onlar gibi tutamazzdım...
-
çok beceriksizdim bu konularda gerçi çok kısa bi süre oynadım ay bile yoktur ama bi cevher göremedim
-
taso lar ayy gece gece ciğerim yandı habire dua ederimdim içimden :) yeneyim diye çoçuk olmak ne güzelmiş beee
-
-
zibilyon tane pokemon tasom oldu ama sadece 3 tane looney tunes tasosuna sahip olabildim harbi looney'in yeri ayrı :)
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
zibilyon tane pokemon tasom oldu ama sadece 3 tane looney tunes tasosuna sahip olabildim harbi looney'in yeri ayrı :)
-----------------------------hocam peki duruyolar mı pokemon tasoları : )