Eskişehirde Oturan Muridler 50YTL Kazanmak İstermsiniz!
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
spermen08 bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
Hojam Rica Etmeyi Öğrenmelisin!.. Burada Kimse ParayLa iş Yapmaz!..
-----------------------------Rica ediceğimiz yerleri biliriz... Burayıda biliyorum arkadaş sen işine bakarmısın ?
Sadece bir konuda haber vericek diye 50YTL vericez kim verio bu devirde.. Sonra eğer işi devam ettirirse daha da katlanıcak vallahide gerçek... Ama eskişehirli ve bireyli yok o kötü işte :SEğer aracı olan bulan olursa onada 20YTL parayla adam satn almak değil kız meselesi... Sonunda ölüm bile olur gerekirse... Arkadaşın pcden yazıyorum zatn durum ciddi anlatabiliyormuyum bilmiyorum..
hoca fabrikatör-toprak ağası gibi konuşuyosun
bir hediye verebilirim falan desen anlarız belkide
50 ytl kazanmak istermisin olunca değişiyo işin rengi
-----------------------------Fabrikamız var yüzde 20 hisse...
Yanlış anlaşıldım ukalalk yapmak için değil sinirliydim anlatabiliyormuyum.. Yoksa maksadım emretmek değildi...
Rica ediyorum arkadaşlar para vermek istiyorum 50YTL bir durumdan ötürü.... Ben iş olduktan sonra toptan teşekkür etmeyi düşünmüştüm ama siz böyle uygun gördünüz.. Canınız sağolsun...
Ne durumda olduğumu gerçekten anlamnızı isterdim maksadım para sunmak değil kusura bakmayın belki bedavada yapan çıkardı ama biraz şaşaşı işti o yüzden... Bi eşeklik ettiysek affedin -
texas bunu yazdı:
-----------------------------ben eskişehirdeyim dölek bir başlık açsaydın sana yardımcı olacak birilerini bulurdum ama kaybettin 50 kagıt neki lan itinossurugu yörü get birde para teklif etmiş adakebabı felan ısmarlayacak olsaydın bakardık çaresine ama şu saatten sonra olmaz..
-----------------------------Kusura bakma sadece isteğim iyiliği mükafatlandırmaktı başlık abes oldu haklısınız... Bir arkadaş çok zor durumda onun için hayat meselesi...
-
fazla yuklenmeyin adama, kroyum ama para bende demiyor hic degilse ;) , gayette kibar sormus 'Eskişehirde oturan muridler 50YTL kazanmak istermsiniz!'
oldukcada iyi teklif 20'ser 50'ser, 200'ytl ye kadar silkelenir.
spermen08 ege bolgesinde bir durum olursa hallederiz mezhep genis, on rezervasyon yaptirabilirsin istersin, irtibatlarin kopmamasi icin.
-
bireyin sahibi tanıdık istiyosan yardımcı olabilirim
-
ya adam müşkül durumda yardıma ihtiyacı var okadar onurluysan yardımnı yap 50kağıdı alma
-
alicemsgsgs bunu yazdı:
bireyin sahibi tanıdık istiyosan yardımcı olabilirim
-----------------------------sahibi yardımdı olamaz :( orada okuyan bir öğrenci yada bireyin çıkışına gidip söylediğimiz kişiyi takip edebilecek ve bize bilgi verebilecek biri... gerçekten hayat mevzusuu
kabalık ettiysem kusura bakmayın emir filan değil ya amele flanda seçmiyorum bedava kimse bi yerini oynatmıyor bu devirde ondan yaparız ederiz derler kimse yapmaz iş ciddi bende para dedim hata ettim yardım edicek olan varsa Allah razı olsun etmiyeninde canı sağolsun
-
yawuz bunu yazdı:
ya adam müşkül durumda yardıma ihtiyacı var okadar onurluysan yardımnı yap 50kağıdı alma
Tebrik ediyorum.. İşi yapıpda 50 kağıdı almıcak adamda varmıdır şüpheliyim :)) -
konuyu açan akradaşta çok sevinimştir. bak bak demekki eskişehirli varmış die. :) ya arkadaşlar bu kadar yüklenmeyin derim ben. çünkü adamın durumuna bakılırsa adam acele ediyor. O sizi kırmadan yada ne bilim rica etmeyi akıl edemeyecek durumda demekki. eminimki arkadaşımızın kötü bir niyeti yoktur :) yok demi? :)) valla varsa yardım etsin derim.
-
Durumu anlayana arkadaşlar çok sağolun... Yemin billah kötü bi niyetim yok... Başlığı değiştirelim olmazsa.. Yanlış anlaşıldım...
-
Ben Eskişehirliyım Ve Butun Dershanlerde muhakak ki bi tanıdıgım vardır burda buluruz ısın ne oldugunu pm'den anlatırsan daha da yardımcı olurum ?