folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Eskişehirde Oturan Muridler 50YTL Kazanmak İstermsiniz!

Eskişehirde Oturan Muridler 50YTL Kazanmak İstermsiniz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi farkettim arkadaşlar mesele benim meselem arkadaşlar sağolsunlar beni düşünmek adına :) Geçen bi konuda baya yazmıştım hatta belki hatırlıyan olur... Ben tek konuşmaya gittim gelmedi delikanlılık yapıyordu bide adi herif ama bende eskten birilerini arıyordum arkadaşlar burda benden önce akıl etmişler....

zumsuk kardeş msn adresimi kız ark. kapamıştı kullanamıyordum :S bu aralar ara ara giriyorum msnde göremedim seni hiç bu olaya el atarsan olaya çok sevinirim gerçekten benim hiç aklıma gelmedi senin eskli olduğun unutmuştum :S

Arkadaş adınada ben özür diliyorum herkesten öyle şımarık bi tip değildir aslında eşeklik etmiş tbtyi iyi kavrıyamamış :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    hacı eskişehirde olsam hallederdim samsun olmaz  mı ? :-))

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KapTaN60 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı eskişehirde olsam hallederdim samsun olmaz  mı ? :-))

Düşünmen yeter hojam çok sağol ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

Şimdi farkettim arkadaşlar mesele benim meselem arkadaşlar sağolsunlar beni düşünmek adına :) Geçen bi konuda baya yazmıştım hatta belki hatırlıyan olur... Ben tek konuşmaya gittim gelmedi delikanlılık yapıyordu bide adi herif ama bende eskten birilerini arıyordum arkadaşlar burda benden önce akıl etmişler....

zumsuk kardeş msn adresimi kız ark. kapamıştı kullanamıyordum :S bu aralar ara ara giriyorum msnde göremedim seni hiç bu olaya el atarsan olaya çok sevinirim gerçekten benim hiç aklıma gelmedi senin eskli olduğun unutmuştum :S

Arkadaş adınada ben özür diliyorum herkesten öyle şımarık bi tip değildir aslında eşeklik etmiş tbtyi iyi kavrıyamamış :)

hoca ne uğraşıyorsunuz ya nasılsa sonunda adamı dövmeyecek misiniz? dövmek için eleman arıyorsanız seve seve gelirim öyle o.ç. cuklarını sikmeye..

suat var "media_center" oda gelir..konuşurum ben.çeker bi ara sokağa gömeriz herifi.adı ne çocuğun?

bi ara tbt olarak eskişehirde ki tüm müridler buluşalım ne yapılacaksa yapalım...birimizde kameraya çeker eğleniriz anasını satiim.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Lan bu konuya kokten sorun  getırıyom kım bu cocuk hangi  dershane  ?msn ni ekledım senın konusuruz ordan
    50 ytl alırım ayrıca  promosyon olarakda o cocugu döverım..Eger cocuk tasaklı cıkarsa Atatürk ,yunus emre Liselerinden Odunpazarı Tayfa,Nefer Tayfa,Kızılcıklı tayfa ,Ülkücü Tayfa 'da Takviye Getiririm Her Acıdan Sı*** o cucugu Msn 'e Bak

Para'ya ıhtıyacaım var  ? Cvp beklıyom

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    ohhhh yakında kiralık katil ilanları gorurseniz sasırmayın..Hoca para karsılıgı adam mı dovcen!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    persian bunu yazdı:

hoca ne uğraşıyorsunuz ya nasılsa sonunda adamı dövmeyecek misiniz? dövmek için eleman arıyorsanız seve seve gelirim öyle o.ç. cuklarını sikmeye..

suat var "media_center" oda gelir..konuşurum ben.çeker bi ara sokağa gömeriz herifi.adı ne çocuğun?

bi ara tbt olarak eskişehirde ki tüm müridler buluşalım ne yapılacaksa yapalım...birimizde kameraya çeker eğleniriz anasını satiim.. 

Hojam çok sağol vallahi... Düşünmen bile yeter..  Büssürü arkadaş ayarladım burdan 2 3 araba... beni almıolar ama yanlarına dayanamazsın diye canım çok yandı çünkü sinirden öldüresiye dalarsın diye :)  adam olsaydı sorun değil.. tek gel dedi gittim aramadı.. beni kıza karaladı,yalan yere yeminler taşak geçmeler yapmadığı piçlik kalmadı... Gözlerim döndü yani...

Eleman ayrıldım dedi dövmekten vazgeçtik sonra baktık çıkıomuş bizi keklemiş... Kendimden geçtim resmen bir insan kansız olurda bu kadar mı olur diye... SOnra Kızla konuştum bugün oda ayrıldım dedi bundan sonra öldü benim için filan dedi... Zaten bi nevi beni kıskandırmak içindi sanıırm çünkü yapımı bilio.. Bu aralar Kızla aramız düzelio gibii yaptığı pislikti ama çok seviom atsan atılmıo işte :S Benimde hatalarım oldu...  hergün açı çekmektense bi kere kabullenmek en mantıklısı... barışmadık ama nazar değmesin aramız iyi bu aralar...  

Şimdi tek istediğim kızın doğru mu sölediği... Doğru sölüosa elemana bulaşmak istemiorum çünkü ben her hafta eskte oluom dayak yerse gurur yapar elbet kızla gezerken kıstırır bi şekilde beni.. yinede korkmuom hımcım var... Ama çıkıolarsada sonu ölüm olsun yinede gelir o elemana ne yapayım bilmiorum...

zumsukla konuştum başka yardım eden olursada çok iyi olur.. Birey dershanesine gidiolar... SAdece çıkıolarmı die öğrenmek istiorum beraberselerde sadece bi resmi... Yardım etmeye çalışan,ilgilenen arkadaşlar çok sağolun...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    st_anger_07 bunu yazdı:
    yani butun bunlar icin 50 ytl mi vereceksin ve dhaada katlanabilir diyosun git antalyada 50 ytl ye sarap gibi basensiz ruslar var hocam ugrasma bunlarla zaten adresin bursa gozukuyor
    harby öle ha ..  hatta 150 ytL gecelik var .. ama bnm bildklerim 19-22 arası 17 Lık yok . Yardmcı olabilirim cüzi bi miktara :D :D

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    securityturkiye
    securityturkiye's avatar
    Erkek
    :D:D:D:D:D

By HackeR a R e a SecurityTurkiye.Com Turkish Security
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Yeter...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 8263 Toplam Mesaj: 41