Eskişehirde Oturan Muridler 50YTL Kazanmak İstermsiniz!
-
hoca gider kavede beklerim iş çıkar amelelik işi hem orda daha fazla para verirler .)
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------fazla yuklenmeyin adama, kroyum ama para bende demiyor hic degilse ;) , gayette kibar sormus 'Eskişehirde oturan muridler 50YTL kazanmak istermsiniz!'
oldukcada iyi teklif 20'ser 50'ser, 200'ytl ye kadar silkelenir.
spermen08 ege bolgesinde bir durum olursa hallederiz mezhep genis, on rezervasyon yaptirabilirsin istersin, irtibatlarin kopmamasi icin.
-----------------------------Hocam yok sadece kız davası çok sağol yinede ;)
media_center arkadaşın mail adresini pm attım benim ki açılmıyorda :( eklersen ordan konuşalım çok sağol
CaNNi
Yanlışlıkla sana gönderdim ilk kusura bakma biz amelelik filan yaptırmıcaz -
Abilerm,kardeşlerim tamam para olayını devreye sokmamız yanlıştı bu olaya el atan biri olabilir mi ya lütfen çok önemli
-
istersen cok cirpinma hoja ya yanlis baslamissin.herneyse orda olsaydim yardim etmeye calisirdim duruma gore
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
hoca fabrikatör-toprak ağası gibi konuşuyosun
bir hediye verebilirim falan desen anlarız belkide
50 ytl kazanmak istermisin olunca değişiyo işin rengi
-----------------------------Ömür, abi bi yönetici olarak sen de dahil olma istersen bu tip tartışmalara ?
-
spermen08 bunu yazdı:
Eskişehirde birey dershanesinde giden yada tanıdığı olan varmı çok önemli hayat mevzusu.... Bana pm atarsa yada irtibabata geçerse çok makbule geçer... Bu iş için kim el atarsa 50YTL para söz... öyle birşeyde yapmıcak kavga falan...
Çok sağlam geliceğiz..Bilgi almamız gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler..
yasin, burak... bunlar bireyde.Bende zaferdeyim.2 dersane sola kay.Bulurumda işi söyle adamları acayip mevzuya kurban vermeyeyim. -
zumsuk bunu yazdı:
spermen08 bunu yazdı:
Eskişehirde birey dershanesinde giden yada tanıdığı olan varmı çok önemli hayat mevzusu.... Bana pm atarsa yada irtibabata geçerse çok makbule geçer... Bu iş için kim el atarsa 50YTL para söz... öyle birşeyde yapmıcak kavga falan...
Çok sağlam geliceğiz..Bilgi almamız gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler..
yasin, burak... bunlar bireyde.Bende zaferdeyim.2 dersane sola kay.Bulurumda işi söyle adamları acayip mevzuya kurban vermeyeyim.
-----------------------------Öncelikle yanlış anlaşıldım... herkesten özür dilerim kusuruma bakmayın yaptık bi eşeklik ama kötü bi niyetten değil..
Ya mevzu bi arkadaş bi kızı çok sevio baya çıktıklar kız baya pislik yaptı,resmen ömrünü yedi.. kızın çıktığı çocukla konuştuk baştan görüşmücem filan dedi sonra meğersem çıkıomuş hala bizimle alay etti yalan yere yeminler etti sinir olduk... Delikanlıysan tek gel dedi arkadaş tek gitti yanına ne aramış,ne sormuş yani şerefsizlik üstüne şerefsizlik yaptı...
Olayda dershane çıkısına gidilip tarif ettiğimiz çocuğa bakılıcak bahsettiğimiz kızla buluşuolarmı,geziyorlarmı haber verilicek çekilebilirsede resim.... Olay sadece bundan ibaret... Bizde ona göre çocukla görüşüceğiz... Şimdi pat danak dövmeye gelmek istemiyoruz..
Bizim arkadaş kafayı yedi resmn hayattan koptu kızıda deli gibi seviyordu öyle tipsiz filanda değil ama işte gönül kızdan biz intikam alamayız ama o eleman çok kaşındı hayat meselesi yani yardım eden olursa biin kere Allah razı olsun...
Arkadaşı bizim burda bütün herkes çok sever herkes üzüldü haline... Zaten bu siteyide bize,çoğu kişiye o söylemişti :)
o gururludur biraz ondan böyle olarlara pek girmez hatta onun evindeki pcden giriyoruz nete salonda maça bakıyor haberi yok şuanYardım eden olursa çok hayra geçer....
-
yani butun bunlar icin 50 ytl mi vereceksin ve dhaada katlanabilir diyosun git antalyada 50 ytl ye sarap gibi basensiz ruslar var hocam ugrasma bunlarla zaten adresin bursa gozukuyor
-
Hocam bursada yaşıyorum zaten ya para konusu hataydı başlığıda değişemiyorum ki
Çaresizlikten insan arkadaşını o halde gördükçe üzülüyor mesele kıza çakmak filan değil hocam gurur meselesi bizede komik geliyor kız için falan filan ama işte kendimiz için değil arkadaşlık böyle günlerde belli olur
Para değil yemek ısmarlamak olsun o zaman iyiliğe iyilikle karşılık maksadında admin arkadaşlardan rica ediyorum başlığı değiştirebilirmiyiz herkes ön yargıyla geliyor aslında kötü bi niyetim yoktu
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
hoca fabrikatör-toprak ağası gibi konuşuyosun
bir hediye verebilirim falan desen anlarız belkide
50 ytl kazanmak istermisin olunca değişiyo işin rengi
-----------------------------Ömür, abi bi yönetici olarak sen de dahil olma istersen bu tip tartışmalara ?
Çok enteresan geldiği için yorum yazdım aslında karışmak gibi bir niyetim yoktu
peki bundan sonra dahil olmam :)