Esrar İçenın Yanındakı Adamda , Dumandan Dolayı Kanında Esrar Cıkarmı ?
-
ya beyler bu esrarı ıcen bırısının yanındaki kişinin kanında cıkma olsagılıgı varm mesela bırısının yanındasınız o adam esrar ıcmıs dumanından sızde etkılenmişsiniz sizinde kanınızda bişiler olurmu esrrar cıkarmı cunku sanırım erarın kanda kalma süresi 10yılmı 10 aymı ne beyler cok merak ettım gecen gun arkadas sordu :S [ soğuk şey içmez adamım :S sordugum soruya bak kendımden utanıyom :S ]
-
ot dumanı kana karısmaz ne on saat sonra nede bır saat sonra bırsey cıkmaz rahat ol
-
hacı bu konuyu actıgıma bıle bın pişmanım kendımden utanıyom ama ne bılım arkadas sordu :D sagol genede :S
-
ustam neden utanıyosun anlamadım . kötü bişey değil yaw : )
kanla alakalı kısmı bilmiyorum ama bizim arkadaş bokda falan araştırıyolar diyodu : )(kendisi kolpa bi insan ben bile inanmıyorum kuru gürültüde olabilir gerçekte)
-
1.5-2 ay arasi kan tahlillerinde gozukur, bol bol su icmen gerekir...
-
bi kıza bakarak asılsam kızlığı bozulurmu? :) hayır, bu da öle bişi :)
-
çıkmaz merak etme!..eger içici olsan son 180(yaklaşık olarak) gün içinde bulunabilir..ama yanında durmussun hacı etkilensen etkilensen ne kadar etkileneceksin:)
başlıkta mükkemmel hani...bu konunun dewamınıda bekliyorum..
alkol içenin yanındaki adamda , kokusundan dolayı kafasında bir güzellik yaratır mı? diye:) -
kar hanenin yanından geçen kara geçermi gibi bi soru...düşünmek lazım:D
-
Ben 7 senedir çiyorum bu mereti ama ilk defa böyle bir soru ile karsılasıyorum ve koptum :d bana ilk forum mesajını yazdıran da bu oldu :d
Ama sana bi tavsiye o arkadasınla fazla takılma :d
Neyse Selam Gençlik ben geldim :D
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
çıkmaz merak etme!..eger içici olsan son 180(yaklaşık olarak) gün içinde bulunabilir..ama yanında durmussun hacı etkilensen etkilensen ne kadar etkileneceksin:)
başlıkta mükkemmel hani...bu konunun dewamınıda bekliyorum..
alkol içenin yanındaki adamda , kokusundan dolayı kafasında bir güzellik yaratır mı? diye:)
-----------------------------a yok be hacı ne o ıcıyor nede bn bu salak bır abısının yanında durmus cokta yakınında ıcmısler duman dıyor bana geldı kokusu ırenctı acaba kanımda cıkarmı lan dedı bende sorayım bızım murıd kardeşlerime dedım cıkarmı cıkmazmı hala şüphelıyım :D kımın ne dedıgı bellı degil
-
Kan'a filan karışmaz meshanede birikir ve ortalama 40 gün içinde idrarle birlikte tamamen atılır..o sadece içen kiş iiçindir senin için geçerli değil bu