folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Esrar İçenın Yanındakı Adamda , Dumandan Dolayı Kanında Esrar Cıkarmı ?

Esrar İçenın Yanındakı Adamda , Dumandan Dolayı Kanında Esrar Cıkarmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    Ankaradayken bir seminerde dinlemiştim FBI'ın alacağı yeni ajanlar üzerinde yapmış oldukları testlerin bir tanesi budur. esrar içilen ortamda dahi (esrardan kasıt burada Marijuanadır) kalan bir kişinin saç diplerine yapışan moleküller
    aradan 10 15 yıl geçmesine rağmen hala saçdiplerindeki hücrelerinde çıkabiliyormuş.ne kadar doğru ne kadar yanlış ama resmi bir yerde duymuştum herhalde adamın aldığı kaynakta resmidir :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Arkadaslar . Bu konuda gerekli açıklamalar var.Daha karıştırmanıza luzum yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    esrar ıcen adamın yanında dursam onun cekıp ufledıgı dumanı ben yanlıslıkla koklasam benım kanımda cıkarmı cıkmazmı örnek verıyorum ve konu b**a sardı evet mı hayırmı .D cıkarmı cıkmazmı ? :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Koklarsan çıkmaz saatlerce teneffüs edersen çıkar oldumu?

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    cikar abi ne demek ickmaz cikmaz diyen halt etmis bence kendini uzak tut

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cikar abi ne demek ickmaz cikmaz diyen halt etmis bence kendini uzak tut
    -----------------------------

sananda varya ben ıcıyom zannetck la :D ulan işte görün olm bır arkadaşınızın basınıza ne tür işler acacagının örnegıdır tbtdede adımız keş'e cıkcıak ondan korkuyorum sımdı cıkar dıyonuz yanı bızım arkadas b*qu yedi :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
Toplam Hit: 22499 Toplam Mesaj: 37