Ethereum Madenciliği
-
-
Alternatif olarak Litecoin'i araştırabilir isteyen müridler
buradan da piyasayı takip edebilirsiniz
-
Takipdeyim ekmek varsa yatırım yaparız
-
beyler güvenilir bir mining sistemi buldum daha doğrusu ether al sat yapan bir firma kendi borsaları da var . Hyip veya ponzi sistemlerini bilirim ama bu o tarz değil.
günde ortalama %1 kar veriyor ilk iki ay ana parayı çekmezseniz 2 ay sonra ana parayı kesintisiz çekebiliyorsunuz çekmezseniz para işlemeye devam ediyor.
eğer parayı eth olarak yatırırsanız da geri ödemeyi ethle yapıyor ben 50 dolar attım zamanla yükselteceğim. birisine referans olursanız onun yatırdığı paradan da belli oranda komisyon veriyor bu benim referans linkim düşünürseniz eth alma eth cüzdanı açma parayı çekme süreçlerini anlatırım.
https://ethtrade.org/agent516893
-
JpnTr bunu yazdı
Alternatif olarak Litecoin'i araştırabilir isteyen müridler
buradan da piyasayı takip edebilirsiniz
bu piyasa neye göre azalıp artıyor :) mesela Mooncoin bir haftada %900 küsür artmış :) bu artışlar nasıl tamamıyla mı yansıyor :)
-
nerden alabiliyoruz bunu?
TL ile al-sat yapabiliyor muyuz?
-
salihgs bunu yazdı
beyler güvenilir bir mining sistemi buldum daha doğrusu ether al sat yapan bir firma kendi borsaları da var . Hyip veya ponzi sistemlerini bilirim ama bu o tarz değil.
günde ortalama %1 kar veriyor ilk iki ay ana parayı çekmezseniz 2 ay sonra ana parayı kesintisiz çekebiliyorsunuz çekmezseniz para işlemeye devam ediyor.
eğer parayı eth olarak yatırırsanız da geri ödemeyi ethle yapıyor ben 50 dolar attım zamanla yükselteceğim. birisine referans olursanız onun yatırdığı paradan da belli oranda komisyon veriyor bu benim referans linkim düşünürseniz eth alma eth cüzdanı açma parayı çekme süreçlerini anlatırım.
Hocam detay paylaşabilir misin?
Eter konusu benim de ilgimi çekiyor. btc ve ltc nin popülaritesi çok yükseldi daha sürpriz bir coin lazım. Bende yatırım yapabilirim ethereum a.
https://ethtrade.org/ çalışma prensibi nedir?
-
Beyler konuyu actigimda 7 dolar olan ether su anda 11 dolari zorluyor. Ben 7 tane denemek icin almistim 22 dolar kar ettim :) simdi bunun s7 s9 minerlari falan oluyormus bu cihazlardan 5 tane alsam nerden bulurum istanbulda makinalari
-
rappermcs bunu yazdısalihgs bunu yazdı
Hocam detay paylaşabilir misin?
Eter konusu benim de ilgimi çekiyor. btc ve ltc nin popülaritesi çok yükseldi daha sürpriz bir coin lazım. Bende yatırım yapabilirim ethereum a.
https://ethtrade.org/ çalışma prensibi nedir?
Ethereum sistemi ve ether hakkinda uzman ekipleri var ether alip satiyorlar borsalarda
-
Sitesine baktım, her gün değer kazandırdığını gösteriyo, ilginç.
litecoin bitfinex bitcoin madencilik btc ethereum cryptocurrenties dogecoin i̇ntexcoin ether bitstamp huobi