folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Etnik Köken Araştırma ?

Etnik Köken Araştırma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

faydalı bilgiler var ,konu güzel...

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BalTurk
    BalTurk's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    Lemuria bunu yazdı

Holy sadece soyadı kanunundan sonraki soy ağacını çıkarıyor , etnik köken olayı farklı..anadolu'da yeni sayılacak bir aile iseniz pek birşey bulamazsın..holy'nin bana verdiği liste'de sadece 2  kuşak ailemiz vardı ailemiz anadolu'ya girdiğinde Dedem 6 7 yaşlarındaymış ve liste'de dedem bile yoktu aile'nin dediğine göre karapapak türk'üyüz sonradan yerleştiğimiz kars'ın Türkiyeli yerlileri ve bazı tarihcilerin söylediğine göre Ermeni'yiz ama işin aslı tam bir muamma tabi , anne tarafı'da son derece karışık .. malakan'lık ta var Türk'lük te ki kafkas halkları son derece karışık ve derin çözmen imkansız gibi birşey , nerelisin bu arada ? 

slavız hocam biz . yunanistandan göç etmişler .

hocam yunanistan göçmeniyseniz slavlıkla alakanız yoktur.yunanistan dahil tüm rumeliye 1400 'lü yıllarda Türkleştirme politikası çerçevesinde İç Anadolu,Ege,Akdeniz bu bölgedeki Türkler yerleştirilmiştirBuraları kaybedince tekrar Anadoluya gelmişlerdir.Supoofunun dediği Türkler Buğday tenli, düz siyah veya kahverengi saçlı, siyah veya kahverengi gözlü, kare kafalı, çıkık elmacık kemikli sözüne de katılmıyorum.sonuçta 600 sene Rumelide yaşamışlar insanın dış görünüşü değişir.Maalesef toplumumuzda halen şu yanlış var Rumeliden gelenler slav sanılıyor.Alakası yok öz be öz Türktürler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.anadoluasiretleri.com

şöyle bir site var, sorgulama parayla yapılıyor, kredi kartı istiyor ne derece güvenilir bilmiyorum

edit: mobil ödemede varmış

GusFring tarafından 21/Tem/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

nerelerden gelmişler bir öğrenebilsek iyiydi

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Cok yararli olmus konu o zaman bize soy lazim etnik köken degil. bi belgeselde izledim milletden sokakta örnek alip yapiyolardi etnik olayini belesten. Alayi afrikali cikti ehehe bazilarida asya taraflarindan falan. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=546355325424323&set=a.545834922143030.1073741826.407108602682330&type=1&ref=nf

şöyle birşey var bide. ben asyalıymışım mesela la nerelerden gelmişim be şimdi kalk git oraya desen üşenirim 

YalnızAdam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opeth644
    opeth644's avatar
    Erkek

çizik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hepsi çürümesi için dolaplara kitletilmiş cumhuriyet yıllarında..

alabilmen ve bakabilmen içindevlet başkanı falan olman lazım..

şu halde bulabileceğin kökenin cumhuriyet dönemine kadardır ki onu zaten 2 nesil yaşamış önceki annen baban dedelerin varsa bilir.. çok uzakta değilsin yani.. ama öncesine uzanmak çok zor ...

he bulsan bir yerde öyle gizli kasa dedelerden falan bu seferde osmanlıca bilmediğin için /(biliyorsan iyisin) çözmen zor.. yardımla okursun tabi.. bana söyle okuyuvereyim eğer çok karışık ise yine kurcalarım sağı solu senin için (tabi bulacaksın da ben okuyacam ihtimal düşük yani)

___

dolma bahçeye sızarsan haberim olsun bu arada o arşivlere.. toz içinde izini kolay bulurlar ama olsun

(neyin kafasını yaşıyosun diyebilirsin ama gerçek böyle hacı)

Yaşanmış bir hikaye anlatayım bizzat ben yaşadım

şehsen dedem muhtar imiş (hatırlıyorum yaş 5 falan) ve onda bir dizi arşiv var idi.. bakkal defteri gibi bişey köyün soyu sopu kimler nerden geldi kimler kimle evlendi tee hepsi

II.Abdülhamid öncesine kadar var idi.. onu abim ile almış okumaya çalışmış idik .. şuan nerde hatırlamıyorum ama bizdeydi enson torunlar olarak

önceki muhtarlardan kalma olduğu için birçok şey yazıyordu şuan böyle bişey yok toplatılmış çoğu

bizim mesela hatırladığım ASİLZADE diye atamız vardı te oraya dayanıyor yörük .. sonra torunları efeler yani milli mücadelecilerden baya vefat eden olmuş çanakkaleye gidenler vs.. bir sürü şeyler tam düzenli hatırlamasamda bunları hatırlıyorum osmanlıca yazılıydı.. eski yazı derdi küçük dedem bir sürü şeyler anlatırdı rahmetlik.. ah gibi ah

zone tarafından 31/Tem/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Bir çizgi de ben koyayım çok faydalı konu gerçekten.

Eskisi gibi değildir belki!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

güzel bir konuya deyinmişsin yarın gidip dedeme anlatmadığı şeyleride sormam lazım ama eğer gerçekten soy sop araştırmanın yolları varsa bilmek herkezin hakkı

Toplam Hit: 18899 Toplam Mesaj: 59