folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Etnik Köken Araştırma ?

Etnik Köken Araştırma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    BalTurk bunu yazdı
    my4 bunu yazdı
    Lemuria bunu yazdı

Holy sadece soyadı kanunundan sonraki soy ağacını çıkarıyor , etnik köken olayı farklı..anadolu'da yeni sayılacak bir aile iseniz pek birşey bulamazsın..holy'nin bana verdiği liste'de sadece 2  kuşak ailemiz vardı ailemiz anadolu'ya girdiğinde Dedem 6 7 yaşlarındaymış ve liste'de dedem bile yoktu aile'nin dediğine göre karapapak türk'üyüz sonradan yerleştiğimiz kars'ın Türkiyeli yerlileri ve bazı tarihcilerin söylediğine göre Ermeni'yiz ama işin aslı tam bir muamma tabi , anne tarafı'da son derece karışık .. malakan'lık ta var Türk'lük te ki kafkas halkları son derece karışık ve derin çözmen imkansız gibi birşey , nerelisin bu arada ? 

slavız hocam biz . yunanistandan göç etmişler .

hocam yunanistan göçmeniyseniz slavlıkla alakanız yoktur.yunanistan dahil tüm rumeliye 1400 'lü yıllarda Türkleştirme politikası çerçevesinde İç Anadolu,Ege,Akdeniz bu bölgedeki Türkler yerleştirilmiştirBuraları kaybedince tekrar Anadoluya gelmişlerdir.Supoofunun dediği Türkler Buğday tenli, düz siyah veya kahverengi saçlı, siyah veya kahverengi gözlü, kare kafalı, çıkık elmacık kemikli sözüne de katılmıyorum.sonuçta 600 sene Rumelide yaşamışlar insanın dış görünüşü değişir.Maalesef toplumumuzda halen şu yanlış var Rumeliden gelenler slav sanılıyor.Alakası yok

Ben genetik olarak Turklukten bahsettim. o zamanlar oralara yerlesenler slavlarla evlenip cocuk yaptilar ve genler bozuldu, sadece genler degil kultur de oyle. 

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    frq23 bunu yazdı

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=546355325424323&set=a.545834922143030.1073741826.407108602682330&type=1&ref=nf

şöyle birşey var bide. ben asyalıymışım mesela la nerelerden gelmişim be şimdi kalk git oraya desen üşenirim 

Hocam şunu adam akıllı şöyle koysana

16536_546355325424323_1044988630_n.jpg%20%28700×472%29

buna göre benim latin çıktıda baskın gene göre gidiyordur bu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı
    BalTurk bunu yazdı
    my4 bunu yazdı
    Lemuria bunu yazdı

Holy sadece soyadı kanunundan sonraki soy ağacını çıkarıyor , etnik köken olayı farklı..anadolu'da yeni sayılacak bir aile iseniz pek birşey bulamazsın..holy'nin bana verdiği liste'de sadece 2  kuşak ailemiz vardı ailemiz anadolu'ya girdiğinde Dedem 6 7 yaşlarındaymış ve liste'de dedem bile yoktu aile'nin dediğine göre karapapak türk'üyüz sonradan yerleştiğimiz kars'ın Türkiyeli yerlileri ve bazı tarihcilerin söylediğine göre Ermeni'yiz ama işin aslı tam bir muamma tabi , anne tarafı'da son derece karışık .. malakan'lık ta var Türk'lük te ki kafkas halkları son derece karışık ve derin çözmen imkansız gibi birşey , nerelisin bu arada ? 

hocam yunanistan göçmeniyseniz slavlıkla alakanız yoktur.yunanistan dahil tüm rumeliye 1400 'lü yıllarda Türkleştirme politikası çerçevesinde İç Anadolu,Ege,Akdeniz bu bölgedeki Türkler yerleştirilmiştirBuraları kaybedince tekrar Anadoluya gelmişlerdir.Supoofunun dediği Türkler Buğday tenli, düz siyah veya kahverengi saçlı, siyah veya kahverengi gözlü, kare kafalı, çıkık elmacık kemikli sözüne de katılmıyorum.sonuçta 600 sene Rumelide yaşamışlar insanın dış görünüşü değişir.Maalesef toplumumuzda halen şu yanlış var Rumeliden gelenler slav sanılıyor.Alakası yok

Ben genetik olarak Turklukten bahsettim. o zamanlar oralara yerlesenler slavlarla evlenip cocuk yaptilar ve genler bozuldu, sadece genler degil kultur de oyle. 

Türkleştirme politikası oldu da , osmanlı hanedanı bile Türk soyu degil o soy ne kadar değişti haberin varmı ,tüm sultanlar yabancı zaten.

Türkiye'de %100 türküm diye kimse birşey diyemez ki zatende yok aga,  karman çorman bir milletiz. Orta asyada degiliz :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

kırgızistan cumhur başkanı türkiye türkleri için şu cümleyi kullanmıştı biz sizi çekik gözlü gönderdik çakır gözlü geri döndünüz dedi doğrumu laf etti bilemiyorum

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Yusuf Hocanın sayfasından bulabilirsin : http://www.anadoluasiretleri.com/index.php

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

ayak fali roma cikti

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    frq23 bunu yazdı

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=546355325424323&set=a.545834922143030.1073741826.407108602682330&type=1&ref=nf

şöyle birşey var bide. ben asyalıymışım mesela la nerelerden gelmişim be şimdi kalk git oraya desen üşenirim 

Hocam şunu adam akıllı şöyle koysana

16536_546355325424323_1044988630_n.jpg%20%28700×472%29

buna göre benim latin çıktıda baskın gene göre gidiyordur bu.

Kökemin romay mış,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

ayak falı latin çıktı ne alaka adsfd

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    SpoofU bunu yazdı
    BalTurk bunu yazdı
    my4 bunu yazdı
    Lemuria bunu yazdı

Türkleştirme politikası oldu da , osmanlı hanedanı bile Türk soyu degil o soy ne kadar değişti haberin varmı ,tüm sultanlar yabancı zaten.

Türkiye'de %100 türküm diye kimse birşey diyemez ki zatende yok aga,  karman çorman bir milletiz. Orta asyada degiliz :) 

ayni seyleri soyluyoruz aslinda.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Valla bizim soy agacı böyle galiba biri internet sitesi açmış adamlarda ekliyor çoğu da akraba zaten

http://www.gogebakan.de/

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 19429 Toplam Mesaj: 59