folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ETS Tur - Jolly Tur - Anı Tur

ETS Tur - Jolly Tur - Anı Tur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

S.a müridler. Önümüzdeki yaz evleniyorum kısmetse. Balayı tatilini yurtdışı istiyoruz. Hatunda bende öle pek deniz kum güneş havasında değiliz. 

İtalyayı düşünüyoruz. Orada karar kıldık. Avrupa vatandaşı olduğum için benim adıma herhangi bir sorun yok. Hatun için vize ayarlayacaz.

Asıl konu tur şirketleri ekşi, şikayetvar gibi yerlerden edindiğim bilgilere göre.

ETS tur diğerlerine göre pahalı ancak güzel otellerde konaklama var. 1-2 yıl öncesine ait yorumlarda hiç bir sıkıntı yokken 2015'te çok olumsuz yorum var.

Jolly Turla ilgili efsena şikayet var. Pis ve merkezlere bir hayli uzak otellerde konaklama istediğin yerleri gezmeme vs. 

Anı Tur'da Jolly den farksız.

Extra turları sürekli dayatma peşindeler diye söyleniyor. 

Yemin ediyorum soğuttular.

Aklıma şöyle bir şey geldi. Booking, tripadvisor sitelerinden otel rez. yaptırıp kendimiz gitsek sizce nasıl olur?

Ya da daha önce bu şekilde tura katılmış olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Yabancı dil varsa kendin rezervasyon gidersen daha kıyak olur.

Yabancı dil yoksa kesinlikle yurt dışına çıkmayın, gidin kıbrısta lüksün keyfini çıkarın...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ingilizcen varsa toura ne hacet hocam al biletini ayirt otelini bas git. Gitmedende nereye nasil gidilir falan nereleri guzel arastirdir otobusle gezin durun iste pasalar gibi.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

hocam ben avrupaya tur düzenliyorum ama sen madem avrupa birliği vatandaşısın ve ingilizcen var rezervasyonlarını kendin ayarlayıp gezebilirsin.

italyada şehirler ve hoteller konusunda fikir almak istersen elimden geldiğince yardımcı olurum ama 4 yıldızdan yüksek hotellerde de kalmaya pek gerek yok bence.

booking gibi sitelerden hotel alabilirsin ama hoteli almadan önce hotelin kendi sitesinede bak nadirde olsa birkaç euro daha ucuz olabiliyor.

örnek olarak mercure, ibis gibi avrupanın her yerinde olan hotelleride tercih edebilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

yabancı dil olarak fransızcam var. İngilizce orta düzeyde çat pat anlaşırım. Sorun olcağını zannetmiyorum.

Planımda o şekilde gidelecek yerlerin listesini çıkartıp nereye nasıl gidilir gibi kendi çapımda bir rota çizmek.

Şehirler kısmına gelince roma, venedik ve floransa üçlüsünde karar kıldım. Açıkcası buralara günü birlik gidip gelinir mi bilmiyorum. Roma da bir otel rezi yaptırdığımı varsayarsak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Hocam dediğin firmaların hepsi de yılda binlerce müşterisine hizmet veriyor.

Alakasız olacak ama, arçelik firmasını örnek vereyim sektörün lideri olmasına rağmen binlerce kötü yorumu var internette.

O kadar müşterinin hepsini memnun edebilecek yeryüzünde tur operatörü olacağını sanmıyorum.

Turizm sektöründe ortalama 1 sene çalışmış biri olarak, mika tur ve hola travel firmalarından uzak durda kimden alırsan al.

Bu saydığın firmalar içinde fiyat önemli değilse ets'yi önerebilirim.

Bir de pronto tour'a da bakabilirsin, yurtdışı turlarda en iyi firmalardan biridir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

tabi ki hocam herkesi memnun etmek mümkün değil. Pronto tour a bakmadım onu inceliyeyim birde.

Fakat macera arayışında olup kendimiz gezicez gibi duruyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bir zamanlar malta ya gitmiştik pronto tour du sanırım kusursuz arkadaşım da mısır a piramitlere gitmişti ets ile oda beğenmişti turu.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yurtdışına tur şirketi ile gidecekseniz Pronto Tur gayet iyidir. Jolly tour da tavsiye ederim.

Yabancı dil var ise işin daha kolay. Tur şirketinden fiyat al. Sonra booking.com gibi sitelerden otel fiyatlarına bak. + uçak bileti de bak. Uçak + otel sana tur şirketinden daha uygun fiyata gelirse öyle yap. Yoksa tur şirketi tercih et.

İlk defa gidiyorsan kesinlikle tur şirketi tercih et. yok ben oraları az da olsa biliyorum dersen kesinlikle kendi rezervasyonunu kendin yap.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

yabancı dil olarak fransızcam var. İngilizce orta düzeyde çat pat anlaşırım. Sorun olcağını zannetmiyorum.

Planımda o şekilde gidelecek yerlerin listesini çıkartıp nereye nasıl gidilir gibi kendi çapımda bir rota çizmek.

Şehirler kısmına gelince roma, venedik ve floransa üçlüsünde karar kıldım. Açıkcası buralara günü birlik gidip gelinir mi bilmiyorum. Roma da bir otel rezi yaptırdığımı varsayarsak

hocam roma çizmenin aşağılarında eğer günü birlik düşünüyorsan roma venedik gidiş dönüş hem uzun sürer hem de yorar sizi

bence herşehirde bir gün konaklamak daha iyi olabilir gece hayatına çok düşkün değilseniz sabahtan akşam 8-9 a kadar şehri gezer trenle diğer şehre geçersiniz hotele 11-12 gibi girer sabahtan tüm gün diğer

şehri gezebilirsiniz ama @opusdei doğru söylemiş ilk defa gidenler için yalnız gitmeyi pek önermem bende ama gidersende telefonuna route66 navigasyon indir 3 boyutlu özelliği var tarihi binaları

hangi sokakta nerde bulman çok kolay yürüyüş moduda var ve haritayı indirirsen internet kullanmadan rahatça gezebilirsin

sizde araç olmuyacağı için hotelleriniz ya istasyonlara yakın olucak 1-2 durak sonra merkeze gidiceksiniz yada merkezde hotel bakıcaksınız.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WhatsApp
    WhatsApp's avatar
    Erkek

prag,tallin,budapeşte kendiniz bookingden bakın gidin.

paranız cebinizde kalır.

Toplam Hit: 3992 Toplam Mesaj: 23
yurtdışı