ETS Tur - Jolly Tur - Anı Tur
-
WhatsApp bunu yazdı
prag,tallin,budapeşte kendiniz bookingden bakın gidin.
paranız cebinizde kalır.
en unutulmaz tatil olur o şehirlerde :)
-
yahu niye turla gidiyosunuz :/ booking hostelworld üzerinden yapın rezervasyon. biletleri de kendiniz alın gidin. bağımsız özgürce gezin. italya içi otobüs+tren ile gezersiniz.
-
ferriere bunu yazdıWhatsApp bunu yazdı
prag,tallin,budapeşte kendiniz bookingden bakın gidin.
paranız cebinizde kalır.
en unutulmaz tatil olur o şehirlerde :)
kendine sahip olmayı biliyordur herhalde :)
-
Hocam,
Arkadaslarin onerilerine katiliyorum. Ingilizcen varsa, booking.com ve kampanyali ucak bileti takibi ile daha ucuza kapatirsin. Yok illa tur ile gidecegim diyorsan, ANI Tur'dan uzak dur. Adamlardan 1500 TL'lik ucak bileti aldim (mecburiyetten), tam 10 gun boyunca cekmisler karttan (toplam 15.000 TL), daha fark etmesem devam edeceklerdi sanirim. Parayi geri alana kadar gobegim catladi...
-
cok basit tur sirketine para vermemek. adımları assagida sıralıyorum.
momondo.com dan en ucuz ucak biletini buluyorsun.
booking.com dan ya hotels.com dan sıcak fırsatlardan otelini ayarlıyorsun ya da ev ortamı istersen airbnb yapıyorsun.
tripadvisor dan gideceğin ülkenin yorumlarını okuyorsun.
iphone ya da android kullanıyorsan offline map indiriyorsun.
bi adet sırt cantası icine su her halükara karsı harita bi kac atıstırmalık bisey alıyosun.
sabah cıktıgın sehiri aksama kadar dolanıyorsun bu kadar basit aslında mevzu. :D
-
önerileriniz için çok teşekkürler güzel şeyler yazmışsınız :)
kendimiz otel ayarlayıp gitmek en iyisi olacak rehberin götüne takılıp sürekli extra itelemesine uğraşamicaz. Roma da bizle ilgilenebilecek bir arkadaş buldum size herşeyi anlatırım kendiniz gezersiniz daha heyecanlı daha çok tat alırsınız trenlerle her yere ulaşım var hiç yok sıkıntı yok dedi.
Venedik konusunda aynı gün gidip gelmek yorucu olur dedi. Bir müridin söyledi gibi :)
3 gün roma 3 gün venedik şeklinde ayarlicaz.
-
Eşine neden vize ayarlayacaksın ki? Evlendiğinde o da senin ülkenin vatandaşı olacak. Bazı ülkelerde bekleme süresi var onun dışında çiftde vatandaşlık ne güzel. :-)
-
Olgunisik bunu yazdı
Eşine neden vize ayarlayacaksın ki? Evlendiğinde o da senin ülkenin vatandaşı olacak. Bazı ülkelerde bekleme süresi var onun dışında çiftde vatandaşlık ne güzel. :-)
mecburen vize almam lazım çünkü bizim türk milleti beyaz evlilik yapıp avrupaya gittiği için, gerçek eşin olsa bile 1 yıl bekletiyor. Sadece eşinin kalmasına izin veriyor direk vatandaş yapıp oturum izni vermiyor.
-
aynı durum bende de var ama sonraki seneye kalabilir
biz hatunla böyle bişey düşünüyoruz
http://www.msccruises.com.tr/index.php/gemi-programlari/2016-yaz-paket-programlar/akdeniz
birden çok yer görebileceğimiz bir durum.
ve uyku ile yolculuk aynı anda gerçekleşeceği içinde ölü zamanımız pek olmayacak diye tahmin ettik
-
ets kalitelidir herzaman arkasındadır ama işte pahalı