folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ETS Tur - Jolly Tur - Anı Tur

ETS Tur - Jolly Tur - Anı Tur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam kendim de balayını yurt dışı istiyorum gezmeler için ise yunanistan yakın oldugu için tur şirketi olmadan gezmeye gidecez zatende 

fur şirketlerinde en iyisi ETS dir tecrübe ile sabittir arkadaşım direk ets de çalıştı ve bir çok tur şirketinden de arkadaş vardı uzun süreli yaz tatillerinizi bile tur şirketlerinden alın neden ? 

gittiğin otel sana istediğini veremiyorsa az bi fark ödeyerek otel değiştirebiliyorsun rahatsız oldugun bişi varsa ve otel mklemiyosa tur şirketi gerekli ayarı çekebiliyor + olarak

yurtdışına gidiyorsun TR bile değil gerektiğinde yardım almak istersen kime ulaşacaksın ? 

şikayet vara bakarsan herkez adına her zaman şikayet vardır tamam doğruluk payları da çok ama şikayetsiz firma yok.

kalacağın gideceğin otellere tripadvisor ve booking den iyice bak bir otele gittim duştan çıktım olan ayaklarım kirlendi yerde saç tüyleri vs şeyler resmen sadece çarşaflar değiştirip tekrar satmışlar odayı.

veya yine duşa giriyorsun fayanslarda saç teli görüyorsun bunları ekşi de degil tripadvisor ve bookingde okursun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Tui isimli firma var. Alman firmasıdır. bildiğim kadarı ile çok köklü sağlam bir firmadır. Malum almanlarda çamur yaş iş olmaz. bi göz at istersen

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 3995 Toplam Mesaj: 23
yurtdışı