Eurovision 2011 Şarkımız " Live İt Up "
-
-
bence 70 lerden esinlenmişler gitar sesi onu andırdım yanılıyormuyum bilmiyorum ama sanki bir elvis rüzgarı var gibi
-
70'lerde elvis, 2000'lerde huzur evinde belgeseli yapılan yeşilçam emektârı oyuncu gibi bir durumdaydı.
-
basit bir şarkı olmuş, gitarist solo atmıyor, 4 tane 5li akorla şarkı bitiyo.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
70'lerde elvis, 2000'lerde huzur evinde belgeseli yapılan yeşilçam emektârı oyuncu gibi bir durumdaydı.
-----------------------------demek istedigimi anlamışsın sen eski rocknroll tarzı işte 50 ler 60 lar bana öle geldi sen ne dersin?
-
son yıllardaki euro vizyon sadakitimizin anuna koymuşlar.
-
Tarkan veya onun gibi popüler birisi gelipte yarışmaya katılmıyor katılmamalarının sebebi bence şimdi yarışmaya girerler kazanamaz ise ordan burdan eleştri ve
halkın gözünde düşerim gibisinden bir düşünce halindeler sanırım bilmiyorum benim aklımdan geçen bu sistem nasıldır bilmiyorum
Yıllar önce Sertap Erener çıktı çokta güzel söyledi ve birinciliği aldı sonrası işte burdasondaki sayılar yarışmalarda kaçıncı olduklarını gösteriyor
2003 Sertab Erener "Everyway That I Can 1 2004 Athena "For Real" 4 2005 Gülseren "Rimi Rimi Ley" 13 2006 Sibel Tüzün "Super Star" 11 2007 Kenan Doğulu "Shake It Up Şekerim" 4 2008 Mor ve Ötesi "Deli" 7 2009 Hadise "Düm Tek Tek" 4 2010 maNga "We Could Be The Same" 2 -
Alpha blondy "nin Marijuana şarkısı bile daha güzel
-
vay kardeşim yaa :} ben yıllardır diyorum LORDI aldıysa bizde CENOTAPH yada BLACK OMEN ile falan gitmeliyiz hatta KUAFOR CENGIZ bile olur siyah beyaz-kuaför cengiz :}
-
Yüksek sadakat kim la? :S Ben katılsaydım bari nasıl olsa kimse beni de tanımıyor. :D