Eurovision 2011 Şarkımız " Live İt Up "
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Şarkıda rock'n roll dior gitar solo atmıyor nası bi çelişkidir aq
-----------------------------süper tesbit :))
-
sivil bunu yazdı:
fena değil 6.-7. gibi oluruz.. birde çok abartmayalım bunu sıradan bir organizasyon zaten şarkıdan ziyade herkez sevdiği ülkeye veriyor
@Sosyopat valla sırf o hatunla birinci oldu alamanya mahsum ayaklar sade elbse fln..
-----------------------------yapmayın millet şarkı on numara şarkıydı uzun zaman sonra sanat kazandı diyebilirim ben sadece onu dinlemiştim ve kesin kazanır dedim ;)
-
Sosyopat bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Caliber bunu yazdı:
Yüksek sadakat kim la? :S Ben katılsaydım bari nasıl olsa kimse beni de tanımıyor. :D
-----------------------------grup tanınmış bi grup çok güzel parçaları var ama avrupa arenasında iş yapmaz
zaten aslında bu yarışmayı çok büyütüyoruz eğlencelik birşey manga 2. olurken almanya fark atmıştı ama o parça apaçi müziğinden bile berbattı yani siyaset büyük faktör
ama her zaman favorim rimi rimi ley olmuştu :D
-----------------------------almanyanın parçası mı apaçi müziğiydi ?
-----------------------------o müzik apaciydi demiyorum apaci bile daha iyiydi diyorum ve iğrenç bir parçaydı abi nasıl beğendin :|
manga az buçuk sahnede sönük kaldı yoksa kraldı biraz solo atsaydı gitar veya mix'de yarardı ama gerçi orada ne yapsa 1. olmayacaktı.
http://www.youtube.com/watch?v=UmOeISUYXuI
baksana abi sanki lise yarışması :|
-
o kadar da kötü değil yahu ?
-
yok hacı ne kadar tatlı ingilizcesi var baksana :) pop şarkısı işte dediğinde doğru manga biraz daha rock grubu olduğunu hatırlasaydı alırdı. ayrıca hala trt baskısı var rahat bırakın amk istedikleri gibi takılsınlar sahnede
-
hunharca eleştirmeyin hacılar biz nelerini gördük :D
-
kabus gibi :|
-
Gerçekten kötü.
-
sabah dinledim. bok gibi olmus
-
Güzel şarkı işte. Birinci de olabilir. Manga geçen sene ikinci oldu o malum şarkıyla. Bu işler belli olmaz.