Eurovision 2011 Şarkımız " Live İt Up "
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
Yüksek sadakat kim la? :S Ben katılsaydım bari nasıl olsa kimse beni de tanımıyor. :D
-----------------------------grup tanınmış bi grup çok güzel parçaları var ama avrupa arenasında iş yapmaz
zaten aslında bu yarışmayı çok büyütüyoruz eğlencelik birşey manga 2. olurken almanya fark atmıştı ama o parça apaçi müziğinden bile berbattı yani siyaset büyük faktör
ama her zaman favorim rimi rimi ley olmuştu :D
-
Benim hoşuma gitti :)
Tabi diğer yarışmacılar hakkında bir fikrim yok, nerelerde oluruz bilemem...
-
Şarkıda rock'n roll dior gitar solo atmıyor nası bi çelişkidir aq
-
son 2 falan oldu heralde ne eurovisyonu izledim ne şarkısını dinledim. acayip ayar olmaya başladım eurovisyona saçma sapan bişey olmasada olur. varlığı ile yokluğu arasında hiç bi fark yok bence eurovisyonun :S
-
la madem ingilazca söyleyeceksiniz bari bunla katılaydınız amk
-
1.yiz
-
ben herşeyden önce Yabancı Şarkı ile katılıma karşıyım Allah bildiği gibi yapsın..
-
Kreyzi bunu yazdı:
Caliber bunu yazdı:
Yüksek sadakat kim la? :S Ben katılsaydım bari nasıl olsa kimse beni de tanımıyor. :D
-----------------------------grup tanınmış bi grup çok güzel parçaları var ama avrupa arenasında iş yapmaz
zaten aslında bu yarışmayı çok büyütüyoruz eğlencelik birşey manga 2. olurken almanya fark atmıştı ama o parça apaçi müziğinden bile berbattı yani siyaset büyük faktör
ama her zaman favorim rimi rimi ley olmuştu :D
-----------------------------almanyanın parçası mı apaçi müziğiydi ?
-
fena değil 6.-7. gibi oluruz.. birde çok abartmayalım bunu sıradan bir organizasyon zaten şarkıdan ziyade herkez sevdiği ülkeye veriyor
@Sosyopat valla sırf o hatunla birinci oldu alamanya mahsum ayaklar sade elbse fln..
-
bu şarkıyla hiçbir bk olmaz bune yaaa ruhsuz ruhsuz iş yapıyorlar...