Eurovision‘Da 2. Olduk
-
yurovizyonda fuatın tiviye çıkıp "sana puanım dohuz kankaaaaaa" demesini isterdim.
bide sonuncu olmalarıyla dalga geçilen İngilizler g*tleriyle gülüyordur herhalde.. Son 20 yıldır nerdeyse bütün 1.ler İNGİLİZCE şarkı söylüyor..
-
beyler bok atmayalık kız çok tatlıydı bence şarkısıda fena değildi hani danke şüüün diyo birde sonda harikaydı karika
-
91 kızıda 1. yaptılar ya :S
mangada şaşırttı ayrıca.. gerçi diğer şarkılar çok kötüydü 2.liğin 1 diğer sebebide bu.
Seneye hangi rockcı gidicek acaba ?
-
Politik oylamalar olmasa 1.bile olurduk diğer şarkılar rezaletti Alman kızda iyiydi ayrıca çok ta güzeldi :F
-
Beklemediğim bir başarıydı açıkçası..Tebrikler mangaya..
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
aslında almanlar kazanınca bizimde kazanmamız gerekiyordu =S
-----------------------------ahahaha yüzyılın lafı :D
-
ben en çok ingiltereyi seviorm hiç iplemiyolar, adamlarda robbie williams led zeppelin gibi cevherler varken ülkenin en gerizekalı şarkıcısını özenle bulup seçiyolar resmen sonuncu olsun diye askjfhsakg bizde ise sanatçı seçimi gurur meselesi oluyor, tarkan kabul etmiyor diye vatan haini falan ilan edilecek.
seneye yaralı stayla çıksın, dj karizma 19 falan esip gürlesinler orda
-
fenerist07 bunu yazdı:
ben en çok ingiltereyi seviorm hiç iplemiyolar, adamlarda robbie williams led zeppelin gibi cevherler varken ülkenin en gerizekalı şarkıcısını özenle bulup seçiyolar resmen sonuncu olsun diye askjfhsakg bizde ise sanatçı seçimi gurur meselesi oluyor, tarkan kabul etmiyor diye vatan haini falan ilan edilecek.
-----------------------------hoca sen robbie williams olsan cıkarmısın ? okadar unlu bi adam olaki yarısması kazanamazsa nolur ? okadar reklam anlasmaları felan filan adam kendını böyle boktan bı yarısma ıcın rıske atmaz. adamın tanınmaya ıhtıyacı yokki :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------hoca sen robbie williams olsan cıkarmısın ? okadar unlu bi adam olaki yarısması kazanamazsa nolur ? okadar reklam anlasmaları felan filan adam kendını böyle boktan bı yarısma ıcın rıske atmaz. adamın tanınmaya ıhtıyacı yokki :)
-----------------------------hocu ben robbie cıksın demiyorumki, robbie gibi sanatçı çıkaran ülke dalga geçercesine en mal tipleri şov falan hazırlamadan cıkarıyor diyorum, son 10-20 yıla baksak ingilterenin ilk 10a girmişlii yoktur heralde, yine son 5te falandı adamlar, umursamaz tavırlarına bayılıorm sdkjghsdg
-
fenerist07 bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------hocu ben robbie cıksın demiyorumki, robbie gibi sanatçı çıkaran ülke dalga geçercesine en mal tipleri şov falan hazırlamadan cıkarıyor diyorum, son 10-20 yıla baksak ingilterenin ilk 10a girmişlii yoktur heralde, yine son 5te falandı adamlar, umursamaz tavırlarına bayılıorm sdkjghsdg
-----------------------------hocam adamlar önemsemiyor zaten :D ancak bizim gibi 3üncü dunya ulkerı önem verıyor :D