Ev Tipi İçme Suyu Arıtıcı Filtreleri Hakkında
-
bu cidden çok iyi duruyor. ph kaç acaba yorumlarda göremedim. alkali su ise baya iyi olur yani. alan var mı bunu ?
-
manglerman bunu yazdı
bu cidden çok iyi duruyor. ph kaç acaba yorumlarda göremedim. alkali su ise baya iyi olur yani. alan var mı bunu ?
hocam ben almıştım bunu ama siparişi iptal ettim iki sebepten dolayı. birincisi hangi filtreler var mineral veya alkali filtre var mı açıklamamış. diğeride pompasiz sipariş vermiştim o yüzden iptal ettim. hala bakınıyorum açıkcası bende.
-
cagatay09 bunu yazdımanglerman bunu yazdı
hocam ben almıştım bunu ama siparişi iptal ettim iki sebepten dolayı. birincisi hangi filtreler var mineral veya alkali filtre var mı açıklamamış. diğeride pompasiz sipariş vermiştim o yüzden iptal ettim. hala bakınıyorum açıkcası bende.
hocam emin misin ?
altında herşey yazıyor kaç filtre var mineral filtresi ne işe yarar filan bir bak istersen :)
-
manglerman bunu yazdıcagatay09 bunu yazdımanglerman bunu yazdı
hocam emin misin ?
altında herşey yazıyor kaç filtre var mineral filtresi ne işe yarar filan bir bak istersen :)
ürün açıklamasında hiç birşey yazmıyor hocam. bende yok. aquqflo yazıyor sadece her yeri bomboş..
-
PhYtOn bunu yazdı
Beyler hazır konusu açılmışken sormak isterim. Bizdeki cihazın kapasitesi bildiğim kadarıyla 8 Litre falan, bu son günlerde fazla harcamıyor olmamıza rağmen, su bitiyor.. Bazen yarım litre bile vermiyor, bunu neden yapar?
Çatlak olabilir bizde de aynı durum olmuştu çatlak vardı belli olmuyordu ama uzun süre sonra altındaki sunta pert oldu.. Tankın değişmesi lazım sanırım..
-
Bizde de puretech marka cihaz var 3 tane filtresi var ama nette buna uyumlu çok filtre var çakma çıkma olasılığı nedir al şu 3lü filtre setini kullan dediğiniz link var mı acaba?
-
cagatay09 bunu yazdımanglerman bunu yazdıcagatay09 bunu yazdımanglerman bunu yazdı
hocam emin misin ?
ürün açıklamasında hiç birşey yazmıyor hocam. bende yok. aquqflo yazıyor sadece her yeri bomboş..
hangi tarayıcıdan bakıyorsun bilmiyorum hocam ama aşağıda bir sürü bilgi var. fotoğraflar görünmüyor muhtemelen sende. print screen alıp buraya ekledim kontrol et istersen.
sen yetkili bir abiye benziyorsun :D tavsiye edersen alcam bende. pompaya gerek yok 2. kattayım.
-
manglerman bunu yazdıcagatay09 bunu yazdımanglerman bunu yazdıcagatay09 bunu yazdımanglerman bunu yazdı
hocam emin misin ?
hangi tarayıcıdan bakıyorsun bilmiyorum hocam ama aşağıda bir sürü bilgi var. fotoğraflar görünmüyor muhtemelen sende. print screen alıp buraya ekledim kontrol et istersen.
sen yetkili bir abiye benziyorsun :D tavsiye edersen alcam bende. pompaya gerek yok 2. kattayım.
aynen bende çıkmadı o resimli açıklamalar. yetkili demiyelimde çok araştırdım hala araştırıyorum. avantaj dejavantajları yada parasının hakkını veriyor yada vermiyor.
2. katta ise pompalı almanı tavsiye ederim. zira 2 sebebi var. zemin ve 1.kat dışındaki üst katlarda basınç biraz daha düşük, dahada önemlisi pompasızlarda atıksu 1 bardak içe suyuna karşılık 3 ile 7 bardak atık su bırakıyor. pompalı cihazlarda ise 1 bardak içem su, 1 bardak atık su civarı çıkıyor. buna göre dikkat et.
diğer önemli detay ise alacagımız cihazın parçalarının piyasada çok olup olmaması olayı. malum başka filtreler uygun gelmezse yada parça üretimi seri değilse sıkıntı olabilir. en çok kullanılan ihlas var amma pahalı geldi bana. hala bakıyorum araştırıyorum. UF membran olayını kafaya taktım bu aralar hiç atık su vermiyor çünkü:)
-
ayın 15'inde bu ürünün pompalı modelinden sipariş edicem aklıma yattı.
https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/11-asamali-12-lt-metal-tankli-lg-membran-sec-su-aritma-cihazi-P214891764 -
Konuda bahsi geçen n11 deki ürünün pompalı versiyonunu aldım kurulumunu yaptım. Ön yıkamasını yaptım tadına baktım tadı gayet içilebilir su. Bir kaç gün daha deneyimleyip konuya yazarım.