Ev Yaptırma Maliyeti
-
selam mürid kardeşlerim abilerim. evimin yanında bulunan boş arsa/bahçe'ye müstakil yada 2 katlı dubleks bir ev yaptırmayı düşünüyorum. arsa 150 m2 bana maliyeti ne olur bu işin içinde olan yada yakın zamanda yaptıran yada araştıran arkadaşlarımdan yardımlarını bekliyorum.
-
rebelpower bunu yazdı
selam mürid kardeşlerim abilerim. evimin yanında bulunan boş arsa/bahçe'ye müstakil yada 2 katlı dubleks bir ev yaptırmayı düşünüyorum. arsa 150 m2 bana maliyeti ne olur bu işin içinde olan yada yakın zamanda yaptıran yada araştıran arkadaşlarımdan yardımlarını bekliyorum.
prefabrik ,çelik yada hazır olanlardan yaptır en temızı en ucuza ve de hızlı gazlı betonla fılan yapıyorlar celıkle olanı sanırım gayet te ucuzlar . en az maalıyetlı olarak bunlar ıle yaptırabılırsın
-
hocam son oturum hali ile beraber 150-250 bin arası giderin olur tabi bu senin evi nasıl istediğine bağlı
kullanılacak malzeme,işçilik hesapta olmayan ek giderler,seramik filan derken...
yani gecekondu gibi dersen bile rahat 50-75 bin gider
-
-
Prefabrik yaptir hem zamandan hemde masraftan oldukca kazanirsin.
-
aliyk bunu yazdı
hocam son oturum hali ile beraber 150-250 bin arası giderin olur tabi bu senin evi nasıl istediğine bağlı
kullanılacak malzeme,işçilik hesapta olmayan ek giderler,seramik filan derken...
Usta ne yaptın, şehrin göbeğinde 120m2 evi 120-130bine satan adam nasıl kar ediyor?
-
kafkafkaf bunu yazdıaliyk bunu yazdı
Usta ne yaptın, şehrin göbeğinde 120m2 evi 120-130bine satan adam nasıl kar ediyor?
Nereymis o sehir ? Sehrin gobeginde o fiyata ev mi kaldi hocam.
-
usta ben 180 milyara eskişehirin göbeğinden ev alırım 125 binim olsa :D tek katlı müstakil ev maliyeti ne civarlarda olur dar olmazsa 3+1 dar olursa 2+1 istiyorum sadece bir düşünce prefabrik ne kadar sağlıklıdır ? bir ömür geçer mi ? dışardan çelik mi gözükcek konteynır gibi :D fikirlerinizi bekliyorum
edit: 125 binim olsa derken 125 bini olanın 180 binide vardır :D
rebelpower tarafından 18/May/14 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdıaliyk bunu yazdı
mersinde var :)
-
eskişehirin kışı tam kıştır abiler bu prefabrik ısıncakmı içerisinde neler fiyata dahil bilen var mı ?
-
selo-g bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdıaliyk bunu yazdı
mersinde var :)
artvinde var :)