folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ev Yaptırma Maliyeti

Ev Yaptırma Maliyeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

150 milyar

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

RETRET Hocam, ilk sene kira almam sonra aylık 500 kira ödersin sonra ne istersen yap =D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Prefabrik mi Lazim??? En kralini yapariz hocam...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam 150 m2 yerin tamamına 3+1 sığar hatta projen adam gibiyse kör nokta bulundurmazsan rahat çıkar 2 katlı dublex dersen m2 olarak 300 e tekamul eder ki benim kuzenin evi triplex toplam 300 m2 5+1 :D herneyse ortalama olarak söylüyorum 50-60 bin civarında birşeye çıkarırsın...

ha ustanın sahtekarına gelirsen bu iş 100 bini de bulur 150 bini de bir de bulunduğun yer önemli sen hangi şehirdesin?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

herkesin yorumlarına sonsuz teşekkürler diğer deneyim sahibi arkadaşlarında yardımını bekliyorum eskişehirdeyim arkadaşlar çok merkezi olmayan ama çarşıya yürüyerek 20-25 dk motorla 7 dk arabayla 10-17 dk arası olan bir yer ev alsak dahamı ucuza gelecek sanki gözüm korktu iyice.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Sen buradaki fiyatlara aldanma o rakamlara muhtemelen luks villa yaptiriyorlardir. Zaten Arkadan arkaya da fiyat verilmez. İmar durumu da cok onemle oyle faraziye atmakla olmaz her belediye yerin konumuna ve kentlesmeye gore farkli farkli imar verir yeri gelir yapusik duzen imari verdir arsanin daha fazlasini kullanirsin yeri gelir bahceli nizamdir daha  kucuk bolumunu kullanirsin. İstegine gore fitat asagiya veya yukariya cikar ben tarlada 2+1 bir ev yaptirmayi dusundum mevcut evin uzerine yani temel yapmadan 3 asagi 5 yukari 20.000 liraya cikti istidigim tarzda prafabrik de o civarlardaydi benim cikardigim fiyatta da en cok parayi cati tutmustu ama benim dusundugum bag evi oldugu icin belediyeyle pek isim yoktu ama dedifim gibi normal bir ev yapmaya kalkarsan oyle 150-200 bin tutmasi mumkun degil tabi villa filan degilse. En basiti soyle diyeyim arkadas 4 katli cift cepeli evin camlari 18 bin yuttu yazmis ben 7-8 ay once plastik dograma isinde calisirken 5 katlive birde bodrumu olan evin plastik dogramalarini 21 bin liraya yapmistik 4 cepheli bahce nizamli evdi. Her bir dairede 3 balkon kapisi 2 fransiz cam balkon dogramasi uss li yani normal camdan neredeyse iki kati fiyati olan  3 normal dograma 2 wc cami ve her dairenin girisinde 1 er tanede tam boy dograma vardi ustelik altinmese 6 dairede 57-58 tane dograma olmasi lazim 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

NoToLeRaNcE bunu yazdı

kafkafkaf bunu yazdı

aliyk bunu yazdı

hocam son oturum hali ile beraber 150-250 bin arası giderin olur tabi bu senin evi nasıl istediğine bağlı

kullanılacak malzeme,işçilik hesapta olmayan ek giderler,seramik filan derken...

yani gecekondu gibi dersen bile rahat 50-75 bin gider

Usta ne yaptın, şehrin göbeğinde 120m2 evi 120-130bine satan adam nasıl kar ediyor?

Nereymis o sehir ? Sehrin gobeginde o fiyata ev mi kaldi hocam.

mersinde var :)

artvinde var :)

bulgaristan'da var :)

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    360 m2 arsamiz vardi. % 40 ina izin verdiler. Bizde 145 m2'lik ev yaptik. Arsayi sanirim 40 a aldilar bizimkiler.
    Tek katli ev ile toplam maliyeti 110 bini buldu.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5662 Toplam Mesaj: 40