Evde Canı Sıkılanlar İçeri!
-
Hocalar bir çoğumuz günümüzün yarısını evde, bilgisayar başında geçiriyoruz (ben dahil). Hani olur ya hep aynı şeyleri yapıyoruz; msn, tbt, stumble vs vs...
Ben diyorum ki şöyle Warrock, CS gibi bir oyuna akalım. bi de Klan tarzı bişey yapalım TAHRİBAT diye; TeamSpeak de açalım günümüze eğlence katalım. Oyun önerileri olanlar yazsın... -
unuttum yazmayı; sistem gereksinimleri çok olmasın :)
-
DotA klanı fln yapabiliriz. Veya COD serilerini fln da oynayabiliriz, yada bi ton gusel oyun var, en basitinden risk bile atabiliriz.. :)
-
geçen age of atıyorlardı ya da atacaklardı ama oldu mu bilmiyorum .d
-
oyunun bi getirisi ne olur sana ? anlık zevk aynı orgazm gibi.
işine yarar şeyler (tasarım,yazılım vs.) gibi şeyler yaparsan hem bişeyler ogrenirsin. hemde para kazanma ihtimalin olur.
-
walla yarın ınkılap dan vize var ve ne yapcağımı bilmıyom canım cok sııkkın laptopum yok bu mesajdan sonrada cıkış yapıyorum ve son noktayı koyuyom zati ggünün yarısını pc başında geçiriyor adam canı sıkılıyorsa dışarı cıkar yane :|
-
CS'ye karşıyım, bayar artık.
COD 2 hala popüler, hayvan gibi sistem istemiyor olabilir.
Ama akşamları toplanıp age of atsakta iyi olur hani.
-
hamaçi de starcraft pek güzel oynanıyor ilgilenenlerle hertürlü kapışırız ...
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
hamaçi de starcraft pek güzel oynanıyor ilgilenenlerle hertürlü kapışırız ...
hocam hamaçili değil de online oynanan bi oyun daha zevkli olur. TBT diye klan kurar, önümüze geleni keseriz =)
edütbidüt: slogan da hazır; "dalımızı sökenin ağacını kökten sökeriz" :) -
Hocam RPG oynatmayın bize ya. Onun ortamı başka şimdi.
Ayrıca yaş ortalaması 12 olan knight'ı da bence hiç oynatmayın.
Girip takılıp, eğlenip çıkacağımız birşey olsun derim.
-
Varg bunu yazdı:
oyunun bi getirisi ne olur sana ? anlık zevk aynı orgazm gibi.
işine yarar şeyler (tasarım,yazılım vs.) gibi şeyler yaparsan hem bişeyler ogrenirsin. hemde para kazanma ihtimalin olur.
-----------------------------Katılıyorum sana dostum.Ama oyun oynamak istiyorsa insan oynamalı.Benim önereceğim şey, hep birlikte bir tasarım projesi gerçekleştirmek.Bunun için bazı programları bilmen gerekiyor.Onun için ilk bu programları öğrenip sonra tasarım projesi gerçekleştirmek.
Ne olabilir bu tasarım projesi
Mesela beğendiğimiz bir ev dizaynı çizeriz taslak olarak,daha sonra bu evlerin bölümlerini bölüşüp 3boyutlu olarak tasarlayabiliriz.(Ev içindeki eşya,oda vs vs)
Çok yararlı ve heyecanlı olur.