Evde Kedi Beslemeye Başlamam Ve Yaşananlar...
-
yaklaşık bir ay önce 2 adet kedi sahiplendim.biri siyah beyaz biri kara kedi.
hayatım boyunca asla hiçbir psişik olay beni korkutmamıştır.
ancak son 3 gündür hayatım boyunca yaşamadığım kadar korkuyorum ve tarifi çok güç olan şeyler yaşıyorum,görüyorum.
evdeki kediler durmadan derin derin miyavlıyorlar,öncesine kadar hiç miyavlamazlardı.
gözlerimi kapatamıyorum,uyuyamıyorum.
kedilerden kaynaklanan birşey oldugunu düşünmeye başladım.
ve şu an bu konuyu açtıgımda farkettim,kediler duvarda garip garip yerlere dakikalarca gözlerini kaydırmadan bakıyorlar sonra miyavlayıp kaçıyorlar.
hayatımda ters giden hiçbir şey yok,herşey mükemmel gidiyor ancak gece oldugunda hayatımda bu yaşıma kadar tatmadığım şok edici korku dolu anlar yaşıyorum.
tavsiyeleriniz.
-
tavsiyelik birşey yok şutla kedileri moruk :)
-
kuruntu yapıyosun hocam rahat ol.Şimdi sana kedilerin gözlerinde perde olmadığını söylesem iyice tırsarsın..
-
olm koy balkona havada güzel bişi olmaz
-
kedilerin çiftleşme mevsimi yaklaşıyor hacı merak etme :D
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
kuruntu yapıyosun hocam rahat ol.Şimdi sana kedilerin gözlerinde perde olmadığını söylesem iyice tırsarsın..
-----------------------------kuruntu yaptıgımı düşünüyorum bende ancak bunu nasıl aşacağımı düşünüyorum.hayvanları şutlasam çözülecek ancak bunun neden bende korku yarattıgınıda çok merak ediyorum.üstüne gitmek istiyorum bu korkunun,nedenini bulmak istiyorum :)
-
Ekerci bunu yazdı:
kedilerin çiftleşme mevsimi yaklaşıyor hacı merak etme :D
-----------------------------kediler 5 haftalık hocam daha yavrular :)
-
kedilerin gözlerini bezle bağla.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------kuruntu yaptıgımı düşünüyorum bende ancak bunu nasıl aşacağımı düşünüyorum.hayvanları şutlasam çözülecek ancak bunun neden bende korku yarattıgınıda çok merak ediyorum.üstüne gitmek istiyorum bu korkunun,nedenini bulmak istiyorum :)
-----------------------------Hocam kedilerin huyudur bir yere odaklanıp bakmaları kafam güzelken çok kedi tokatladım ne bakıyon lan diyerek :)Sen ne olur ne olmaz evde Kur'an bulundur..
-
ara sıra kedileri suda boğmam,patilerini yakmam ve kuyruklarından tutup sallamam sebep olabilir..
-
Hocam cindir onlar korkmana gerek yok her evde olurlar. Cünüp dolaşma, bişey olmaz.