Evde Kedi Beslemeye Başlamam Ve Yaşananlar...
-
cin girmiştir cin
-
Kediler derin derin miyavlamaz hocam. Türkü söylüyodur onlar
-
senden ne köy olur ne kasaba hocam
-
kullandıgın ilacın dozunu azalt hocam yada ne alıyorsan bizede söyle.. :D
-
froozo bunu yazdı:
-----------------------------
senden ne köy olur ne kasaba hocam
-----------------------------aynen katılıyorum. +rep
-
DeaD_BY bunu yazdı:
ara sıra kedileri suda boğmam,patilerini yakmam ve kuyruklarından tutup sallamam sebep olabilir..
-----------------------------Ortaokulda bir arkadaşım penisine süt döküp kediye yalatıyordu , haykırarak eve kaçmıştım hayatımda böyle birşey görmedim , o yüzden sen normal sayılırsın.
-
Ortaokulda bir arkadaşım penisine süt döküp kediye yalatıyordu , haykırarak eve kaçmıştım hayatımda böyle birşey görmedim , o yüzden sen normal sayılırsın.
Böle birşeyi senin yanında yaptıına inanmıorum ?? -
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Ortaokulda bir arkadaşım penisine süt döküp kediye yalatıyordu , haykırarak eve kaçmıştım hayatımda böyle birşey görmedim , o yüzden sen normal sayılırsın.
-----------------------------3-4 kez yazdım sildim...çok terbiyesiz şeyler geldi aklıma yazmıyor ve kendime hakim oluyorum :)
-
hocam sen rahat bırak kedLleri malum yaz gelio çiftleşcekler muhtemelen sen takılma onlara rahat raat yiişsin haywanlar:)
-
Illegal_Character bunu yazdı:
hocam sen rahat bırak kedLleri malum yaz gelio çiftleşcekler muhtemelen sen takılma onlara rahat raat yiişsin haywanlar:)
-----------------------------ikiside erkekse sakat, biri sağ öteki sol koluna yapışır artık.