folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Evde Kendi İmkanlarımızla Spor Yapmak Ve Beslenmek ( Beyin Fırtınası )

Evde Kendi İmkanlarımızla Spor Yapmak Ve Beslenmek ( Beyin Fırtınası )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

merhabalar,

daha önceden sigarayı bıraktım diye konu açmıştım, çok şükür o günden bu güne kadar ağzıma sigarayı koymadım ve unuttum tamamen. Tabii sigara ile aynı zamanda alkolüde bıraktım.

1.93 boyunda 98 kilodayım aslında bayağı bir normalim fakat tek sorun göbek ve bel çevresi yağlar. Aynaya baktıkça kendimden tiksinir hale gelmiştim.

1 haftadır kesin ve net olarak karar aldım. Yağlı yiyecekler, tuz, şeker, abur cuburlar, hamur işleri su haricindeki içecekleri tamamen kestim hayatımdan. Hatta yumurtanın sarısını dahi yemiyorum.

Ekmek olarak beyaz ekmeği tamamen bitirdim kurtuldum. Ya tam buğday ekmek yada kepekli ekmek. Tabii 1 dilim olarak, ilk iki gün zorluk çektim ama şuanda çok rahatım.

Sebze ağırlıklı yemekler yiyorum tabii et, tavuk, balık gibi ürünleride tüketiyorum yağsız olarak. Her öğünümde ufak da olsa bir kase kendi yaptığımız yoğurt oluyor.

dışarıdan asla ve asla yemek yemiyorum. Aç kalsam da yemiyorum, günlük 4 litre su içmeye gayret gösteriyorum ve tabii en önemlisi her gün spor yapıyorum artık.

örneğin dün 11 km tempolu hızlı bir şekilde yürümüşüm. Tabii 20 dakika da bir hızımı arttırıp koştum da. Önceden 2 şınav çekemezken 1 hafta içierisinde 15 şınav dinlemeden mekik dinlemeden sopa çevirme hareketleride yapıyorum. 2 saatte bir bunları yapmaya özen gösteriyorum.

kas, görünüm herşeyden vazgeçtim ben.. Benim için tek önemli olan bel yağları ve göbek.. karı, kız beğenecek diye kas yapmaya çalışmıyorum sadece incelerek daha sağlıklı bir hayat yaşamayı hedefliyorum.

1 haftadır çok zindeyim, daha bi güçlü olduğumu hissediyorum, yorulmuyorum, nefes nefese kalmıyorum.. Tabii ilk olarak sigarayı ve alkolü bırakmamın etkisi ve diğer yağlı, tuzlu, şekerli yiyecekleri bırakmam..

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

http://www.tahribat.com/Forum-Evde-Spora-Basliyorum-Tavsiyelerinize-Ihtiyacim-Var-197327/

http://www.tahribat.com/Forum-Yabanci-Spor-Yaparken-Dinlenecek-Muzikler-Ihtiyaci-198485/

http://www.tahribat.com/Forum-Evde-Spor-Yapmak-Ve-Agirlik-Istasyonu-Tavsiye-199492/1/

youtube glad fat burning videosunu izle çok eğlenceli hemde spordan sonra tartıl 1 kilo vermiş oluyosun :))

uzman tv de vücut geliştirme fitness videoları var çok güzel anlatıyorlar.

bakıyorumda son zamamlarda çok fitness konusu var. hep yaza girerken olurdu artık mevsim ayrımı yok

şahsen  bende yapmak istiyorum. kore filmlerindeki incecik kızları erkeleri görünce insan kendini yağ tulumu zannediyor.

motive olmak için kore film ve dizlerini izle. önce şaşırıyor ,  sonra stres yapıyorsun ,  sonrada müthiş bir spor yapma aşkı doğuyor anlatamam.

dün yaşadığım acı bir olayı anlatayım : lcwakikide mankende gördüğüm mor deri ceketi denedim. ama mankendeki gibi güzel durmadı bende :))))

bu yaşadıklarımdan senaryo bile yazılır. aaa yazıldı bile.  şöyle oldu olay :)))))

http://www.youtube.com/watch?v=zT7yKtHYw9E

futurist tarafından 29/Eyl/14 13:22 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

@BlackShelD

sporun icinde olanlarimiz o yollardan gectik. yatak odamizda pushups vs..  peki sonuc ne oldu biliyor musun ? hicbirimiz ev idmanlari ile gorunmek istedigimiz biz olamadik. magazinlerde , kondisyon kitaplarinin kapaklarinda vs.. akil verenler ya ilac kullanan rekabetci veya agirlik odasinda duzenli agirlik basan tiplerdir. abartmiyorum bu gercek.  

onerilen hoppa zipla , dovus , savunma vesayre kondisyon egzersizleri kas dayanikliligini artiran bir hiledir, kas insaat etmezler, videoda fit gorunen ogretmen , ogrenci varsa ayrica agirlikta basiyordur. evde kilo verebilirsin , kas dayanikliligini artirabilir, birazda uzerine ekleyebilirsin fakat t-shirtunu cikarttiginda etrafindakilere nazaran fark yaratacak bi gorunume erisemezsin.

kas insaasi gittikce yukselen bir dirincin farkli hareketlerle uygulanmasi sonucu meydana gelir. vucut agirligi ile yapilan calismalarda kaslarin direncini sadece bir miktar ve ayni tip sekilde zorlayabilirsin.

genelde evde vucut calisanlar ya utangac , cekingen yahut baskalarinin spora gittigini bilmesini istemeyenlerdir. bunlar gecerli nedenler degil. 50 tl salon parasini veremeyeceksen , surekli artan bir periyodta kendine demir agirlik, bar vs..  tedarik edeceksin ki yine salon parasini bulacak harcamalar kendini gosterebilir. yoksa yerinde sayarsin adamim. 

yazinda kasli bir vucut , sinav , mekik gibi kelimelere rastladigim icin yukariyi boyle kulaga kupe sekil yazdim.

-

amac sadece spor yapmak ise , rekabet , goruntu , farkli olmak onemli degilse; sigarani gunluk sportif aktivitelerinden sonra ic.. saglam ye , erken yat uyu, duzenli egzersizlerini ihmal etme der gecerim. zaten herkesinkinden farkli bir amacin yoksa sana akil veren cok cikacaktir. 

basarilar.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler herşeyi geçin, o iş gayet kolay. Ekmeği ve şekeri kesip et ve sebze yiyorsunuz. buna devam ettikçe kilo veriyorsunuz.

Fakat ekmeği, hatta içinde azıcık un olan köfte ve çorbayı bile kesin. ondan sonra istediğiniz kadar et yiyin.

Zaten bu düzene bi girdinizmi canınız ekmek istemiyor, anladığım kadarıyla ekmek ve şeker bağımlılık yapıyor, zaten ikisi de aynı şey.

Şimdi diceksiniz kim bulmuş okadar eti de ben 3 öğün et yiycem.

Bir günde sabah 1 yumurta, öğlen 2 tane et, akşamda biraz sebze ve yumurta yiyin, karnınız acıkmıyor. Acıkırsa da bunlardan doyana kadar yiyin. 3 günden sonra zaten önceki kadar yemeyeceksiniz.

Bu söylediğim diyet falan değil. sanırım insanların normal yaşaması gereken düzen bu çünkü insan kendini çok daha iyi ve tok hissediyor. Bunu yapın spor yapmanıza da gerek yok.

HolyOne tarafından 29/Eyl/14 14:17 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

ek olarak yulaf tüketmek insanı tamamen tok hissettiriyor ve içerisindeki lif zaten başı başına faydalı.

ben yulaf alıyorum kendim rondodan çekerek kepek haline getiriyorum, yoğurt ile karıştırıp günde 100 gram kadar tüketiyorum akşama kadar tokluk hissi veriyor.

ilk başlarda yulafın tadı biraz kötü gelebilir ama alışırsınız

şeker, tuz, un bunları bırakırsan gerisi geliyor. 1 haftadır böyle yapıyorum ve inanılmaz rahat hissediyorum kendimi.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

kilodan yana problemin yok tam tersi 5-6 kilo alman gerekiyor fakat sigarayı bırakamıyorsanda azaltman lazım. Bende hiç spor salonuna gitmedim gitmekte istemiyorum. Sana tavsiyem eğer günde 5 dakika sadece plank egzersizi yap araştır iyice ilk başta bune lan diyebilirsin ama o 5 dakikalık plank egzersizi seni çok zorlayacağından eminim bir kaç gün sonra alışırsın ve iyi gelmeye başladığını anlarsın. Ekstra olarak benim yaptığım günde 10km koşuyorum ve akşamları halı saha maçına gidiyorum. Halı saha maçında da 1 saatte 5km koştuğumu varsayarsak günde 15km koşuyorum ve plank egzersizi yapıyorum. Sigara kullanmadığımdan dolayı belki bu kadar efor sarfedebiliyorum bilemicem orasını. Haftada en az 7-8 maç yapıyorum fazla olursa onuda yapıyorum hiç geri çevirmiyorum çünkü her zaman kondisyonlu kalmak istiyorum. Yemek konusuna gelirsek hiç bir diyet uyguladığım yok önüme ne gelirse yiyorum, günde 5 öğün yemek yiyorum. Dediklerimin yarısını yaparsan bile sana çok faydalı olacağını düşünüyorum.

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omrcyln
    omrcyln's avatar
    Erkek

Kardeşim öncelikle sigarayı bırakırsan kendin için çok iyi bir adım atmış olursun.  Gencvefit.com a bakın istediğiniz herşeye yönelik güzel çalışma yapmışlar. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    HolyOne bunu yazdı

Beyler herşeyi geçin, o iş gayet kolay. Ekmeği ve şekeri kesip et ve sebze yiyorsunuz. buna devam ettikçe kilo veriyorsunuz.

Fakat ekmeği, hatta içinde azıcık un olan köfte ve çorbayı bile kesin. ondan sonra istediğiniz kadar et yiyin.

Zaten bu düzene bi girdinizmi canınız ekmek istemiyor, anladığım kadarıyla ekmek ve şeker bağımlılık yapıyor, zaten ikisi de aynı şey.

Şimdi diceksiniz kim bulmuş okadar eti de ben 3 öğün et yiycem.

Bir günde sabah 1 yumurta, öğlen 2 tane et, akşamda biraz sebze ve yumurta yiyin, karnınız acıkmıyor. Acıkırsa da bunlardan doyana kadar yiyin. 3 günden sonra zaten önceki kadar yemeyeceksiniz.

Bu söylediğim diyet falan değil. sanırım insanların normal yaşaması gereken düzen bu çünkü insan kendini çok daha iyi ve tok hissediyor. Bunu yapın spor yapmanıza da gerek yok.

itiraf et çabuk.   beynimimi okuyorsun :)

buna benzer birşey yazacaktım spora gerek yok kısmı hariç. dönüşte yazarım diyordum.

çünkü kiloluyken ani zayıflayan kişilerin vücudu sarkıyor o yüzden spor şart o manada

eti saf haliyle yemeyin kadın budu köfte tarzında karışımlı yapılırsa sıkıntı olmaz. yani maddi açıdan sarsmaz.

yada sebze yemeklerin arasına konulursa. et denildiyse balık ve tavuk da düşünülebilir.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

1 adet totalgym

1 adet koşu bandı alınır

ses yalıtımı yapılır.

gerisi size kalmış.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

http://www.passion4profession.net/

Bulabileceğiniz sanırım en iyi ücretsiz eğitimler burada. Nizami hareketler yapmak ve çeşitli hareketler öğrenmek istiyorsanız biçilmiş kaftan. Onun dışında bu işi keyif için yapan kişilerden tekrar sayısı, program vb. tavsiyeler alabilirsiniz.

Toplam Hit: 3171 Toplam Mesaj: 22