Evde Kol Çalıştırma
-
5 kglik agırlıkla nasıl uygun bi şekilde çalışabilirim boyum 1.80 kilom 74
-
konu vukuatlara tam olmadı ama :D
-
hacım çeşitli siteler var bunlarla ilgili. ama bir badi salonuna giden arkadaşına sorsan bile gösterir sana nasıl yapıldıgını. bende vardı gif şeklinde bir bakayım duruyosa yollarım.
-
Buyur Aga Burdan Bakabilirsin:
http://www.uzmantv.com/evde-yapabilecegimiz-kol-egzersizleri-nelerdir
-
ağırlığı 5 kglik aldım acaba fazlamı aldım yaf 3 dahamı iyi olurdu
-
TeuefeL bunu yazdı:
-----------------------------
ağırlığı 5 kglik aldım acaba fazlamı aldım yaf 3 dahamı iyi olurdu
-----------------------------5 kilo iyi, çalış 6 ay onunla
bende 12 kg war 6x6 çalışıyorum daha yukarısına yemiyor :)
-
yeni konu acmadan burda sorayim,
peki evde gogus calisma nasi olucak ?
+
karin icin mekik disinda baska bisey yokmu ya?
@Ransack uzmantv de varmis, saolasin...
-
garga bunu yazdı:
yeni konu acmadan burda sorayim,
peki evde gogus calisma nasi olucak ?
+
karin icin mekik disinda baska bisey yokmu ya?
Karın kasları için şunu uygulayabilirsin. Ellerini omuz hizasında yere uzanıp şınav vaziyeti al ama yere temas eden noktaların sadece dizlerin ve avuçların olsun. Karın kaslarını sıkıp 30 saniye kadar bekle ve 2-3 dakika sonra bunu tekrar yap. Günde 3 set önce karın kaslarının kuvvetlenmesini sağlar. Setleri yada süresini arttırdıkça da şekillenmesini sağlayabilirsin -
usta buyur burda .gif ler halinde anlatmışlar evde iki dumbell ile nasıl çalışabileceğini yararı var bence uygula
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?p=81215
-
body buildinge git hoca okadar etki etmezsin zaten bi haftalıgına sana 25şerlikten 3er setlik calışmalar sunuyorlar sonrasında sana yenı program verılıyor kafana göre iş yapma derim (((; beni dinle ve git bi body building'e yaza kadar 50cent'sin anladığım kadarıyla (;
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------body buildinge git hoca okadar etki etmezsin zaten bi haftalıgına sana 25şerlikten 3er setlik calışmalar sunuyorlar sonrasında sana yenı program verılıyor kafana göre iş yapma derim (((; beni dinle ve git bi body building'e yaza kadar 50cent'sin anladığım kadarıyla (;
-----------------------------okadar sürede ancak 30cent olur.. :) harbi 4 ayda vucut nekadar gelişir