folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evde Kol Çalıştırma

Evde Kol Çalıştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

ist olsan git emin onune  dumbell al derdim 2 tane bar 4 yıldız  2.5 ağırlık 4 tane 1k 2tane 0.5kg 4 tane aldım 30 tl  set alırsın aynı malzemleri 80-90tl patlar oralardada uygun fitnesmalzemeleri satan yer bulursan  daha iyi olur kol kası yada kanat yada karın kaslarını geliştirmek istiyosan 5 kg işini görmez en az 8-10kg kasıcaksınki kaslar 1 haftada kendini belli eder duzenli çalışmada önce şişer sonra sertleşmeye doğru gider

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

ebter bunu yazdı:
    -----------------------------

HaLFDeviL bunu yazdı:

Ama kol çalışmak içinde sürekli ayağa önem vermek saçma bence , yapılıcak bir sürü kol hareketi var , nitekim karın çalışırken bir insan barfikse yönelmez . Mekik çeker , kol çalışacak insanda curl hareketleri yapar . Kol çalışacak adam bacak çalışarak kollarından ne kadar verim alabilirki ?

orası öle. bacak çalışıp kolunun 40 cm olmasını beklemezsin, ama barfiksin karına yaptığı etki azımsanmayacak düzeydedir.

kilolu birinede git barfiks çek diyemezsin , bugün mesela çalıştım mekikteki yanma barfiks çekerken yok karnımda . hala barfiksin karın için olmayacağını savunuyorum.Konuyu açan arkadaşada sadece kol değil tüm vücudunu geliştirmesini tavsiye ediyorum . Tabiki işin kuralına göre .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Powerball u bir araştır derim.

Bende en yakın zamanda alıcam 1 tane. kas için olmasa bile zevkine.

Toplam Hit: 6963 Toplam Mesaj: 34