folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evde Kol Çalıştırma

Evde Kol Çalıştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

kaynaksa :http://kaanlazayiflama.blogcu.com/karin-kaslari-sikilastirma-hareketleri/4293384 bu sitedeki videoyu izle istersen ben orda barfiks göremediöm.Ayrıca kimseyi yanlış yönlerdiğim yok , bb ile uğraşıyorum 6 aydır , mide hareketlerinde barfiks çekmiyorum . İllaki karın kaslarını kasar ama bi mekik - sit-up - leg raises kadar etkili olmaz.

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:
    -----------------------------

kaynaksa :http://kaanlazayiflama.blogcu.com/karin-kaslari-sikilastirma-hareketleri/4293384 bu sitedeki videoyu izle istersen ben orda barfiks göremediöm.Ayrıca kimseyi yanlış yönlerdiğim yok , bb ile uğraşıyorum 6 aydır , mide hareketlerinde barfiks çekmiyorum . İllaki karın kaslarını kasar ama bi mekik - sit-up - leg raises kadar etkili olmaz.

bişeyin biyerde olmaması o bölgeyi etkilemediği anlamına gelmez böle bi mantık yoktur. 6 ayda iimiş :D

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

İnsan anatomisi bir bütündür. Sadece kol kası geliştirmeye çalışmak hem çok zor hemde mantıksızdır. Omuz yok, sırt yok, kanatlar yok ama gelişmiş bir kol var. Bunu başarabilen varmı bilmiyorum. Olsa bile asla estetik bütünlük göstermez. Çirkin olur.

Karın kaslarına gelince, en zor orasıdır. Bu kasların ( Baklavalar ) görünebilmesi sanıldığının aksine o kasları geliştirmekle mümkün değildir. İsterseniz her gün 1000 mekik vs. yapın kaslarınız yine görünmez. Çünkü üstü yağ kaplıdır ( Göbek ) Bu kasları ortaya çıkarmanın tek yolu antremanla birlikte sıkı diyettir. Ve tabi mutlaka kardio.  O yağları tamaman eritip deriyi inceltebilirseniz görünürler.

Özetle ne yapıp ne edip mutlaka bir salonda vücudunuzun bütün bölgelerini bıkmadan usanmadan çalıştırmalısınız. Salon sadece aletler yönünden değil psikolojik olarakta en iyi çalışabileceğiniz yerdir. Ama yine de salon şansım sıfır diyorsanız evde de olsa her bölgenizi az çok çalıştırmalısın.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

ebter bunu yazdı:

HaLFDeviL bunu yazdı:

bişeyin biyerde olmaması o bölgeyi etkilemediği anlamına gelmez böle bi mantık yoktur. 6 ayda iimiş :D

o zaman ayak kası vücudun bütün bölgesini etkiliyor , o zaman kol kası yapmak için ayak çalışalım . böyle bi mantık yok asıl . her bölgenin kendine göre bi hareketi var.6aydır gidip incelediğim için belli bi deneyimim oldu illa 25 yıl yapmak gerekmiyo bazı şeyleri ögrenmek için .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

ebter bunu yazdı:

o zaman ayak kası vücudun bütün bölgesini etkiliyor , o zaman kol kası yapmak için ayak çalışalım . böyle bi mantık yok asıl . her bölgenin kendine göre bi hareketi var.6aydır gidip incelediğim için belli bi deneyimim oldu illa 25 yıl yapmak gerekmiyo bazı şeyleri ögrenmek için .

6 ayı küçümsememiştim, aksine 6 ayda hala en temel şeyleri bile anlayamadığını vurgulamak istemiştim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

o zaman ayak kası vücudun bütün bölgesini etkiliyor , o zaman kol kası yapmak için ayak çalışalım ...

Evet aynen öyle. Bacak kasları insandaki en büyük kas gurubudur. En fazla eforu bacak çalışırken harcarsın. Bu nedenle bacak çalışma hem iyi bir yağ yakıcı hemde doğal testosteron artırıcıdır. Sanırım bu hormonun kas gelişimindeki rolünü biliyorsundur. İstersen son zamanlarda ki yüz metrecilerin kollarına bir dikkat et. Özellikle kol çalışması yaptıklarını sanmıyorum.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Ama kol çalışmak içinde sürekli ayağa önem vermek saçma bence , yapılıcak bir sürü kol hareketi var , nitekim karın çalışırken bir insan barfikse yönelmez . Mekik çeker , kol çalışacak insanda curl hareketleri yapar . Kol çalışacak adam bacak çalışarak kollarından ne kadar verim alabilirki ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

yeni konu acmadan burda sorayim,

peki evde gogus calisma nasi olucak ?

+

karin icin mekik disinda baska bisey yokmu ya?

Karın kasları için şunu uygulayabilirsin. Ellerini omuz hizasında yere uzanıp şınav vaziyeti al ama yere temas eden noktaların sadece dizlerin ve avuçların olsun. Karın kaslarını sıkıp 30 saniye kadar bekle ve 2-3 dakika sonra bunu tekrar yap. Günde 3 set önce karın kaslarının kuvvetlenmesini sağlar. Setleri yada süresini arttırdıkça da şekillenmesini sağlayabilirsin

Güzel hareket

Cagito ergo sum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

Ama kol çalışmak içinde sürekli ayağa önem vermek saçma bence , yapılıcak bir sürü kol hareketi var , nitekim karın çalışırken bir insan barfikse yönelmez . Mekik çeker , kol çalışacak insanda curl hareketleri yapar . Kol çalışacak adam bacak çalışarak kollarından ne kadar verim alabilirki ?

orası öle. bacak çalışıp kolunun 40 cm olmasını beklemezsin, ama barfiksin karına yaptığı etki azımsanmayacak düzeydedir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

powerball satın al her gün yarım saat çalış iki kolla da .. :) diyorum ve gidiyorum.. araştır kendin

http://kocaer.me
Toplam Hit: 6962 Toplam Mesaj: 34