folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evde Muhabbet Kuşu Beslemek

Evde Muhabbet Kuşu Beslemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    rebellisch bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

bunlar yawruladıgı zaman kactane yawruluyor erkekle dısı hemen cıflesıyormu ?

hemen çiftleşmez eş tutması lazım ben 4-6 arasında yavru aldım eski çiftimden sürekli.

bunun tıcaretını yapcan aslında :D

hocam bu işin ticaretini yapıp ihya olan görmedim ancak hobi olarak ek gelir sağlayabilirsin tabi. üretimhaneleri görünce acıyorum ordaki hayvanlara.

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Makedon
    Makedon's avatar
    Erkek
    Hocam evde var bir tane evin neşesi, yaşı 9.
    Muhabbet kuşu çok meraklıdır, acayip akıllıdır.
    Evde sadece 1 kişiye aşk gibi bağlanır, diğerlerini sadece sever.
    Çabuk kızar, yalakadır(kafesten dışarı çıkmak için 4 takla atar ;) .
    Çift olursa ilgisini daha çok eşine vereceği için konuşması az olur.

(istisnalar olabilir, ben bildiklerimi yazdım). Makedon tarafından 27/Nis/13 08:32 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

ben de kendi kuşlarımı paylaşayım; sırasıyla solda sağa maviş, ayşegül, nazlı

En baştaki Mavis. yaşına yeni basmış gibi. 2 hafta önce şans eseri  bir kuş gördüm. Kafesle gidip yakaladım.

Mavişle aynı kafese koydum ve sanırım eş tuttular. Yakaladığım kuşun ismini de Limon koydum;

Limonla Mavişin videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=8SoHGm8Gb-w&feature=youtu.be

Bu da Ayşegül. Eski çiftimden kalan tek kuş. Bir tane daha vardı ancak uçtu gitti.

5 yaşlarında. İnsana alışkın uzun süre tek yaşadığı için dişi kuşlara pek ilgi duymuyor

kaç tane kuş getirdim pezevengi olduk o iş olmadı :) konuşabiliyor 10 kelime vs.

çıkarttığı ses gayet insan gibi; ( isimi ayşegül kaldı yavruyken dişi sandık :D )

Bu da Nazlı, Ayşegülün son eşi, eş tutmadılar ancak tek kalmalalarından iyidir;

İnternetten biraz baktım dişilerin burunları pembe, erkeklerin ise mavi oluyormuş.Çok ilginç.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3716 Toplam Mesaj: 24