folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eve Adımımı Atınca Sıkıntı Basıyor

Eve Adımımı Atınca Sıkıntı Basıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

Monarosa bunu yazdı:
    -----------------------------

IronEagle bunu yazdı:

espir bunu yazdı:

Bismillahsız giriyorsunuz Bismillahsız çıkıyorsunuz. Sonra hurafe sıkıntı karabasan, Yokyaa...! Kaçsefer kapıdan çıkarken Allah'ım bugün evden çıkıyorum sağ salim dönmek nasip et. Bana başarılar ihsan eyle veya girerken çok şükür ailemin yanına döndüm diye kaç sefer dedin.. Bana şimdi SAGAPO tarzı kelimeler söyletmeyin. Hadi eyvallah..

+1 Bide İnsanlarda Hep Var bu düşünce

''Şuanda Sıkıntılıyım, Kesin Büyü Var Hoca Çözer''

Hoca Tamam Evladım Al Şu Muskayı Eve Git Rahatlicaksın Dese

Muskaya Dokunduğun an Bi Nur Gelir Sana

Hoca Muskanın İçine Boş kağıtta Koysa Bilmediğin İçin rahatlarsın.

İtirazı Olan ?

--------------------------

itiraz edebilmek icin , denemek lazim..

Denemesi Bedava...

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Büyü diye bir şey yok...
    Takıntılarınızı büyü diye adlandırıyorsunuz ruhen problem yaşıyorsunuzdur.
    + Şirk koşmak suretiyle dinden çıkmış oluyorsunuz. Ha puta tapmak ha büyücü!
    ( Not: Konuyu cin mevzusuna çekmeyiniz. )

Evde seni sıkan şey neyse onu bul hoca, ya da dışarıda niye sıkılmıyorsan aynı koşulları evde sağla...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

geçmişe göre adı büyü

şimdiki bilimsel verilere göre negatif tesir yada negatif enerji..

:) dua falan tak boynuna geçebilitesi yüksek

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enis
    Enis's avatar
    Erkek

Hacı bence ev ile aranda bir geçimsizlik var evine küsmüşsün sen bence evinle barışmalısın ve de evde hoş vakit geçirebilecek meşguliyetler bulmalısın kitap, bilgisayar vesair değil ev ile uğraş biraz ne bilim saksıda çiçek balık besleme falan dene özellikle fanus al içine iki balık salıver sıkıntılı geldiğin zamanlar da  fanusun karşısına otur seni tarzın olan müzik ile izle bak bakalım sıkıntı dağılıyor mu ?

TBT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

sen kendini yalnız hissediyorsun ve bundan kaçıyorsun..yalnız başına bırakılmış kırılgan bir benlik kırılgan olarak kalır her zaman..seni senden başkası anlayamaz..evdeki insanlar da seni rahatsız eden noktalar var bence seni anlamadıklarını falan düşünüyorsun belkide..bir başka insan tarafından anlaşılma duygusunun yerini hiçbirşey tutamaz çünkü.. bu duyguları da dışarda çok hissetmiyorsun çünkü dışarıda etrafında seninle olan insanlar var belkide ondan aklına gelmiyor yani ama evde kendinle başbaşa kalınca böyle oluyorsun..

kısacası depresyondasın :)) kendi kendinin ilacı olamıyorsan bu sıkıntıların için doktora git rahatlarsın biraz emin ol..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    gumusservi bunu yazdı:

sen kendini yalnız hissediyorsun ve bundan kaçıyorsun..yalnız başına bırakılmış kırılgan bir benlik kırılgan olarak kalır her zaman..seni senden başkası anlayamaz..evdeki insanlar da seni rahatsız eden noktalar var bence seni anlamadıklarını falan düşünüyorsun belkide..bir başka insan tarafından anlaşılma duygusunun yerini hiçbirşey tutamaz çünkü.. bu duyguları da dışarda çok hissetmiyorsun çünkü dışarıda etrafında seninle olan insanlar var belkide ondan aklına gelmiyor yani ama evde kendinle başbaşa kalınca böyle oluyorsun..

kısacası depresyondasın :)) kendi kendinin ilacı olamıyorsan bu sıkıntıların için doktora git rahatlarsın biraz emin ol..

psikologmusun :))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

yazıların çoğunu okumadım ama evin pisse tozlu ve küflüyse sıkıntı basması normal yakında hastalanırsın

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

JaiLStyLe bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

JaiLStyLe bunu yazdı:

hacı saçma veya hurafe gelecek ama büyü(efendimiz zamanından kalmadır ) falan olabilir :|

benimde aklıma geldi ama büyüden de etkili bişi insanın kendi psikolojisidir ewe karşı farkında olmadan bilinçaltında yarattığın bi olumsuzluk wardır mesela ewde duramıorum çok kötü oluorum..gibi buda şuanda seni etkiliyordur 

abla elbet psikolojik açısıda var .. ama evimin duvarında üstüne boya atılmasına rağmen parlayan domuz yağı .. yolluğun altından çıkan  hayvan pisliği toprak kurşun karışımı şeyden sonra ne yaşasam büyüye bağlıyorum .. :|

büyü denilen illete en çok sinir bozanlardan biride benmdir benim anne babamın ayrılışında büyü faktörü wardı we o büyüyü yaptıran bu işe doğa üstü yaratıkları karıştırdığı için benide bi süre uraştırmışlardı ama herşeyi büyüye bağlamamak lazım

insan büyüden daha güçlüdür 

İrwa  ne gibi şeyler yaşadın ve gördün cinlerden.Anlatsana biraz

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacım başından kötü bir olay geçmeden böyle bişeyin olma olasılığu düşük panik atak gibi bişi olabilir dışarda yanlız değilsin hayatın içindesin evde tabi kapalıda kalıon bunun yaratıcağı korkular çok farklı şeylere sebep olabilir başına kötü bi olay geldiyse canını sıkan önce onu çözmeni öneririm

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

yav bendede aynı sıkıntılar var netcez

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 11350 Toplam Mesaj: 56