Eve Baykuş Alıcam Birkaç Sorum Var...
-
taktım kafaya son günlerde evcil baykuş alcam diye.yha böle veteriner olur petshopçu olur daha önce başkuş besleyen olur birkaç sorum var.
şimdikin:
1-fazla bilgim yok bu konuda bunların ortalama fiyatları ne kadardır?
2-izmirde herhangi bir petshopçuda bulabilirmiyim?
3-bunların sıçma kapasiteleri ne kadar?(cm2 cinsinden sölerseniz sevinirim)
4-yem olarak ne yerler yemleri ortalama kaç paradır ve ne sıklıkta bi kutu yemi bitirirler?
5-he bide ben bu baykuşu uçması için arada eve salmam gerkirmi?
6-insanlara fiziksel olarak bi zarar verirler mi?
-
bunlar yaban hayvanadırı petshop vs. gibi yerlerde bulamazsın çünkü yasaktır.. Sadece el altından alırsın o da belki fiyatıda illegal bi satış olduğundan biraz tuzlu olur diye düşünüyorum ve ayrıca zaten bu tip bi hayvanın ewde besleneceğini hiç düşünmüyorm..
-
Scarface filmini hatırladım birden, adam kendine kaplan mı ne almıstı xDD
-
Papağan falan desen eyvallahta .baykuş merakı nerden çıktı :)
-
sen besleyen birini gördün heralde. ben ilk defa duyuyorum ewde baykuş besleme...
-
oyar senin bi tarafını dikkat et :D
-
o bakışı yeter hayvanın dışarı salman için...ne pis bakıyorlar yaa...ne yapcan baykuşu ama ben bunların besleneceğine inanmam veya aşırı masraflı olurlar..
-
la baykuşlar fare falan yiyo ıyk napcan postamı yollucan baykuşla tuzak kur belki yakalarsın
-
jandark06 bunu yazdı:
-----------------------------
la baykuşlar fare falan yiyo ıyk napcan postamı yollucan baykuşla tuzak kur belki yakalarsın
-----------------------------,kedi de fare yiyo ona da ıyk
benim kuşlarımı da yemişti ayar oluyorum o hayvanlara
-
korhan bunu yazdı:
-----------------------------taktım kafaya son günlerde evcil baykuş alcam diye.yha böle veteriner olur petshopçu olur daha önce başkuş besleyen olur birkaç sorum var.
şimdikin:
1-fazla bilgim yok bu konuda bunların ortalama fiyatları ne kadardır?
2-izmirde herhangi bir petshopçuda bulabilirmiyim?
3-bunların sıçma kapasiteleri ne kadar?(cm2 cinsinden sölerseniz sevinirim)
4-yem olarak ne yerler yemleri ortalama kaç paradır ve ne sıklıkta bi kutu yemi bitirirler?
5-he bide ben bu baykuşu uçması için arada eve salmam gerkirmi?
6-insanlara fiziksel olarak bi zarar verirler mi?
-----------------------------1 ve 2. soru cwbı- ppetshoplarda satılmaz bu yaratıklar fiyat bicilemez:D (ben cok severim bizim parkta 3 tane var her gece gelirler)
3- cm2 basına 1 lapa dusuo:D
4-yem olarak etcil bi hayvan oldugu için gece uyurken seni bile yiyebilir
5-evde değilde dısarıya salarsan yemlenebilir bu baykusların yapısı gece avlanır genelde yarasa fare gibi yaratıkları yer
6-bknz. 4 soru cwbı
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------jandark06 bunu yazdı:
-----------------------------,kedi de fare yiyo ona da ıyk
benim kuşlarımı da yemişti ayar oluyorum o hayvanlara
ama evde kedi beslerken yesin die fare wermiosun değilmi???