Eve Baykuş Alıcam Birkaç Sorum Var...
-
geçen arka bahçede yavru görünümlü buldum kanadını sakatlamıştı sanırsam garip garip bakıyodu etrafına elime alıncaya kadar yarım saat geçti sonra aldım elime sevdim baya karşı bahçeye koydum kayboldu gitti piyasası oldunu bilsem salmazdım...
-
-
hacı git balık besle hemde işi iyi yaparsan parada kaznırsın cins balık bulman lazım hem zararsız sana ama genede sen bilirisn
-
Holy besledi bi süre ona söyliimde versin bilgi..
-
la baykuş harbiden karizma hayvan:Dsuratında çok pıc bi tip var:Dya evde öyle koy kafese dursun yapma bence hacum ona doğal ortam hazırlaman lazım bir odada.bi kere karanlık olcak oda.nerden bulurum dersen:Dhocam bizim izmir fuarında dolu baykuş var.çoğaldımı sayısı ya atıyolar ya satıyolar bi sor derim görevlilere.ha şu zarar verme konusuda seni gördüğü an üstüne çullanmaz.ama kalkıp ellemeye kurcuklamaya kalkarsan hayvanı o zaman tepkisini verir:Dtabi belli bir müddet sonra sizi tanıyor ve elinizden yemek bile yer hale gelebiliyor.sıçma konusuda at gibi sıçmıolar elbet ama ufak bir meşe kadar rahat var.yem konusuda yağsız ince kesilmiş dana etiyle(bu masraflı)yada tavuk ciğeriyle besleyebilirsin.ama sana tavsiyem evi pis bırak fare dolsun ev:Dşaka bi yana arada fare bulursan iyi olur çok seviyolar fareleri.hiç olmadı kasaptan günde 1 ytl'lik kıyma alıp yedirebilirsin.gündüz yedirmeye kalkma kanser olursun yemio göremio.gece yedir.böle işte..he bu arada kendine güveniosan yakalama konusunda izmir/kaynaklarda dolu var.ben şuan kurbağa ve kaplumbağa besliyorum. petshopçuları unut:Dbeslemesi yasak ama millet aslan kaplan yılan beslio onlarda yasak amk:Dfuarda kıllık yaparlar satmazlar sen eniisi yakala yada yakalat.hatta en iis sen karga besle bakımı çok kolay.
karga resmi çok gotic hayvan tam bir rocker kuşu.hem baykuş 300 yıl yaşıo abi ömümü yeter ona.
http://www.loadtr.com/k-128066-karga.jpg
-
benim kuzende kartal vardı çok fazla et tüketiyo.genelde kedi ciğeri veriyoduk ama turk halkının evine haftada bir bile et girmiyo bence hiç alma
-
Hayaledin koridorda gecenin bi yarısı fare avına çıkmış. Yatak odasının kapısı açık kalmış. Dalıyor, bebek var mesela beşikte. Yiyor falan. Böyle küçük yaratıklarla beseleniyor ya.
Rahatsız mısın hemşerim. Popüler olcam diye sağını solunu deldirme. Tuttu mu koparır Mazaallah barnanı filan. Sonra klavyeyi nasıl kullancan. Hani bebeğin yenisi yapılır da barnak gitti mi gider.
Sana huzur lazım hacı.
-
Hayaledin koridorda gecenin bi yarısı fare avına çıkmış. Yatak odasının kapısı açık kalmış. Dalıyor, bebek var mesela beşikte. Yiyor falan. Böyle küçük yaratıklarla beseleniyor ya.
Rahatsız mısın hemşerim. Popüler olcam diye sağını solunu deldirme. Tuttu mu koparır Mazaallah barnanı filan. Sonra klavyeyi nasıl kullancan. Hani bebeğin yenisi yapılır da barnak gitti mi gider.
Sana huzur lazım hacı.
Al bi hamster at kafesine de bi dönme dolap. 2-3 yıl ömürleri var. Bir ömrü neden o dönme dolapta dönerek geçirdiklerinin sırrına er.
-
bende karga beslemek istiyorum hatta konu açmıştımda bi sonuca varamamıştık :)
-
harbi ya bende beslicektim baykuş annemin bi dömediği kaldı ama çok asil heyvanlar şerefsizim kardeş balkonun varsa sana tavşanı öneririm manyak bi hayvan bunca yıl birsürü heyvan besledim bide ördekler çok matrak oluyo beyaz pekin ördekleri yiyoyiyo sıçıyo sepet sepet şerefsizler neyse benki 5 katlı binanın balkonunda bunları yaptım ki daha birsüürüüü şey var sen hayli hayli beslersin ama haakaaateeen tavşanı besle öyle 1 2 değil 5 6 tane :D