folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eve Baykuş Alıcam Birkaç Sorum Var...

Eve Baykuş Alıcam Birkaç Sorum Var...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    harbi ya bende beslicektim baykuş annemin bi dömediği kaldı ama çok asil heyvanlar şerefsizim kardeş balkonun varsa sana tavşanı öneririm manyak bi hayvan bunca yıl birsürü heyvan besledim bide ördekler çok matrak oluyo beyaz pekin ördekleri yiyoyiyo sıçıyo sepet sepet şerefsizler neyse benki 5 katlı binanın balkonunda bunları yaptım ki daha birsüürüüü şey var sen hayli hayli beslersin ama haakaaateeen tavşanı besle öyle 1 2 değil 5 6 tane :D

Ben de bahçemizde beslemiştim. Bi kümes gibi bi yer yapmıştım tahtadan. Hacı bir çoğalıyorlar inanamazsın. Zaten Playboy'un amblemi de ondan tavşan. Ama bahçeyi kevgire döndürmüşlerdi. Bir giriyorlardı yere taa komşunun bahçeden çıkıyorlardı. Sonra kayboldular. O kadar çok delik açarsan geldiğin yeri bulamazsın tabi. Ha bi de garip bir kokuları var. Nasıl desem böyle... neyse akşam akşam benim de midem götürmez. Sen hamster al hacı. Dönsün dursun dönme dolapta. Günde 13 saat. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    la amk. ne ilginç adamlarsınız siz ? geçenlerde de birisi karga istiyordu.. yuh yani :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    la amk. ne ilginç adamlarsınız siz ? geçenlerde de birisi karga istiyordu.. yuh yani :D

harbyden yaa bizim forum nie diğer forumlar gibi normal deil :)

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

aq ben akrep ve kertenkele besledim he bide normal lağım fareside besledim aq manyak oluo onu beslemesi =)

bide insan besledim ev yabanisi insan dı aq :P :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben besledim dogadan yakalamistm.

Geceleri horultu gibi korkunc bir ses cikarir, bolca sicar, yem falan yemez et yer(tercihen cig et) buyukleri zarar verebilir. disari cikarmana gerk yok ama cok eziyet olur evcil hayvan deiller.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Ben besledim dogadan yakalamistm.

Geceleri horultu gibi korkunc bir ses cikarir, bolca sicar, yem falan yemez et yer(tercihen cig et) buyukleri zarar verebilir. disari cikarmana gerk yok ama cok eziyet olur evcil hayvan deiller.

metropolitan hunter holyone :D
    bende küçükken bodrumda yaralı bulduğum bi kargayı beslemiştim iyileşince kaçmıştı şerefsiz
    bendeki karga sevdası ordan kalma demekki :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ya ben muhabbet kuşuna bile sahip çıkmıyordum zamanında siz baykuş kertenkele karga filan ya ne işiniz var ne çok zamanınız var bee kendinizle uğraşın boşverin ada şöle güzel şeyler besleyin balık muhabbet kuşupapağan filan baykuş ne oluyor yaw

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

aq ben akrep ve kertenkele besledim he bide normal lağım fareside besledim aq manyak oluo onu beslemesi =)

he la bende besliom akrep ama yavru güzel bişi.merak eden varsa resmini koyarım.kapağı bi açıom anlıo heralde böcek atcamı nası kıpırdanıyo serefsz:D

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    scream_vasiyet bunu yazdı:
    qaMbLer bunu yazdı:

he la bende besliom akrep ama yavru güzel bişi.merak eden varsa resmini koyarım.kapağı bi açıom anlıo heralde böcek atcamı nası kıpırdanıyo serefsz:D

ben evin içinde falan dolastırıyodum :D bide plastik kücük kutuya koyup :D kızların üzerine atardım :D 50 metre koşarlardı :D hatta biris i100 mereyi 7 saniyenin altında koştu :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

hortlatmış oldum ama hocam hala lazımmı baykuş sabah yakaladım bitane :D şömineden çıktı yavru

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
Toplam Hit: 18263 Toplam Mesaj: 37