Eve Baykuş Alıcam Birkaç Sorum Var...
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
harbi ya bende beslicektim baykuş annemin bi dömediği kaldı ama çok asil heyvanlar şerefsizim kardeş balkonun varsa sana tavşanı öneririm manyak bi hayvan bunca yıl birsürü heyvan besledim bide ördekler çok matrak oluyo beyaz pekin ördekleri yiyoyiyo sıçıyo sepet sepet şerefsizler neyse benki 5 katlı binanın balkonunda bunları yaptım ki daha birsüürüüü şey var sen hayli hayli beslersin ama haakaaateeen tavşanı besle öyle 1 2 değil 5 6 tane :D
-----------------------------Ben de bahçemizde beslemiştim. Bi kümes gibi bi yer yapmıştım tahtadan. Hacı bir çoğalıyorlar inanamazsın. Zaten Playboy'un amblemi de ondan tavşan. Ama bahçeyi kevgire döndürmüşlerdi. Bir giriyorlardı yere taa komşunun bahçeden çıkıyorlardı. Sonra kayboldular. O kadar çok delik açarsan geldiğin yeri bulamazsın tabi. Ha bi de garip bir kokuları var. Nasıl desem böyle... neyse akşam akşam benim de midem götürmez. Sen hamster al hacı. Dönsün dursun dönme dolapta. Günde 13 saat.
-
la amk. ne ilginç adamlarsınız siz ? geçenlerde de birisi karga istiyordu.. yuh yani :D
-
SpyßreaK bunu yazdı:
la amk. ne ilginç adamlarsınız siz ? geçenlerde de birisi karga istiyordu.. yuh yani :D
-----------------------------harbyden yaa bizim forum nie diğer forumlar gibi normal deil :)
-
aq ben akrep ve kertenkele besledim he bide normal lağım fareside besledim aq manyak oluo onu beslemesi =)
bide insan besledim ev yabanisi insan dı aq :P :D
-
Ben besledim dogadan yakalamistm.
Geceleri horultu gibi korkunc bir ses cikarir, bolca sicar, yem falan yemez et yer(tercihen cig et) buyukleri zarar verebilir. disari cikarmana gerk yok ama cok eziyet olur evcil hayvan deiller.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ben besledim dogadan yakalamistm.
Geceleri horultu gibi korkunc bir ses cikarir, bolca sicar, yem falan yemez et yer(tercihen cig et) buyukleri zarar verebilir. disari cikarmana gerk yok ama cok eziyet olur evcil hayvan deiller.
metropolitan hunter holyone :D
bende küçükken bodrumda yaralı bulduğum bi kargayı beslemiştim iyileşince kaçmıştı şerefsiz
bendeki karga sevdası ordan kalma demekki :| -
ya ben muhabbet kuşuna bile sahip çıkmıyordum zamanında siz baykuş kertenkele karga filan ya ne işiniz var ne çok zamanınız var bee kendinizle uğraşın boşverin ada şöle güzel şeyler besleyin balık muhabbet kuşupapağan filan baykuş ne oluyor yaw
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------aq ben akrep ve kertenkele besledim he bide normal lağım fareside besledim aq manyak oluo onu beslemesi =)
he la bende besliom akrep ama yavru güzel bişi.merak eden varsa resmini koyarım.kapağı bi açıom anlıo heralde böcek atcamı nası kıpırdanıyo serefsz:D -
scream_vasiyet bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------aq ben akrep ve kertenkele besledim he bide normal lağım fareside besledim aq manyak oluo onu beslemesi =)
he la bende besliom akrep ama yavru güzel bişi.merak eden varsa resmini koyarım.kapağı bi açıom anlıo heralde böcek atcamı nası kıpırdanıyo serefsz:D
-----------------------------ben evin içinde falan dolastırıyodum :D bide plastik kücük kutuya koyup :D kızların üzerine atardım :D 50 metre koşarlardı :D hatta biris i100 mereyi 7 saniyenin altında koştu :D
-
hortlatmış oldum ama hocam hala lazımmı baykuş sabah yakaladım bitane :D şömineden çıktı yavru