Eve Hayvan Alcaz Onerileriniz ?
-
Karınca
-
Balık al o zaman sessiz sakin :)
Tavşan istersen ben tedarik edebilirim çok çok uygun fiyata :) beyaz gri siyah kırma.. :)
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Balık al o zaman sessiz sakin :)
Tavşan istersen ben tedarik edebilirim çok çok uygun fiyata :) beyaz gri siyah kırma.. :)
-----------------------------
kırmızısıda warmı :D -
ibrahim_cihan bunu yazdı:
balıklar cok oluyor 10 tane balık aldım bu parlak kırmızılardan suru halde dolasıyorlr hepsi oldu
-----------------------------Nasıl bakıldığını öğretsinler çok para kazanırsın 200-250 YtL ye satabileceğin balıklar var büyüyünce. Ben sermaye biriktirme uğraşı içindeyim.
-
kedi al van kedisi
ben alamadım sen al :P
-
hayvan dedinizde...ya müridler sincap almayı düşünüyorum biraz bilgi verirmisiniz?
fiyat olarak
ne yer ne içer?
nasıl bakılır..
ufak bi odam var benle orda kalabilirmi :D
ne bilim amk. bilgi işte :D
-
iran kedisi varmıs taneis 400 lira cok uysal oluyormus mart ayıda yaklasıyor sermayede var ama bilmiyorm bu kediler ureme zamanı gelince garip sesler cıkarıyorlar
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------hayvan dedinizde...ya müridler sincap almayı düşünüyorum biraz bilgi verirmisiniz?
fiyat olarak
ne yer ne içer?
nasıl bakılır..
ufak bi odam var benle orda kalabilirmi :D
ne bilim amk. bilgi işte :D
-----------------------------Hoca hiç bulaşma derim :( Evde bakılacak hayvan değil sincaplar.. Zaten alan da biraz büyüynce alıp doğaya salıyor..Size tavsiye eedebileceğim en güzel hayvan muhabbet kuşları :)
-
ibrahim_cihan bunu yazdı:
-----------------------------iran kedisi varmıs taneis 400 lira cok uysal oluyormus mart ayıda yaklasıyor sermayede var ama bilmiyorm bu kediler ureme zamanı gelince garip sesler cıkarıyorlar
İran kedisi bu amk tabi iyi para eder.Çiftleşiolar ondan seslerı garıp.Anladın sen onu:) -
pirna al yazılanların hepsını okumadım belkı yazmıslardır ama
kokmas akvaryum dısına sıcamaz tüyüde yok kendısı pahalı ama ureyınce satabılırmısm bılmıom 8)