Eve Hayvan Alcaz Onerileriniz ?
-
hocam bizim burası öle bağıran kedilerle dolu mart herakşam sanki çocuk alıyo ama ne uyuz bi ses camdan ne buldumsa atıyorum gecenin 2 sinde:D
-
pirna al yazılanların hepsını okumadım belkı yazmıslardır ama
kokmas akvaryum dısına sıcamaz tüyüde yok kendısı pahalı ama ureyınce satabılırmısm bılmıom 8)
-
serrasalmus elongatus al ( bi cesit piranha ) yavru iken al besle ii bak 1 sene sonra tanesini 200 usd satarsin pazari var,

-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Hoca hiç bulaşma derim :( Evde bakılacak hayvan değil sincaplar.. Zaten alan da biraz büyüynce alıp doğaya salıyor..Size tavsiye eedebileceğim en güzel hayvan muhabbet kuşları :)
-----------------------------
ya muhabbet kuşu var bende...ama üni'deyken görmüştüm adam sincap besliodu ufacık bişeydi..hatta o adam gömleginin cebine koyuyodu çok tatlı oluolar sincaplar...ben harbiden almayı düşünüorum ama ucuz bişeyse :M yada gitcem belgrad ormanından yakalıcam bitane amk :M -
hoja sen pirana besle hem zevkli hemde istedigin sartlara uygun ben besliyorum
-
su kaplumbağası al süper hayvan, olmadı tavşan al onların da piyasası varmış öle duydum baya pahalıdan satılıyomuş bi cinsi .
olmadı papağan al bi ara cafer vardı onun gibi bişi :D
olmadı kedi al, van ,iran, ankara ,istanbul ,kırşehir , çorum ve bi ton çeşit daha :C
-
Alacaksan Iguana Al

-
Angora tavşanı al :) Bi çiftleşiyorlar 9 yavru çıkıyor.Yünlerini satarsın bayağı iyi para eder.Yerlerini ayarla yeter
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------1963 bunu yazdı:
boşver hemstari haci gel sen beni al
klşmsdafknlsdknfd :D:D:D:Darkadaşı al :D
son derece evcildir :D evde yaşayabilir , yemek verdikçe ısırmaz :C çişini tuvalate yapar yıkanabilir vs tüm modifiyelere uygundurayrıca çiftleştirip yawrusunu satabilirsin :D:D kız olursa en aşağı 20 bin ytl eder :D
-----------------------------evet mama olarak patates kızartmasi tercihimdir vallahi odadan dısari cikmam haci al beni
-
birader sen hayvan mı istiyorsun tam adamına denk geldin.
ben ev arkadaşımla beraber mustakil bahçeli bir evde kalıyoruz ve yeterince hayvana sahibiz. ev arkadaşım bir veteriner hekimlik öğrencisi olup profesyonel olarak köpek eğitimi vermektedir.
ben köpeklerden çok tursardım ama daha sonra onunla eve çıkınca herşey değişti artık köpeklerle daha iyi iletişim kurabiliyorum : ) şöyleki sana bizim evde beslediğimz köpekleri tanıtacağım sende kafana göre alırsın.
rottweiler
http://www.1stopfordogs.com/images/dogs2005/rottweiler_puppies_for_sale_euro091.jpg
bizde yetişkin bir dişi ve bir erkek var dişi yeni yavruladı 4 adetde yavru var. dişi ile baş etmesi kolay söz dinler ne yaparsan yap sana sadık davranır. erkeği ise çok piç bir şey ne yapacağı belli olmuyor. dişisi ise kedi görmeye ayar.
pitbull
http://www.temastauffer.com/big/Pitbull.jpg
bu köpek çok ipnedir ne yapacağı cidden belli değildir cüssesine göre çok güçlüdür fakat toplu kavgalara götürülmeyecek köpektir 20 kişi arasından birini seçer sadece ona saldırırı böyle durumlar için rottweiler erkek öneririm herkese saldırır. pit sana yem verirken bile saldırabilir canı sıkılır saldırır bir köpek görür saldırır gerzeğin tekidir. erkek var
dogo argentino
http://www.pet-resimleri.com/data/media/1/DogoArgentino.jpg
beyaz ölüm meleğidir : ) görebileceğin en vahşi köpektir. pit miş rott muş kanalmış banamısın demez. tek sorunu itaatkar olsada genelde sağır oluyorlar ve iletişim sıkıntısıçekiyorsunuz ama çok kral köpektir. erkek var