folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eve Hayvan Alcaz Onerileriniz ?

Eve Hayvan Alcaz Onerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    hocam bizim burası öle bağıran kedilerle dolu mart herakşam  sanki çocuk alıyo ama ne uyuz bi ses camdan ne buldumsa atıyorum gecenin 2 sinde:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

pirna al  yazılanların hepsını okumadım belkı yazmıslardır ama

kokmas akvaryum dısına sıcamaz tüyüde yok kendısı pahalı ama ureyınce satabılırmısm bılmıom 8)

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

serrasalmus elongatus al ( bi cesit piranha ) yavru iken al besle ii bak 1 sene sonra tanesini 200 usd satarsin pazari var,

hız emniyettir...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca hiç bulaşma derim :( Evde bakılacak hayvan değil sincaplar.. Zaten alan da biraz büyüynce alıp doğaya salıyor..Size tavsiye eedebileceğim en güzel hayvan muhabbet kuşları :)

ya muhabbet kuşu var bende...ama üni'deyken görmüştüm adam sincap besliodu ufacık bişeydi..hatta o adam gömleginin cebine koyuyodu çok tatlı oluolar sincaplar...ben harbiden almayı düşünüorum ama ucuz bişeyse :M yada gitcem belgrad ormanından yakalıcam bitane amk :M
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyman
    uglyman's avatar
    Erkek
    hoja sen pirana besle hem zevkli hemde istedigin sartlara uygun ben besliyorum

Şikâyetçi olup ağladığım nice günler oldu. Zaman geldi ki, ağladığım günlere ağladım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

su kaplumbağası al süper hayvan, olmadı tavşan al onların da piyasası varmış öle duydum baya pahalıdan satılıyomuş bi cinsi .

olmadı papağan al bi ara cafer vardı onun gibi bişi :D

olmadı kedi al, van ,iran, ankara ,istanbul ,kırşehir , çorum ve bi ton çeşit daha  :C  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Alacaksan Iguana Al

"http://i1.treknature.com/photos/1015/fijian_banded_iguana_.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

"http://www.resimcity.com/data/media/171/www.resimcity.com_hayvanlar_iguana.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

http://photo.net/photo/pcd1328/iguana-kiss-3.4.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Angora tavşanı al :) Bi çiftleşiyorlar 9 yavru çıkıyor.Yünlerini satarsın bayağı iyi para eder.Yerlerini ayarla yeter

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:

1963 bunu yazdı:
    boşver hemstari haci gel sen beni al

klşmsdafknlsdknfd :D:D:D:D

arkadaşı al :D

son derece evcildir :D evde yaşayabilir , yemek verdikçe ısırmaz :C çişini tuvalate yapar yıkanabilir vs tüm modifiyelere uygundur

ayrıca çiftleştirip yawrusunu satabilirsin :D:D kız olursa en aşağı 20 bin ytl eder :D

evet mama olarak patates kızartmasi tercihimdir vallahi odadan dısari cikmam haci al beni 

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

birader sen hayvan mı istiyorsun tam adamına denk geldin.

ben ev arkadaşımla beraber mustakil bahçeli bir evde kalıyoruz ve yeterince hayvana sahibiz. ev arkadaşım bir veteriner hekimlik öğrencisi olup profesyonel olarak köpek eğitimi vermektedir.

ben köpeklerden çok tursardım ama daha sonra onunla eve çıkınca herşey değişti artık köpeklerle daha iyi iletişim kurabiliyorum : ) şöyleki sana bizim evde beslediğimz köpekleri tanıtacağım sende kafana göre alırsın.

rottweiler
    http://www.1stopfordogs.com/images/dogs2005/rottweiler_puppies_for_sale_euro091.jpg
    bizde yetişkin bir dişi ve bir erkek var dişi yeni yavruladı 4 adetde yavru var. dişi ile baş etmesi kolay söz dinler ne yaparsan yap sana sadık davranır. erkeği ise çok piç bir şey ne yapacağı belli olmuyor. dişisi ise kedi görmeye ayar.

pitbull
    http://www.temastauffer.com/big/Pitbull.jpg
    bu köpek çok ipnedir ne yapacağı cidden belli değildir cüssesine göre çok güçlüdür fakat toplu kavgalara götürülmeyecek köpektir 20 kişi arasından birini seçer sadece ona saldırırı böyle durumlar için rottweiler erkek öneririm herkese saldırır. pit sana yem verirken bile saldırabilir canı sıkılır saldırır bir köpek görür saldırır gerzeğin tekidir. erkek var

dogo argentino
    http://www.pet-resimleri.com/data/media/1/DogoArgentino.jpg
    beyaz ölüm meleğidir : ) görebileceğin en vahşi köpektir. pit miş rott muş kanalmış banamısın demez. tek sorunu itaatkar olsada genelde sağır oluyorlar ve iletişim sıkıntısıçekiyorsunuz ama çok kral köpektir. erkek var

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 23559 Toplam Mesaj: 99