Eve Hayvan Alcaz Onerileriniz ?
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------bukelemun al kardes... ama renginden dolayi kaybedebilirsin.. sessiz hayvandir.
ayrica rott köpek besleyen arkadas bana brazgenis bilgi verebilir mi? safkan rott ariyorum. kırık cok denk geldi ama millete saf rott diye yutturuyorlar. safkanlarindan yavru bulsam ahh ahh..1000 dolar 2000 dolara satanlar vardi. isin acaip yani satiliyorda yani.
-----------------------------Bukalemun için canlı yem gerekiyor :) Günde 2-3 çekirge verebilirsen kral bir şekilde beslersin.. Yurtdışında olsak neyse.. Canlı yem sorunları yok onların. Yılan alacaksan biraz cani olman gerekiyor :( Onu fare civciv ördek gibi hayvanlarla beslemelisinki; yılana zarar vermemesi için yemlerin dişlerini tırnaklarını kesmen gerekiyor.. Sincap konusuna gelelim, hocam gerçekten beslenmez..Banada dağdaki kurtların yavruları çok acaip tatlı geliyor ama ne yaparsın.. Hiiç boşuna bulaşma derim.. Çiftleşmesini istiyorsan büyükkce bir akvaryum alacaksın çok büyük.. İçine de hint bülbülü alacaksın 4 çift falan.. Birde yuvalık ne ses çıkarır ne de tüy döker çok da tatlılar.. Gece birbirlerine sokularak nasıl uyuyorlar bi görsen :D Çok sosyal hayvanlar.. İguana besle diyen arkadaş :D Bukalemun resmi koymuşsun o kadar cahil olamazsın :D İguana bakımı da çok zordur ona da hiç bulaşma.. Yani sana tavsiyem büyük bir akvaryumda hint bülbülü beslemen ..
-
K9 Alıcaksın Benımgıbı.) (: Sokaktaki Kızlar.) İti Görünce Kaldırım Degısecek.. Safkan Yawrular.) 1 bin dolar.) 2 bin Dolar degısıyor.. satabılırım yawrulucak benımkı.) ( Safkan & Secereside vardır..)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
K9 Alıcaksın Benımgıbı.) (: Sokaktaki Kızlar.) İti Görünce Kaldırım Degısecek.. Safkan Yawrular.) 1 bin dolar.) 2 bin Dolar degısıyor.. satabılırım yawrulucak benımkı.) ( Safkan & Secereside vardır..)
Bize de bi tane düşer demi hocam :D beleş :P -
Martech bunu yazdı:
alman kurdu hiç bir özelliğe sahip değildir sadece eğitim verilmesi daha kolaydır. diğerleri kadar uğraştırmaz. ben her türlü köpek olmasını öneriyorum. tabi ki beslemek isteyen ne cisn alacaığna ama önerim dogo argentino, rottweiler, pitbull olarak sıkalanıyor : ) eğitimi biraz sıkıntılı oluyor ama çok güzel oluyorlar. birde karı kız piyasası yapmak isterim diyorsan hatunlar gelsin köpeği sevsin bende tanışayım diyorsan husky (sibirya kurdu) öneririm ama alaska malamut almanı tavsiye derim onlar hatunların ilgisini daha çok çekiyor fakat acayip aptal hayvanlar. -
hoca maymun dahil biçok hayvan besledim..hamsterim bu sabah öldü hala yuvasında duruyo. çok sempatik hayvanlar alırsan ölünce üzülürsün söyleyim. maymunu tavsiye ederim örümcek maymunu al (spider monkey) eğitimi şempanzeye göre nispeten daha zor ama fazla büyümüyo. genelde fazla aile bireyine bağlanamıyo bide. en çok kim beslerse ona takılıyo :) meraklı hayvan bide güzel eğitemezsen herşeyini karıştırır ellerini güzel kullanıyo ayaklarınıda aynı şekilde. bide memeli hayvan alıcaksan erkek almanı öneririm yoksa dişiler hayvanına göre belli dönemlerde sevdirmez kendini parçalayabilir seni :) örümcek maymunlar 1000$ civarında bu arada ama aşıları dışında ne versen yediği için pek bi sıkıntı çıkarmıyo sonrasında. bide kaplan öneririm. öncelikle bikaç hayvanat bahçesiyle konuşup ben yavru kaplan alıcam büyüyünce getireyimmi felan diye. sana muhtemelen belgeleri tamsa aırız derler. al yavrudan bi kaplan besle 6-7 ay büyüyünce ver arada git gör:D belki kopamazsın bile büyüyünce yavrudan alınca evcil oluyomuş çünkü.. neyse uzun uzun yazdım ama hadi bakalım..
-
tawşan al tawşan :D
-
papağanlarda hint bulbulleride guzel hos planalrım var
-
bulutbey bunu yazdı:
kaanabak bunu yazdı:
pikaçu al :P
hueuheuhe :D:D
olum ses çıkarmasın diyo :C elentürük çarptırır o
saydek felan alsın baya sessiz bi hayvan o
spyduck alsın ozman biraz salak ama idare eder elektirikte çarpmaz :) -
Hoca kesinlikle köpek al. Benim favori köpeğim Boxer.
Temel Özellikleri
Boxer "en güzel çirkin köpek" olarak da tanımlanmıştır. çok iyi huylu ve sadık bir köpektir. Kin duymaz, çocuklarla arası iyidir. Kolay eğitilir.
Boxer uzun ömürlü bir köpek değildir. Genellikle 10 yaşına kadar yaşayamaz. Romatizmaya yakalanabilir. Bu nedenle yağmurlu havalarda yürüyüşe çıkarılmamalıdır. Dişleri sık sık veteriner bakımı gerektirir.Neler Yapar?
Boxer polis faaliyetlerinde, ayrıca bekçi köpeği, muhafız ve körler için rehber olarak kullanılır. Daha önemlisi sevimli ve canlı bir arkadaş olarak büyük değer taşır.
Hoşgörülü, oyuncu bir köpektir. Ancak yabancılara karşı kuşkucudur. Egzersizden hoşlanır, sık sık uzun yürüyüşlere çıkarılmalıdır.
Kökeni
Resmi, ilk kez bir Flaman dokumasında yer almıştır. Fakat, bu sanatçının hayal gücünden de kaynaklanmış olabilir, çünkü boxer cinsi o dönemler henüz mevcut değildi. Bu cins 1850'de Münih'de Bullenbeisser Mastiff'i ile Bulldog'un çiftleştirilmesiyle geliştirildi. Bu cinslerin ilki, ayı avında kullanıldı; ikincisiyse, boğalarla dövüşmek için. Atalarının vahşi içgüdülerinin bu geçmişten kaynaklandığı düşünülmektedir.
Bununla birlikte zeki köpek yetiştiriciler, hayvanın vahşi özelliklerini bir ölçüde gidermiş, köpeğin görünüşünü biraz yumuşatmışlardır. Bu cinsin vücut hatlarının ve karakterinin mükemmelliği, 1896'da tamamlanmış ve aynı yıl ilk boxer klubü kurulmuştur.
Boxer cinsi köpekler temel kökenleri ve karakteristik özellikleri aşağı yukarı aynı olmakla beraber kendi içlerinde birkaç cinse ayrılırlar. Bu farklılık en belirgin olarak tüy renklerinden gözlenebilir.
çizgili Boxer, temel rengi, Boxer'inkiyle aynıdır. Ancak, kaburgaları boyunca bütün vücudunu çevreleyen çizgileri vardır. Kişiliği ve diğer özellikleri aynıdır.
Kumral Boxer, Boxer ve çizgili Boxer'in kırmasını elde etme çabalarından doğmuştur. Yüzündeki siyah maske sadece burnunu örtmelidir, yoksa korkutucu bir görünüm verir. Kişiliği ve diğer özellikleri aynıdır.
(Alıntıdır)
-
3624 bunu yazdı:
bulutbey bunu yazdı:
kaanabak bunu yazdı:
pikaçu al :P
hueuheuhe :D:D
olum ses çıkarmasın diyo :C elentürük çarptırır o
saydek felan alsın baya sessiz bi hayvan o
spyduck alsın ozman biraz salak ama idare eder elektirikte çarpmaz :)
hoca boşverin onları :D cigilipaf alsın eğlendirir :P