Eveeeet İran"Da Savaşın İçinde Artık..
-
Kendinizi kandırmayın Türkiye'yi Amerika yönetiyor şu an. Tek bağımsız organ ordu ki onlarda hadi lan savaşa diyemez ki biz ve İran öyle bir harekete kalksak ebemizi zikerler. Türkiye'yi işgal etme hakkı bile olur onların. Bütün dünya bize birleşir. Biraz mantıklı olun.
-
exploit25 kanald de seda sayan şov var daa...
-
exploit25 kanald de seda sayan şov var daa... +9999
hadi bakim sen seda ablanı izle :D -
korkma İbrahim kardes İslam alemine hiçbisey olmaz.. da bu israil in de gotu sağlam abi turkiyeyi ambargoya bogar abd valla olası bi savasta..
İran ın ki de lafta kalacaktır bence, onlarda sisirlmis balon gibiler..
Bi bizde is var bi de Pakistan da.. -
Fistandantilus doğru ABD yönetiyor isyan yok kardeşim isyan... Tayyip Efendi şimdi seslense halka seferberlik die aq. ya hep ya hiç türkler hayatları boyunca sömürge yaşamadı yaşayamaz ve yaşayamayak... Ve bu Sadece Türklere ait bir özellik bunu kaybetmeyelim...
-
yaw a.q tayyeap ipnesinin ya tayyepi e kalsa adam götünü werecek la abd ye
-
ne cahil milletimiz var. şayet bi dahaki seçimlerde akp yine meclise girerse ben söverim böle millete. akp ye oy veren cahildir. bence yaşamayı da haketmiyordur. gebersin aq. sattı vatanı kendi malıymış gibi adi tezgahtar
-
+999999 a.q bugün ne güzel laf lar söylüyonuz yaw böyle :D
-
Bir çiftçinin 9 çocu varmış en iyisi götnü verirmiş bizimde en iyisi tayyep artık hesaplayın aq...
Valla ben şimdi Cuma namazına gidiyorum hadi tarikat hepimiz gidelim BAri memleket için bi dua edilim... Hadi namazdan sonra görüşürüz -
la mikrop memmet nerdesin ki sen öle cumaya gidion şimdiden? şu an camie gidebilmen için baküde olman lazım. ben de yavaş yavaş hazırlanım
Toplam Hit: 8847 Toplam Mesaj: 68