Eveeeet İran"Da Savaşın İçinde Artık..
-
ya zaten sedayı izliyodum.seda nın arasında son dakika çıktı
-
Girsinler savaşa ırak'ı temizleyek..
Birazda israil'i SEVEK bencede..
toplanak dayanak genelkurmaya bizide alın orduya die..
bi işe yararıs belkim :) -
yha bi durun ban yidik:D:D
-
Ben israile hastalığımı vermem zickeyim israilide sevenide..
-
haydeeeeeeeee ulan daha dün dedim ha gazetede lübnanı görünce hep müslümanlar savşta bosna hersek-1 ırak gitti -2 lübnan gitti-3 israilliler asıl terörist suriye ona saldırcaz dediler suriye gitcek-5 şimdi iran girdi oda giderse -6 o zaman zuçtuk bütün komşuların abd israillerin doldurduğunu düşünün allah korusun
-
Ne bicim adamlarsınız ya kürfden başka bişey çıkmıyor ya. Nerde bu site kuralları ??? Ayıp ya biraz yaşınıza göre tavranın hepiniz 16+sınız ya hiç yakışmıyor abi size ya.
-
walla bilmiom bencede iranın içi boş ben şunun kanaatıindeyim israilçok güçlü gerek birlik gerek teknoloji unutmayın bugün bütün domates tohumları israilden gelio her türlü teknolojide kral adamlar suriyeye saldıramaz felan boş gazetede yazıo adam açık açık diyo asıl terörist suriye sırada o var bak görün lübnan-suriye-iran 3ünüde siler hele zaten lübnan gittimi sıra suriye arkadan abdliler ıraktn gelcek suriye kim allah sen
güçler suriye ırak hattında birleşirse iran da gümlücek ve en nihayetinde sıra bizde allah korusun ya yanlış anlmayın savaştan korktuğumdan deil allahın izniyle şehit oluruz ama daha gencim ben ya ühüüü:D daha bi kızla öpüşmedm bile neyse bu konuya da aşk kattımya tebrik edin la beni -
hizbulah orgutu israili katyuşa füzeleriyle vuruyo
video vurda http://samanyoluhaber.com/tr/Dunya/a.17836.html
adamlar mahvetti ya bi oraya saldırıyolar bi buraya elimiz kolaumuz baglı oturuyoz hiç bişey yapamıyoz -
israil inşallah haritadan silinir allahım dualarımız müslümanlarla
-
aynen baba
1. dünnya savaşında bok herifler saflar
parayla benim asker abilerime silah actılar şerefsiz ler
şimdide hergün ölüyor lar
zamanında nakörlük yapın sonrada yardım diyin
abd acıyormu bize hı götümüzdeki kilodu alcaklar nerdeyse
analarına atlıyım abd nin
israile ne için saldırcaz biliyonmu
ordaki toprakları almak için nası fikir
osmanlının emanetini almak çok güzel olur