folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eveeeet İran"Da Savaşın İçinde Artık..

Eveeeet İran"Da Savaşın İçinde Artık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    Doğuda kardaş Diyarbakır memleket hadi tarikata da dua edin. Hem bi boy ebdesti alacaz daa...

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    İran a guvenıorum cunku arkadasında rusya var ve rusya emınım bır savas esnasında İran a destek verıcek tır.Ortadogunun gelecegı pek parlak degıl cunku 3.dunya savası ortadoguda patlak verıcek.Turkıyede bu savasın ıcınde olacak ama kımın kazanacagı bellı degıl.İran israilin amına kor cunku iran guclu bır devlet.Bu savasta amerikada israili desteklıyecegıne emınım ama turkıye su an savasa gırmez bu bı kesın.Yok amına koruz moruz dıorsunuz ama bu ısler oyle kolay degıl.Canakkalede kacbın tane gencımızı sehıt ettık?Bu gunde o kadar gencımızı sehıt etmeyı goze alırız zannetmeyın.Turkıye ıcın en hayırlısı olası bır savas esnasında en az kayıpla savastan cıkmak olur arkadas lar.Allah o acıyı bırdaha bıze gostermesın.

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    butun herkes 3. dunya savasi ortadoguda cikacak diyordu.
    sanirim hakli cikacaklar.
    insallah bir savas olmaz. savasda kazanan hic olmuyor kaybeden masum siviller oluyor.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    aZaPp azap ben bütün iranlı perslilerin aqım. Olum bizi satmadılar mı İngilizlere o.ç.ları(1. Dünya Savaşında)... TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK... Hadi siz devam edin ben geliyorum siz daha batıdasız herhal daa var ezana hadi kib.

LYCRa bakaılm bizim imam ne vaaz verecek ha birazda onu dinleyelim...

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    la aq diyarbakırdan daha doğudayım ben burda en iyi ihtimal yarım saat var daha
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    M1KROP turkıye tek basına bır savasa gırerse cok buyuk can kayıpları verır yıne vatan kan kırmızıya boyanır.Benım anlatmak ıstedıgım sey bır yada ıkı tane ıttıfak bulmamız bızım ıcın cok ıyı olur.Helede teknolojık acıdan guclu ıttıfaklar.Yoksa savastan cok buyuk zararla cıkarız.

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guteritter
    Guteritter's avatar
    Erkek
    İsrail yapmak istediği belli, kendilerine vadedilmiş toprak olarak gördükleri toprakları alıp kendilerinin kutsal krallık hayalilni gerçekleştirmek istiyorlar. Bu taa Musa zamanından kalmış bir takıntı yahudilerde. bu topraklar iranın bi kısmı. ırak. suriye. hatta türkiyeden de bir parça ( bence hiç bir zaman göt yemez bize saldıramya onların). Bahanelerle sahte sebeblerle savaş açıp takıntılarını gerçekleştirmek istiyorlar. Besbelli ki içlerinde kalmış hiç bir zaman sahip olamamaları :D.
    Bizim tarafımdan bakınca olaya Araplara da güvenemeyiz Yahudilere de güvenemeyiz. Bu savaşa girmemeliyiz. Ama bu bize PKK nın tepesine binme olanağı sağlaya bilir bu karışıklıkta olmıcak iş değil
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    Biz Almanyayı İttifak aldık Amerikayı aldık hepsi oç... Velhasıl:
    TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İranla savaşamı girilir a.q iran kim zaten o.çnin önde gideni bu zamana kadar Türkiyede ne kadar terör örgütü varsa hep altından mutlaka 1. sırada İran çıkmıştır.Onların kamplarında eğitim görmüştür vs vs.Onlar bizi İngilizlere satarlarken düşüneceklerdi.Şimdi başlarına yıkılıyor orası.Halada akıllandıklarından emin değilim.Bakınız Irak; Amerikayı nasıl sevgi gösterileriyle karşıladı.Bu adamlar petrolden başka birşey bilmezler petrolden gelen parayıda mal mal yerler 50 sene sonra aç köpek gibi saldıracaklar etrafa..

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    act_a_fool
    act_a_fool's avatar
    Erkek
    o........cocuklarını bizimde vurmamız lazım piçleri

hayat geçiyor gidiyor ben geçmiyorum ewde saatlere hiç bakmıyorum gce bile perddelerimi açmıyorum döner gelirsin die beklemiyorum hiçbir baharı iastemiyorum artık gülleri sewmiyorum http://www.mp3mekan.com/download.php?id=922
Toplam Hit: 8299 Toplam Mesaj: 68