Evet Arkadaslar Msn Hack % 100 Programı Yok Diyenler Bakın
-
Sallamayın lan msn hackmiş sittir ordan.Olsa olsa trojandır
-
Arkadaşlar bu konu doğru ister inanın ister inanmayın ama ben gördüm ruslar vermiyorlar programı dagıtacaklarmısss ipneler ama kısa zamanda bu konu üstüne girecegimmm az sabredin yaw ben size altın madeni sunuyorum bazı zorlukları var kazmadan altın cıkmaz az kaldı...
-
ExCTaZiii bunu yazdı:
Arkadaşlar bu konu doğru ister inanın ister inanmayın ama ben gördüm ruslar vermiyorlar programı dagıtacaklarmısss ipneler ama kısa zamanda bu konu üstüne girecegimmm az sabredin yaw ben size altın madeni sunuyorum bazı zorlukları var kazmadan altın cıkmaz az kaldı...
tamam yasadık desene altını bulunca kaçma ama :))) paylasalım...ne yapıcan şimdi rusların sitesine mi yüklencen:))
denildiği gibiclient olayı olabilir yoksa msn armut mu toplıcak millet biliyo msn bilmiyo olayı çook zor çook...
-
Arkadaslar program olduunu zannetmiyorum ama cıkar yakında bu resmide arastırdım sadece resimden ibaret buyrun bakın
http://www.megasecurity.org/trojans/m/msn_messenger_hack/Msn_messenger_hack1.0.2_2.html -
sallayın bakalım tutacak bigün a.k hack programıymış zihniyete bak hack programı diye bişey yoktur
-
zikim o kafayı ya var olum var ben bir rus sitesine girmiştim ve sitede 20$ 5 dakkada istenilen msn hacklenir diyordu ve şimdiye kadar parası alınan lavukların mailleri vardı a q surusune bereket insan msn hacklen mişti yani hayal filen degil !!!!
-
Eywallah birader bnde yok diodum yüzde yüz bunu çıkartırsan bulursan helal olsun saolasın...
-
hadi sen patlat bombayı kendine kendine...
-
Gercekten bu program hack programı deil ölee bisi olamaz zaten kendin yaparsın herseyi bi tek programla olcak iş deil
-
bence tamamiyle saçmalıktan ibaret kim bulmuşda şimdiye kadar... imkansız olanı yapmaya çalışıyosunuz.. Daha çok saçlarınızı ağartırsınız bu gibi işlerle... Ama inşallah yüzümü kara çıkartırsınız ;))