Evet Arkadaslar Msn Hack % 100 Programı Yok Diyenler Bakın
-
a.q yukarda ip yazıyo bir adamın ipsini bulucaksın artı adamı client yedireceksin ben bunları yaptıktan sonra adama subseven server ı gönderirim donuna kadar soyarım.Programla bi yere gelinmez yemişim rusların programını.
-
ya msn hack programı die bi program yoktur bi kere düşünün ola bilirmi ? yani msn yi hackleyen bi program düşünün nasıl hackleye bilir sizin msn nizi sonra sevinin :D okumadım bile forumu bi başı okudum sonda ben yazıom böle boş boş boş işlerle ugraşmayın selihahahahahhaticeeeee
-
remyy bunu yazdı:
a.q yukarda ip yazıyo bir adamın ipsini bulucaksın artı adamı client yedireceksin ben bunları yaptıktan sonra adama subseven server ı gönderirim donuna kadar soyarım.Programla bi yere gelinmez yemişim rusların programını.
Aynen katılıyorum -
abi eğer sen bunu tam anlamıyla buursan harika olur sana soleyeyim.ama farklı hc yöntemler war bnm bi tanıdığmsa war sadece kullanıcı adı yetio sor hop onun ki şifreçözücü bir prog byeeeeeeee
-
bakın arkadaşlar böyle bir program var ve satılıyor anlıyacagınız neden kimsede yok bu program özel kişiler alıyor anlıyacagınız herkezde msn kırıcı olsa msn diye birşey kalırmıydı söylesenize onun için uğraşıyorum az bekleyin ya ne sabırsız insansınız az daha sabır dua edin yeter
-
sen bu programı inernette mi bulmayı düşünüyon şimdi internnette böyle bi program olsaydı çoktan herkesin eline geçmişti.o parayla msn de nasıl çalınıyo biliyon mu ver sen bana 50$ ben sana istediğin adresi çalıyım.Yöntemide söliyim microsoft 30$ verince kullanılan adresi bile sana satıyo.20$ bana kalıyo.
-
Programı araya taraya buldum sonunda.
Ama ne kadar işe yarar, bişey diyemiyecem.
Adı : Msn Messenger Hack - Series 2 v2.0.2
Link : http://rapidshare.de/files/4827488/mmh2.rar.html
Şifre : nightmoon -
topic in başında gördünüz program 10 € :D
-
kardes emegine saglikta iki farkli zip var zipin icinde biri client digeri server. ne b.k yices anlamadim ki! bu arada ben kolay kolay calistirmam bunu PC imde. önce biri yesin zehirlenmezse bende yerim :D
-
Arkadaşlar programı buldum sonunda bizim bir arkadaşa aksama doğru gelecekmis sanırım ama bebe parayla satacak bana bakalım ne olacak program calışırsa dagıtırım hadi hayırlısın sıkın dişinizi son 3 gün
Toplam Hit: 39968 Toplam Mesaj: 66