Evlenilicek Kız Modeli Sizce Nedir ?
-
91 model orjinal japon.
ben evlenilcek adam mıyım seçimi karşıdakine bırakıyorum.
bence ben evlenilecek adamım.
-
Öncelikle nah bulursun söyleyim. :):)
Hoca, evlenilecek kız ilkesel anlatımıyla önce kendisini değil evlilik hayatını, eşini düşünen kızdır.
Bu kız, hayattan zevk almanın değil sevdiğiyle beraber yaşamanın peşindedir.
Zoru görünce hadi bana eyvallah diyip gitmez. Ben dünyaya bir kez geldim yaşamak istediğim şeyler var demez.
Mal mülkte gözü olmaz, rahat etmek için evlenmez.
Olur ya diyelim, başkasından hoşlanmaya başladı. Önemli olan benim mutluluğum diyip eşinden boşanıp sevdiğine gitmez.
Açıkça anlaşıldığı gibi biraz ütopik bir kızdır. Şaşırtıcı da olsa memleketimizde hala örnekleri görülebilir. Ama çoğu güzel atlarına binip giden güzel insanlar arasında tarih sahnesinden çekilmiştir.
Böyle bir kız bulursan, hayatın nasıl olursa olsun mutlu olursun.
Bulamazsan, paran oldukça mutlu olursun.
-
Çok çeşitli modelleri vardır uzak durmak makbuldür
-
evlenilecek adam gibi adam modeli diye konu acasim geldi :D
-
Monarosa bunu yazdı:
-----------------------------
evlenilecek adam gibi adam modeli diye konu acasim geldi :D
-----------------------------Erkeklere övgü mesajları yağacağından emin olabilirsin..
-
rstr617 bunu yazdı:
Hoca, evlenilecek kız ilkesel anlatımıyla önce kendisini değil evlilik hayatını, eşini düşünen kızdır.
Zoru görünce hadi bana eyvallah diyip gitmez. Ben dünyaya bir kez geldim yaşamak istediğim şeyler var demez.
Olur ya diyelim, başkasından hoşlanmaya başladı. Önemli olan benim mutluluğum diyip eşinden boşanıp sevdiğine gitmez.
Açıkça anlaşıldığı gibi biraz ütopik bir kızdır. Şaşırtıcı da olsa memleketimizde hala örnekleri görülebilir. Ama çoğu güzel atlarına binip giden güzel insanlar arasında tarih sahnesinden çekilmiştir.
-----------------------------buna benzer bir şey. mutlaka fedakar olmalı. iyi bir anne olabilecek kadar fedakar olmalı. çünkü her erkeğin anneye ihtiyacı vardır.
-
rstr617 bunu yazdı:
-----------------------------iyi özetlemişsin hoca tebrik etmekle kalmayıp katıLdıgımı da söyleyebiLirim.
-
Kendi kuşağım (92') ve sonrakilerde evlenilecek kız olduğunu düşünmüyorum.
-
hacı dur naptın. daha bu zamanda ilerde evleneceğin kızı düşünüyosan...
-
Hacı git koye, bul birtane evlen, aman diyim şehirden bulma, sadece gönül eğlendir :D