Evlenilicek Kız Modeli Sizce Nedir ?
-
8 yıl birlikteliğimiz oldu istedim vermediler bende kaçırdım bir çocugum oldu ve çok mutluyum önemli olan kişinin dış görünüşü değildir önemli olan o insanın içinde ne veya hangi duyguları beslediği ve bir birinize olan güven saten bir birliktelikte güven+savgı olmazsa o birliktelikten birşey çıkmaz
-
İmanın ve paranın kimde olduğu belli olmaz yani şu flash tv deki salakça programın ismi gibi ne çıkarsa bahtına. Okumuştur diyorsun ama cahil diye tabirlendirilen kişiler onlardan daha yolu yordamı bildik çıkıyor. Açıktır bana yaramaz diyorsun ama kapalı olanların kırmadığı ceviz kalmıyor o nedenle kimsenin ne olduğu belli değil ancak kendin anlayabilirsin onu. İşte sevgili, nişan, söz gibisinden şeylerle tanımaya çalışırsın eğer bu beni idare eder ve ben de onu idare ederim diyorsan o kız senin için biçilmiş kaftandır. Çok sorun gördüm bu konu hakkında ve şimdiki aklım olsa hukuk okur boşanma avukatı olurdum. Dış görünüşe bakıp "ahhan bu! aşık oldum uleyn geberiyorum evlencem!" diyenlerin ne haltlar yediği ortada. Çünkü gençlik o kadar akılsızca işler yapıyorki düşünmeden hareket ediyor ve ay geçmeden boşanma işlemleri gerçekleşiyor. Paraya para demezdim herhalde. Meslek seçimi aşamasında olan kişilerde eğer bu yorumu okuyorsa şiddetle boşanma avukatlığını tavsiye ederim. :)
-
Nefes alsın yeter.
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
Bende 5 yil birlikteligimin meyvesini 10 gün sonra nikah masasina oturarak alacam.
Evlenilecek kiz modeli tamamen kafalarin uyusmasidir. 5 senede toplamda max 20 yi gecmez agir kavgalarimiz.
o sana sen ona müsaama gösterirseniz, saygi ve sevgi varsa iliskilerde işte o zaman evlenilecek kivama gelinebilir.
-----------------------------5 yılda 20 kere kavga ettiyseniz o ilişkide bi sorun vardır bence
-
ilkinde düğüne 20 gün kala attım nişanı. anlaştığım birisiydi. demekki anlaşamamışız. ikincisi başkasının tavsiyesi ile tanıştığım kişiydi. şu anda 6. seneye giriyor evliliğimiz. bir oğlum birde kızım var. çocuklarla uğraşmaktan ve çalışmaktan aynı evde birbirimizin yüzünü görmüyoruz. ne kavga oluyor nede anlaşmazlık.
-
henüz üretilmedi diye biliyom
-
2010 yilina geldik hala evlenen var, vay anasini.
-
1-Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda da iyi bir işi olan kadın bulman...... önemlidir.
2-Esprili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir.
3-Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.
4-Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
5-Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir.:)bizim patronunda bir öğüdü var diyor ki evleneceğin kız senden 5 yaş ufak IQ olarak %20 akıllı olmalıymış :) patrona uyarsak bekar kalacaz amk nerde bu devirde öyle kız :D
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
2010 yilina geldik hala evlenen var, vay anasini.
-----------------------------sdfasdfsdfasd :F 3 harfli dostum beni ya:D
-
hocam en doğrusu evlenme kararı alıp birini bulmak değil karşına çıkanın sende evlenme isteği uyandırması evlilik çok ciddi iş kalıplarlada salla gitsinlede olmaz buşekilde olmazsa evlenme bence