Evlenilicek Kız Modeli Sizce Nedir ?
-
sana göre değişir.İnançlıysan inançlısı idealdir solcuysan solcusu. mezhebin genişse ve paran varsa kaşar tek seçim :)
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
KrypT bunu yazdı:
2010 yilina geldik hala evlenen var, vay anasini.
-----------------------------sdfasdfsdfasd :F 3 harfli dostum beni ya:D
-----------------------------Bizde yalan yok :B
-
meshebin dinin inancın görüşün vs...
yatakda uyum önemli
-
dostum evleneceğin kızı tam anlamıyla sevme ilerde çok problem yaşarsın, herzaman birkaç adım ötende olsun
-
Kendinden hoşlanıyorsan senin gibi biriyle evlenmek, kendinden hoşlanmıyorsan zıt karakterinde olan biriyle evlenmek. Zıtlıklardan , kavga ve entirkayı seviyorsan bu durumun tam tersi daha eftaldir. Senin modelin neyse ona göre bir model bulursun. Tersi veya aynısı
-
beyaban bunu yazdı:
1-Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda da iyi bir işi olan kadın bulman...... önemlidir.
2-Esprili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir.
3-Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.
4-Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
5-Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir.:)bizim patronunda bir öğüdü var diyor ki evleneceğin kız senden 5 yaş ufak IQ olarak %20 akıllı olmalıymış :) patrona uyarsak bekar kalacaz amk nerde bu devirde öyle kız :D
-----------------------------hahaha süpermiş hocam öğütler :D
-
Şimdi hocam.ciddi olduğun insana karşı şöyle yapim böyle yapim olmuyor tabii,onun için genç yaşda ciddi ilişi biraz sıkıcı ve zor olur.ne yalan söyleyim benim bir ciddi sevdiğim birde başka işlere kullandığım kız var.biri sevdiğim biri takıldığım.ben dengeyi böyle sağılıyorum :)
-
Sevgi evliliğinden ziyade saygı evliliğine inanıyorum ben. Güzellik bazı şartlardan sonra aranılacak bi özellik bence. Her şeyin temeli akıl abi. Akıllı kişi bulmak zor bu zamanda.
-
"Aşk şarabım haram sanıp beni kınadılar,
deki o zaman Yunus ayyaşın biri."
deyip söze gireyim. Evlenilcek kız modeli fiziksel olarak şöyledir. Kim nederse desin ilk önce gözlerine bakarım (çocuğunu düşünüyorsan renkli gözlü tercihindir. ) daha sonra bel ve kalça kısmına çünkü ilerde kilo alıp almayacağını hatta çocuğunuzu zeki ollup olmayacağını anlayabilirsin. ( bunu araştır ) ayrıca boyada önemlidir boy yoksa iş bitmiştir ve son olarak tüm bu testleri geçiyorsa bir mimik hareketi ve bir kelimesi ( hayatımda böyle birini 2 kez tanıdım biri vefat etti diğeri yaşıor ama tek kelime bile eddemiyoruz bir birimize bazen 5 sn birbirimize bakıyoruz bazen de haftalarca dip dibe olsakda yüzünü görmüyorum- platonik gibi bişey olduk ).
-
modelı derken hoca sıparısmı vercez ?