Evlerinin Önü Boyalı Direk | Karabiber Duası - Türkiye"De Meşhur Olmak ?
-
arkadaşlar yorumlarınızın hepsine katılıyorum dogru teshisler.
Ama anlamadıgım sizler nerede yaşıyorsunuz bu söylenen türkü degil 40yıl anonim sayılacak derecede eski bir türküdür.
İbonun daha kıvırcık ve 10 kilo bıyıklı oldugu dönemlerinde seslendirmiş bende kadiköy-pendik hattı münibüslerinde işkence çekerek dinlemiştim :P
bunların yaptıgı eski binaları onarıp boyayıp içine yerleşmek. kendileri bir kulübe bile inşa edemeyecek kişileri millet mütahit sanıyor memlekette.
Ender, Sagapo varken ve has türkülerimiz varken kim siker Tarkanı amk....
-
bunlar bugün var yarın yok. sıkmayın tatlı canınızı.
1 sene sonra bunlar yok.
-
evlerinin önü oyalı direk ilk ibrahim tatlıses seslendirmiştir.
ve cidden youtubeden dinlediğimde güzel söylemişler demiştim ama sonra tvde izlediğimde en az esra ceyhan kadar gıcık oldugum böle cins cins hareketler görünce öyküden iyice tiksindim.
ama yiğidi öldür hakkını yeme öykü hanımın bi kaç parçasına kulak verdiğimde sesi ciddi anlamda kuvvetli diye düşünüyorum -
http://fr.youtube.com/watch?v=qJ4Otys6tPQ
valla Ugur Yücel Öykü ve Berk'den daha güzel söylüyor, mp3 si varsa paylassin lütfen
-
ben ilk gördüğümde kamera şaksı falandır demiştim.şaka değilmiş :D gülemiyorum bile yaa bu kadar perişan edilmezki bişey
-
haklılık payın var fakat iyi yönden düşün ?
foruma 90lı yılların başında çekilmiş bi klip eklenmişti..
herif, elinde gitar öküz gibi böğürüyordu..
bunları dinleyip sanatçı diye yutturulmuş insanlarız.o yıllardaki popçu furyasını hatırlayın
ne güzel işte. açıyon youtubeyi istediğini dinliyorsun. beğenmezsen dinlemiyorsun bu kadar basit.
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------haklılık payın var fakat iyi yönden düşün ?
foruma 90lı yılların başında çekilmiş bi klip eklenmişti..
herif, elinde gitar öküz gibi böğürüyordu..
bunları dinleyip sanatçı diye yutturulmuş insanlarız.o yıllardaki popçu furyasını hatırlayın
ne güzel işte. açıyon youtubeyi istediğini dinliyorsun. beğenmezsen dinlemiyorsun bu kadar basit.
-----------------------------ha evet ben açmıştım onu,müridlerin akıl ve ruh sağlığını önleme amaçlı silinmişti konu,akıl ve ruh sağlığını bozmak isteyen varsa;
http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU&eurl=http://www.atgozlugu.com/index.php?paged=2
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Sorun kimin ne söylediği değil, Sagopa'nında tabiriyle ; Tek şiirlik şairler yaratmamız.
-----------------------------
sagopacıları öne alalım :) gerçekten türkiyede insanlar kolay yoldan para kazanacakları yollara başvuruyorherkes kaset çıkarıyor tek kasette ünlü oluyor 2 hafta son ra kayıp yok ama gerçekten müzik yapan insanlar kaybediyor bu durumda bence bunun bir çözümü olması lazım
-
A_REX bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Sorun kimin ne söylediği değil, Sagopa'nında tabiriyle ; Tek şiirlik şairler yaratmamız.
sagopacıları öne alalım :) gerçekten türkiyede insanlar kolay yoldan para kazanacakları yollara başvuruyorherkes kaset çıkarıyor tek kasette ünlü oluyor 2 hafta son ra kayıp yok ama gerçekten müzik yapan insanlar kaybediyor bu durumda bence bunun bir çözümü olması lazım
Tek parçalık bir albüm 12 YTL. (Single dedikleri muhabbet) Sagopa'nın 2003 albümünde 30'dan fazla parça var, etiket fiyatı 20 YTL. Mantıklı düşünmek gerekirse, gidip o tek parçalık albümü internettenmi indirirsin, yoksa gidip 12 YTL verip alırmısın. Üstelik o tek parçalık albümdeki şarkıyı bin türlü hale sokmuşlar, insan böğürmesi dedikleri olay. -
Kötü bir solist.Popüler kültürün kayıp insanları sahnede.Bir işi istediğiniz kadar iyi veya kötü yapın.Eğer popüler değilseniz yaptığınız iyi işlede bir hiçsiniz kötü işlede bir hiçsiniz.Ama eğer popülerseniz yaptığınız kötü işle bile bir ilah olabilirsiniz.Şimdi bu insanlar yaptıkları coverla kanal kanal geziyorlarmış.Müziğe aşık olan insanın müzikalite düzleminde yapması gerek şey bu fırsatı iyi değerlendirip yeni besteler yapmak olmalıdır.Ha bu grup derseki bizim bestelerimiz var ama bu şarkı tuttuğu için sürekli bizden televizyonlarda bunu söylememiz isteniyor.İşte burda popülizm devreye giriyor ve tek şarkıya saplanılıp kalınıyor.O tek şarkı sönüpte popülerlik elden gittiğinde ise başta söylediğim cümle geri geliyor.Eğer popüler değilseniz yaptığınız iyi işlede bir hiçsiniz kötü işlede bir hiçsiniz.Tek şarkının kaymağını yiyenler sonra iyi bir iş yapsa bile artık anlamı kalmıyor.Tek şarkılık şöhret olmaktan öteye gidilemiyor.Ki bu tek şarkılık şöhretlerin hiçbirisinin de memnun olmadığını sanmıyorum.Çünkü amaç müzik değil para.Kastettiğim sadece Öykü & Berk denen şahsiyetler değildir.