Evlerinin Önü Boyalı Direk | Karabiber Duası - Türkiye"De Meşhur Olmak ?
-
ve bu yüzden sagopa ve 2-3 kişi hariç kimseyi dinlemem :)
şuan sagopa & kolera : monotonluk maratonunu dinliyorum ve ruhumu dinlendiriyorum (:
sagopa rulzz... ;)
-
çırıl çıplak soyunup sikini kameralara göster sende meşhur ol çok kolayki
-
gıcık bir şey televizyona çıkaranlarda suç.
yarın havaları söner.
-
neden böle saçmalık lar çok izlenir belkide içinde cinsellik olan bişeye halk fazla ilgi duyduğu için bunları izleniyor ??? tv lerde meşhur olmak için mi bunu yapıyorlar acaba__??? belki bilmiyorum ama saçma buldum ve aptalca
Kolay yoldan ünlü olan aptal insanları şu törerist saldırıları gibi havaya uçurmak istiyorum
-
turuncu bunu yazdı:
-----------------------------
evlerinin önü oyalı direk ilk ibrahim tatlıses seslendirmiştir.
ve cidden youtubeden dinlediğimde güzel söylemişler demiştim ama sonra tvde izlediğimde en az esra ceyhan kadar gıcık oldugum böle cins cins hareketler görünce öyküden iyice tiksindim.
ama yiğidi öldür hakkını yeme öykü hanımın bi kaç parçasına kulak verdiğimde sesi ciddi anlamda kuvvetli diye düşünüyorum-----------------------------
esra ceyhan kıl oluyorum hoca o kadına ölduresım gelıo.. amk :S ıyy :S
-
Daha dün Boktu Bugün Çoştu aq hiç sevmedim cok slk bi şey bence zevklerde renklerde tartısılır aq
-
of be sonunda benimle aynı zevki taşıyan kişiler buldum, ya ben hiç beğenmedim bunun neresi güzel? söylemeye korkuyordum artık herkes seviyor çünkü :) ne diyeyim alan memnun veren memnun. hayırlısı
-
Evlerinin önü boyalı direk, Yerden yere vurdun sen beni felek (Çok tanıdık gelen cümleler)
-----------------------------sanırım ibrahim tatlısesin çok eski bir sarkısı.. :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ve bu yüzden sagopa ve 2-3 kişi hariç kimseyi dinlemem :)
şuan sagopa & kolera : monotonluk maratonunu dinliyorum ve ruhumu dinlendiriyorum (:
sagopa rulzz... ;)
-----------------------------
dayi bitanesin yaws.. :) sagopa :)