folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ey Liseli Muridler :) (Fen Lisesine Giden Varsa Daha Makbul)

Ey Liseli Muridler :) (Fen Lisesine Giden Varsa Daha Makbul)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    liseyi 2005te bitirmiş biri olarak söylüyorumki boşverin gitsin össnize çalışın sadece her şekilde o okul bitecek sınamış falanmış filanmış hocaymış 2 ay sonra aklınıza bile gelmez emin olun ha haa der geçrsiniz bu kafaylada giderseniz bi dahaki sene fizik okurken edebiyat sınavı yüzünden fizikçiye edebiyat yüklüyolar dersiniz...

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------

mamii bunu yazdı:

gkhn759 bunu yazdı:

Aq gerektiğinde en basitinden su fen lisesi diye karizmayı koymayı biliyosunuz:)

Çevrenizdeki diğer örenciler ve çevrenizin verdiği gazla/motivasyonla/baskıyla canım odtunun çimlerine uzanıyosunuz, o kadar da kıçınızda çalışma yapsınlar.

Not: Yanlış anlamayın, köpek gibi çalısıyosunuz ve hak ediyosunuz ama işte tipik anadolu liseli modları xD 

Sınıf arkadaşlarıma sor bakalım beni, en son kaç sene önce ders çalışmışım :)

asdasd ben diyecektim de diyince kimse inanmıyor :)

Çalışamama nedenim de tembellik değil.

Bu kodumun eğitim sisteminden nefret ettiğim için çalışasım gelmiyor. Ben üniversiteye gitmeden de bir şeyler yapabileceğime hatta üniversite mezunu insanlardan daha yüksek bir yerlere gelebileceğimi iddia ediyorum.

Güzel konuşmayı bil, doğru sözlü ol, işini tam yap üniversite yalan olur.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:

Aq gerektiğinde en basitinden su fen lisesi diye karizmayı koymayı biliyosunuz:)

Çevrenizdeki diğer örenciler ve çevrenizin verdiği gazla/motivasyonla/baskıyla canım odtunun çimlerine uzanıyosunuz, o kadar da kıçınızda çalışma yapsınlar.

Not: Yanlış anlamayın, köpek gibi çalısıyosunuz ve hak ediyosunuz ama işte tipik anadolu liseli modları xD 

Aynen öyle Meslek lisesiyiz diye burdakiler bizle alay ediyor :( Ama bizde anadolu Tekniğiz(Avutuyorlar Anadolu eklemişler başına) Git ders çalış sen hepsine çalış zeki adamsındır oraya gittin diye (K.bakma kinim sana değil ) Lanet olsun ziktimin okulunda bizede 4 yıldır boş dersler yerine pc gösterselerdi şimdiye bill çıkardı Türkiyeden de :::::::)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:
    liseyi 2005te bitirmiş biri olarak söylüyorumki boşverin gitsin össnize çalışın sadece her şekilde o okul bitecek sınamış falanmış filanmış hocaymış 2 ay sonra aklınıza bile gelmez emin olun ha haa der geçrsiniz bu kafaylada giderseniz bi dahaki sene fizik okurken edebiyat sınavı yüzünden fizikçiye edebiyat yüklüyolar dersiniz...

Dediğine bir şey demiyorum ki ben :)

Hiçbir şeyi takmayıp ÖSS'yi kazanmak lazım. Ayrıca üniversitede olsun başka yerde olsun Edebiyat ve Dil Anlatım kesinlikle şart. Önce dilini iyi bileceksin.

Bu forumda olsun başka forumlarda olsun insanların yazdıklarına bakıyorum da bu insanlar hiç mi Dil Anlatım dersine girmemiş, hiç mi doğru düzgün yazı görmemişler diye soruyorum kendime. O kadar komik yazım hataları yapılıyor ki..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

hacım ben kasti sana sölemedim, yazımdan da anlaşılacağı üzre genel fen lisesi muhabbeti.

Ama realist bakmak gerekirse inek bir toplulugun uyesisin:D 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:

hacım ben kasti sana sölemedim, yazımdan da anlaşılacağı üzre genel fen lisesi muhabbeti.

Ama realist bakmak gerekirse inek bir toplulugun uyesisin:D 

Hmm, biraz öyle.. Kendisini sırf derse adamış, sırf annesi babası zorladığı için ders çalışan, ÖSS'yi kazanamassa hayatının kötü geçeceğini sanan insan topluluğunun içindeyim. Bu yüzden okulumu sevmiyorum hatta nefret ediyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arix
    Arix's avatar
    Erkek

Dediğine bir şey demiyorum ki ben :)

Hiçbir şeyi takmayıp ÖSS'yi kazanmak lazım. Ayrıca üniversitede olsun başka yerde olsun Edebiyat ve Dil Anlatım kesinlikle şart. Önce dilini iyi bileceksin.

Bu forumda olsun başka forumlarda olsun insanların yazdıklarına bakıyorum da bu insanlar hiç mi Dil Anlatım dersine girmemiş, hiç mi doğru düzgün yazı görmemişler diye soruyorum kendime. O kadar komik yazım hataları yapılıyor ki..

----------------------------

geçen yıl anadolu yada fen liselerinden mezun olan kaç kişi dil anlatım diye görmüş? ..ben görmedım sahsen ...dil bilgisi en nefret ettigim şeydir hatta öss denemelerinde direk boş ..ama bu benm anlatısımı , konusmamı engellemıo ... biolijinin aşırı derecede ıncık boncuk anlatılmasını bende sevmıorum ..yapamıormusun dıye sorarsanız yapıorum her zaman bıyolojım ıyı olmustur..ama bıyoljım ıyı olmasına ragmen bakterilerden alda tum canlı gruplarını sırayla gec ınsana gel ınsanıda cok   derin sekılde işle ..gercekten muhendıs olucak adam ıcın bu kadarı fazla .hatta konular yetmedıgı gıbı bu sene arke ler(bir çeşit bakteri cok ama cok yuksek sıcaklıkta enzım sıstemı bozulmadan yaşayabılır)  dıye yeni bir sınıf ekledıler..egitim sistemımız gercekten felaket durumda. odtu elektrık-elektronık 'ı bu sene kazanmıs arkadasım suan mat fen adına hıc bırsey hatırlamıo..ezbercı egıtım yerıne yaratıcı uygulama agırlıklı egıtım benimsense cok daha iyi olacaktır ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arix
    Arix's avatar
    Erkek
    yazılıda cıkacak konular sade onlar mı ? biraz az gibi geldide ..cıkması yuksek ıhtımal olanlar; starling hipotezi(cok  byuyuk ıhtımal ) , damarların gectıgi yerde kanın içindekı maddelerın degısımı (karbondioksit besın  gibi) , ödem olusumunun nedenleri , kalp kasının özellıkleri , kalbın çalısmasını etkıleyen faktorler( sınırsel hormonal ph etkısı fılan = bu garanti cıkar ) ..acık dolasım ile kapalı dolasım arasındakı fark ..daha uzar gider ..sınav test mı klasık mı ? hoja detaycı mı ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Arix bunu yazdı:
    yazılıda cıkacak konular sade onlar mı ? biraz az gibi geldide ..cıkması yuksek ıhtımal olanlar; starling hipotezi(cok  byuyuk ıhtımal ) , damarların gectıgi yerde kanın içindekı maddelerın degısımı (karbondioksit besın  gibi) , ödem olusumunun nedenleri , kalp kasının özellıkleri , kalbın çalısmasını etkıleyen faktorler( sınırsel hormonal ph etkısı fılan = bu garanti cıkar ) ..acık dolasım ile kapalı dolasım arasındakı fark ..daha uzar gider ..sınav test mı klasık mı ? hoja detaycı mı ?

Öncelikle bilgi için çok teşekkürler. Sınav klasi, hoca aşırı ayrıntıcı. Bir noktadan bile puan kırıyor. Sanki puanlar cebinden çıkıyormuş gibi puan vermiyor. Yazılıda çıkacak konular sadece bunlar değil. Bunlar en son işlediklerimiz ve en önemlileri.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

lise 3 te

inkılap dersinde 170 sayfadan sorumlu oldugum günleri bilirim :) 

sadece 7 soru ;) 

edebiyatta 120 sayfa ingilizce desen 8 sayfalık sınavlar vs... :) 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 6579 Toplam Mesaj: 38