Ey Liseli Muridler :) (Fen Lisesine Giden Varsa Daha Makbul)
-
toplardamarda kanın tasınmasını saglıyan faktorler ( 6-7 madde vardır yanlıs hatırlamıosam) ,lenf damarlarının özellıkleri , kalpteki s.a.d dügümü ve karıncıklar arasında bulunan a.d dugumunun gorevleri , ilk kapalı kan dolasımı(toprak solucanında gorulur) kılcal damarı oldugu halde acık kan dolasımına sahıp canlılar(yengec ıstakoz fılan ) kalp kendını uyarır ama çalısma hızı otonom sınırler tarafından ayarlanır(bu lasım olabılır) bu konuda sorulcak epey sey vardır yaa :d
-
Yazılı sorularını sürekli tahmın ederdım. Bi kaç yazılı sonra bu özelliğim keşfedılınce işi ticarete döktüm. Tahmin ettiğim soruları satıyordum. 15 soru hazırlasam 5-6 tanesı kesin tutuyordu. 50-60 alıp dersi geçiyorlardı. Zaten hocalar dersi anlatırken hangi soruyu soracaklarını söylüyorlardı. Çalışmadan geçmenın en iyi yolu dersi dinlemek
Şimdi onlar üniversitede bende sürünüyorum yanlış nerde acaba
-
Çok sağ ol, bunlar çıkar inş.
Bir de hacı SAD düğümü değil SAV (sinoantrioventriküler) düğümü. Teşekkürler..
-
anadolu lisesindeyim mühendislik bölümünde bir yere gircem biyolojiden nefret ediyorum ve hiç bi b*k anlamıorm
bendensin sende :D
-
sad dakı D yı dugume karsılık gelıor dıyekoydum 1 yıl gectı tam adını hatırlamam ımkansız zaten ..bu kadar hatırladıgıma bende şaşıyorum :D
-
@Xpertvision
Ben anlıyorum ama gereksiz olduğu için kendimi vermek istemiyorum.
@Arix
Evet, 1 yıl sonra bu kadar hatırlaman bile iyi :D
-
farklı konularu çalış dikkat et, yani insanda omurga konusunda mesela, temelleri bileceksin bir de diğer canlılardan en farklı olanlar ne bunları bileceksin.
böyle sorarlar.