folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ey Liseli Muridler :) (Fen Lisesine Giden Varsa Daha Makbul)

Ey Liseli Muridler :) (Fen Lisesine Giden Varsa Daha Makbul)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arix
    Arix's avatar
    Erkek
    toplardamarda kanın tasınmasını saglıyan faktorler ( 6-7 madde vardır yanlıs hatırlamıosam) ,lenf damarlarının özellıkleri , kalpteki s.a.d dügümü ve karıncıklar arasında bulunan a.d dugumunun gorevleri , ilk kapalı kan dolasımı(toprak solucanında gorulur)  kılcal damarı oldugu halde acık kan dolasımına sahıp canlılar(yengec ıstakoz fılan )   kalp kendını uyarır ama çalısma hızı otonom sınırler tarafından ayarlanır(bu lasım olabılır) bu konuda sorulcak epey sey vardır yaa :d  
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Yazılı sorularını sürekli tahmın ederdım. Bi kaç yazılı sonra bu özelliğim keşfedılınce işi ticarete döktüm. Tahmin ettiğim soruları satıyordum. 15 soru hazırlasam 5-6 tanesı kesin tutuyordu. 50-60 alıp dersi geçiyorlardı. Zaten hocalar dersi anlatırken hangi soruyu soracaklarını söylüyorlardı. Çalışmadan geçmenın en iyi yolu dersi dinlemek

Şimdi onlar üniversitede bende sürünüyorum yanlış nerde acaba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Çok sağ ol, bunlar çıkar inş.

Bir de hacı SAD düğümü değil SAV (sinoantrioventriküler) düğümü. Teşekkürler..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

anadolu lisesindeyim mühendislik bölümünde bir yere gircem biyolojiden nefret ediyorum ve hiç bi b*k anlamıorm

bendensin sende :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arix
    Arix's avatar
    Erkek
    sad dakı D yı dugume karsılık gelıor dıyekoydum 1 yıl gectı tam adını hatırlamam ımkansız zaten ..bu kadar hatırladıgıma bende şaşıyorum :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

@Xpertvision

Ben anlıyorum ama gereksiz olduğu için kendimi vermek istemiyorum.

@Arix

Evet, 1 yıl sonra bu kadar hatırlaman bile iyi :D

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

farklı konularu çalış dikkat et, yani insanda omurga konusunda mesela, temelleri bileceksin bir de diğer canlılardan en farklı olanlar ne bunları bileceksin.

böyle sorarlar. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 6824 Toplam Mesaj: 38